Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chery frustreert manager bij QPR: ‘We handelen dit intern verder af’

Laatste update:

Queens Park Rangers leed vrijdagavond een pijnlijke 4-0 nederlaag bij Fulham en voor Tjaronn Chery was het een extra nare avond, want hij werd na 35 minuten naar de kant gehaald door manager Chris Ramsey. Hij werd vervangen door Jamie Mackie.

/

“Ik ben teleurgesteld door wat hij heeft gedaan. Ik wisselde hem omdat ik vond dat hij zijn verdedigende taken niet goed genoeg uitvoerde en we handelen deze zaak verder intern af”, zo wordt Ramsey geciteerd door Get West London. Chery negeerde Ramsey en zocht met veel misbaar de kleedkamer op.

De 27-jarige Chery was bij vijf doelpunten in zijn eerste acht competitiewedstrijden voor QPR (drie treffers, twee assists) betrokken geweest, maar kon tegen Fulham het verschil dus niet maken. The Hoops staan na negen speelronden op de tiende plaats.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Na 35 minuten? Was hij zo slecht bezig dan? Is wel een deuk voor zijn zelfvertrouwen zeg.

26 september 2015 om 14:05

Dat viel wel mee, iedereen viel tegen QPR. Alleen doordat hij niet meeliep met de opkomende back (ging niet verder dan de middenlijn). Waardoor fullham meerdere malen gevaarlijk werd. Hij leek er maar weinig zin in te hebben

Wat een non news iedereen speelt wel eens slecht en wordt gewisseld en maakt daarbij misbaar ten teken dat hij niet tevreden over zich zelf is, maar nog steeds graag wil bewijzen dat het beter kan.

26 september 2015 om 13:45

Ja, maar het gaat hier om een wissel na 35(!) minuten.

Pff en dan diegene die er voor Chery inkwam in minuut 35 mocht ook maar 10 minuten blijven staan en werd gewisselt in de rust voor Fer....

Verspil je voor niks 2 wissels.. Liet Chery dan nog ff 10 min staan en pak hem aan in de kleedkamer.

26 september 2015 om 13:03

Ach jee, zit Fer ook al op de bank? En dat bij een Championship ploeg.. Gaat lekker met de spelers van het NL Elftal...

Anyway, rare actie van die coach inderdaad. Zeker als je de invaller er in de rust weer uithaald. Misschien dat deze invaller zijn taken nog slehter uitvoerde als Chery? Misschien moet die coach dan eens naar zichzelf kijken en zich afvragen of ze een en ander wel duidelijk kunnen maken richting spelers..

26 september 2015 om 13:25

Fer komt terug van een lange blessure

26 september 2015 om 14:14

Oh ja Fer, ik was hem al vergeten.

Ik vraag me af waar hij nog naartoe gaat. Echt erg dat hij nu in de championship speelt. Hij kan beter naar DE gaan.

Ach, we hebben hier in Groningen ook regelmatig meegemaakt dat Chery geen bal goed raakte en non stop balverlies leed. Heb me in zijn eerste seizoen hier regelmatig kapot geërgerd aan hem, maar dat maakte hij daarna ruimschoots goed. Chery gaat het wel maken daar.

Het siert deze speler,met een fantastisch incasseringsvermogen,zowel fysiek als mentaal.
Keiharde bikkelaar,en op zn tijd ook sociaal bewogen naar tegenstanders,tijdens intervieuws.

26 september 2015 om 17:01

Wat siert hem? Dat hij niet mee heeft verdedigd?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren