Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV zet samenwerking met Van Nistelrooij voort: ‘Het vak heeft me gegrepen'

Laatste update:

Ruud van Nistelrooij heeft zijn contract bij PSV verlengd tot medio 2021, zo communiceren de Eindhovenaren via de officiële kanalen.. De oud-spits is sinds dit seizoen de trainer van de Onder-19 van PSV en blijft voorlopig werkzaam bij het hoogste jeugdelftal van de huidige nummer twee van de Eredivisie. Van Nistelrooij gaat volgend seizoen geassisteerd worden door Tim Wolf en André Ooijer, die daardoor zijn commerciële taken bij PSV neerlegt.

“Ik ben ontzettend blij dat ik ook de komende twee jaar als hoofdtrainer voor de groep sta. Ik ga met volle overtuiging door”, laat Van Nistelrooij weten op de website van PSV. De 42-jarige oud-spits werd afgelopen zomer bij de Onder-19 de opvolger van Mark van Bommel, die doorgeschoven werd naar het eerste elftal. Van Nistelrooij werkte de afgelopen jaren tevens als spitsentrainer bij de Eindhovenaren.

“Het vak heeft me gegrepen. Samen met de geweldige trainers en begeleidende staf gaan we stappen zetten om de volledige jeugdopleiding van PSV naar een hoger niveau te tillen”, stelt de oud-spits van FC Den Bosch, sc Heerenveen, PSV, Manchester United, Real Madrid, Hamburger SV en Málaga. PSV Onder-19 bezet in de competitie momenteel de vierde plaats, met acht punten achterstand op koploper Feyenoord.

“Wij zijn zeer verheugd dat Ruud zijn contract met twee seizoenen heeft verlengd. Het is mooi om te zien dat Ruud zijn trainerscarrière voort zet. PSV ondersteunt hem graag in zijn ambities zich verder te ontwikkelen als trainer/coach”, vertelt John de Jong, technisch manager van PSV. Ooijer gaat Van Nistelrooij vanaf volgend seizoen assisteren bij de Onder-19 van PSV. De oud-verdediger oriënteerde zich de afgelopen jaren op het trainersvak, terwijl hij tevens werkzaam was op de commerciële afdeling van de Eindhovenaren.

Goede zet?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima zet ! in mijn ogen een rustig persoon die de jeugd daar veel kan bij leren

2 mei 2019 om 15:15

Plus een fantastisch uithangbord van de club in de jeugdopleiding. Het werkt in ieder geval niet tegen als je een jonge aanvaller probeert over te halen naar PSV en dat van Nistelrooy dan je trainer wordt. Wat betreft zijn trainerscapaciteiten ben ik nog niet echt overtuigd moet ik zeggen. Zie in hem meer een specialistentrainer dan echt een hoofdcoach.

2 mei 2019 om 15:19

Dat is meer iemand de tijd geven, van nistelrooy komt er wel.
Hij is misschien puur sang een spitstrainer, maar als spits zijnde geweest te zijn weet die ook hoe een verdediger het hem bijvoorbeeld lastig heeft kunnen maken.
Hopelijk ooit een goede opvolger als trainer voor PSV 1

Hopelijk kan hij Lammers en Piroe beter maken. Vooral van Lammers verwacht ik veel mits het systeem op hem wordt aangepast.

2 mei 2019 om 17:29

Hij gaat onder 19 trainen, Lammers zit of bij de A selectie of in jong. Piroe speelt ook bij jong dus hij zal weinig met beide te maken hebben.

Uitstekend nieuws. Van Nistelrooij is een naam die wereldwijd bekend is, bij de grootste clubs heeft gespeeld en tot de top behoorde. Zo iemand die werkzaam is in je jeugdopleiding is niet uit te drukken in waarde. Ook met Ooijer ben ik blij. Altijd een leider geweest en daar zie ik een goede coach in. Nu hopen dat PSV ook Stijn Schaars weet te strikken voor de organisatie. Ook dat is iemand waar ik veel van verwacht.

Het is erg belangrijk om oud-spelers in de club te hebben rondlopen. Goed nieuws dus. Als spitsentrainer of jeugdtrainer lijkt hij me ook het meest geschikt. Want al is het nergens op gebaseerd, ik zie in hem geen hoofdtrainer. Hij lijkt me als trainer (hij zal het niet fijn vinden om te horen) een type van Basten.

Ik weet nooit zo goed wat ik van oud spelers die zo maar even de onder 19 training gaan geven moet vinden.het is natuurlijk wel mooi meegenomen dat ze op hoog niveau gespeeld hebben en die ervaringen kunnen delen maar ik kan me bijna niet voorspellen dat dat de best beschikbare trainers zijn. Ik snap nooit zo goed waarom er niet gekeken wordt naar kwaliteit van dat soort jeugdtrainers. Ik kan me ook niet voorstellen dat er niet ergens in Nederland een betere jeugdtrainer rondloopt dan Van Nistelrooy, Kuyt of Heitinga.

Ik zie in hem geen toekomstige trainer maar wie weet wel ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren