Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV ziet in voormalig Graafschap-coach gewenste trainer voor beloften

Laatste update:

Jong PSV gaat in het aankomende seizoen voor 99 procent zeker de Jupiler League in en in Eindhoven weet men al met welke coach dit moet gaan gebeuren. Volgens het Eindhovens Dagblad wil PSV Darije Kalezic aanstellen als nieuwe hoofdtrainer van de beloften. Hij moet de opvolger worden van Marco Roelofsen, die het beloftenteam de afgelopen drie jaar onder zijn hoede had.

/

De 43-jarige Kalezic was voor het laatst werkzaam bij het Engelse Stockport County, maar bleef daar slechts anderhalve maand. Momenteel zit hij zonder club en PSV kan hem dus transfervrij binnenhalen. Kalezic werkte eerder als hoofdtrainer bij Zulte-Waregem en De Graafschap. Het is niet bekend of hij al heeft gesproken met PSV over een dienstverband.

Aankomende vrijdag wordt definitief duidelijk of Jong PSV de Jupiler League in zal gaan, maar eigenlijk bestaan daar geen twijfels meer over. Jong Ajax en Jong FC Twente stromen ook in: de Amsterdammers zullen gecoacht worden door Alfons Groenendijk en de Tukkers door Jan Zoutman. Achilles 29, dat promoveert uit de Topklasse, heeft Francois Gesthuizen aangesteld als coach.

Darije Kalezic zou een goede coach zijn voor Jong PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer zeker goede trainer, komt helemaal goed met PSV volgend jaar

26 juni 2013 om 23:06

Ik had er veel liever een PSV man op deze post gezien (bv Jan Poortvliet).
Goed voor de uitstraling en maak eens een echte PSV bolwerk met deskundigen.

ergo; Ik vind Kalezic ook goed en sympathiek, maar dat doet niets af dat PSV eens in PSV termen moeten denken. Zie voorbeeld bij Ajax.

26 juni 2013 om 23:47

Misschien wanneer Van Nistelrooij, Van Bommel en Ooier hun diploma hebben over een aantal jaar dat zij net als Cocu bij de beloften kunnen beginnen(: zou mij wel erg leuk lijken als deze jongens allemaal coaches bij PSV worden. Zie vooral in Van Bommel en Van Nistelrooij in de toekomst best sterke trainers!

27 juni 2013 om 02:32

Cocu heeft de beloften nooit gedaan maar de A1

Ik vond dat altijd een zeer sympathieke en capabele trainer. Denk wel dat het een leuke trainer is voor jong Psv.

Hier zou ik blij mee zijn goede trainer heeft spelers bij de graafschap beter gemaakt. PSV komt met veel goed nieuws laatste weken.

Nuchtere jongen met de nodige ervaring. PSV zou hiermee een verstandig besluit nemen.

Vind het egt leuk om het te volgen volgend jaar hoor! met jong psv, ajax, en twente, ik ga i.i.g. de meeste potjes van deze teams zeker kijken!!

Weet iemand welke spelers er volgend seizoen een selectieplaats zullen hebben bij jong psv?

wat zal ongeveer de opstelling zijn?

26 juni 2013 om 22:38

Gaat er vanaf hangen wie er 'afvalt' bij de voorbereiding en wie er doorschuift. Ik geef je zeker gelijk trouwens dat de Jupiler league nu veel aantrekkelijker is. Ik keek altijd al wedstrijden van Jong PSV en ik denk serieus dat ik de jupiler league nu wel ga volgen ^^

26 juni 2013 om 22:41

Ik weet dat Paal, Koch en Bertrams voor nu garantie hebben op een basisplaats. Hendrix, Bakkali zouden daar ook bij moeten horen maar die worden bij het eerste gehaald en het kan zijn dat ze dan niet meer voor Jong PSV uit mogen komen gezien de regel dat je na 15 wedstrijden voor het ene niet zomaar over kan stappen naar het andere team.

Eigenlijk zou Muzaqi de beoogde spits zijn, maar aangezien die nu vertrokken is is die plek leeg. Dat is alles wat ik er over heb gehoord. Hopelijk krijgt van der Moot ook zijn kansen. Daarnaast zouden van Ooijen en Ritzmaier me niets verbazen. De rest is afwachten. Brenet zou kunnen mits er een rechtsback wordt gehaald anders zit die bij het eerste elftal.

26 juni 2013 om 23:06

Helemaal met je eens. Denk dat Bakkali en Hendrix daar niet zullen spelen overigens, zeker niet de eerste. Deze zullen toch 'gewoon' bij de eerste selectie zitten en hopelijk daar hun kansen krijgen. Betancourt zal wellicht spits worden, al hoop ik net als jij op van der Moot.

Mits Brenet niet doorschuift zal hij rechtsback worden. Hermansson zal waarschijnlijk het centrale duo gaan vormen met Koch. Voor de rest is het nog meer speculeren dan wij nu al doen.

26 juni 2013 om 23:14

Denk dat je hier een heel eind mee komt. Bakkali, Brenet en Hendrix schuiven door naar a-selectie gok ik. RB weet ik niet zeker, meen dat Ozbozkurt daar afgelopen seizoen regelmatig gespeeld heeft.

Bertrams
Ozbozkurt
Koch
Hermansson
Heesakkers
Vloet
Van Ooijen
Schouw
Van Overbeek
Betancourt
Rayhi

PSV is nu wel erg goed bezig met de jeugdopleiding, vind ik. Ze proberen echt de juiste coach te vinden die het belofte-elftal in de Jupiler League kan coachen.

Darije Kalezić lijkt mij ook een uitstekende trainer voor Psv.

Bij De Graafschap heeft hij uitstekend werk in de Jupiler League en in de Eredivisie geleverd en hij lijkt mij ook iemand die goed met jonge spelers kan werken.

Ik ben eigenlijk wel erg benieuwd naar de belofte-elftallen van Psv, Ajax en FC Twente in de Jupiler League. Er lopen bij al deze drie teams echt 'n paar uitstekende talenten rondt.

Verder ben ik ook erg benieuwd hoe Achilles 29 zal presteren nu in de Jupiler League. Ik gun alle teams het beste.

Ik vond Kalezic altijd een prima trainer met een strenge, maar vriendelijke uitstraling. Denk dat hij prima past bij Jong Psv. Eigenlijk zou hij zelfs nog best een stapje hoger aan kunnen, zoals een club in het rechter rijtje van de Eredivisie.

PSV is serieus bezig met het verbeteren van de jeugdopleiding, Kalezic heeft het bij de Graafschap echt niet slecht gedaan. Lijkt me goede coach met eredivisie ervaring die wat kan toevoegen aan de belofte van PSV

Uitstekende keuze! Bij de Graafschap vond ik het een uitermate goede trainer. Vond het zelfs raar dat zijn contract niet verlengd werd. Vervolgens nog wel bij wat laagvlieger in de Eredivisie en een aantal eerste divisie clubs genoemd, maar gek genoeg nooit gehaald. Denk dat de beloften hier veel plezier aan kunnen beleven.

Ben blij dat mijn club eindelijk weer wat constanter positief in het nieuws is, ook al is het nu na het seizoen. Hopelijk wordt deze lijn doorgetrokken!

Een schattige man. Ik weet niet of ik dat mag zeggen maar met zulke honde-oogjes, dat accentje en dan ook nog capabele resultaten halen met de Graafschap. Goeie coach.

27 juni 2013 om 11:43

Daarom was ik al bang om het te zeggen maar ik kan dit heertje eigenlijk niet anders omschrijven. Goeie kerel.

Niemand van de eigen club ? Maar iemand met een slechte nederlandse uitspraak net als gudelj bij nac en die petrovic .. vind zo iemand dan op de een of andere manier niet geloofwaardig over komen. Mischien kon van bommel met deze klus beginnen.?

27 juni 2013 om 01:33

Van Bommel heeft zijn trainerspapieren nog nieteens, daar focust hij zich eerst op. Daarna zal hij waarschijnlijk eerst een jeugdteam onder zijn hoede krijgen. Om nou meteen van het veld doorgeschoven te worden naar coach van het beloftenelftal, in de Jupiler League nog wel, gaat wel érg snel.

27 juni 2013 om 10:10

Kalezic spreekt een aardig woordje Nederlands hoor.

On:
Ik vind het een zeer goede keuze van Psv.
Ben ook wel benieuwd hoe de nieuwe teams het gaan doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren