Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV stap dichter bij Aster Vranckx-deal na nieuws uit Wolfsburg

Laatste update:

De mogelijke transfer van Aster Vranckx naar PSV is een stap dichterbij gekomen. De huidge club van de Belgische middenvelder, VfL Wolfsburg, maakte woensdag de komst van de Kroaat Lovro Majer wereldkundig. Daarmee is een vertrek van Vranckx bespreekbaar geworden. PSV wil echter nog niet doorpakken met het halen van de Belgisch international totdat de club zelf Ibrahim Sangaré van de hand heeft gedaan.

Laatstgenoemde mag voor een vast bedrag van 37,5 miljoen euro vertrekken. Dat PSV eerder op de woensdag ook Jerdy Schouten al presenteerde, verandert niks aan de interesse in Vranckx. De 26-jarige ex-speler van Excelsior werd voor een bedrag van minstens twaalf miljoen euro overgenomen van Bologna en zal, gezien de hoogte van de transfersom, niet voor de reservebank zijn gehaald.

Wolfsburg presenteerde woensdag zelf ook een middenvelder, in de vorm van Majer. De Kroaat komt over van Stade Rennais en tekent voor vijf jaar bij die Wölfe. Daarmee staat de deur naar een vertrek van Vranckx weer een stukje verder open. PSV zal echter geen actie ondernemen voor de twintigjarige middenvelder totdat Sangaré een nieuwe club heeft gevonden. In het Philips Stadion is de verwachting dat er in de laatste weken van de transferwindow nog wel een club gaat aankloppen voor de Ivoriaanse controleur.

Maandag bracht Fabrizio Romano al naar buiten dat de komst van Vranckx nog steeds in het verschiet ligt. De Italiaanse transfermarktexpert wist zelfs te melden dat de onderhandelingen zich in de afrondende fase zouden bevinden, al deed hij geen uitlatingen over de hoogte van de transfersom. Volgens De Telegraaf moet de middenvelder zo'n twaalf miljoen euro kosten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan er niet beter een jeugdspeler als cvm worden ingepast? En dat er eerst geld in re verdediging wordt gestoken. Geen idee of er iets loopt in jong psv. Maar ramalho in de CL wordt een afgang.

16 augustus 2023 om 16:53

Eerst die Champions league maar eens halen.

16 augustus 2023 om 16:54

Scheelt dat de CL toch enkel twee voorrondes is zoals gewoonlijk voor PSV

16 augustus 2023 om 17:05

Scheelt dat Rangers zwakker is dan vorig seizoen. En Scheelt dat wij sterker zijn dan vorig seizoen. en Scheelt dat het nog maar 1 voorronde is voor plaatsing.

16 augustus 2023 om 22:34

Volgens bookmakers is Rangers echter favoriet tegen PSV. Reken je dus maar niet rijk.

16 augustus 2023 om 23:40

Dat is onjuist, bet365 : wie kwalificeert zich: rangers 2x / psv 1.75

Goed dat PSV een directe vervanger voor Sangare heeft, al is het in het hedendaagse voetbal wel wat tricky om op één paard te wedden. Benieuwd of ze nog meer op hun schaduwlijstje hebben, mocht Franckx weggekaapt worden.

En nog een middenvelder. Het moet niet gekker worden daar! Investeer eens in een goede CV.

16 augustus 2023 om 16:57

Als Sangare weggaat, zal je hem toch moeten vervangen. CV is inderdaad wel echt nodig.

16 augustus 2023 om 17:02

Je hoeft Sangaré niet perse te vervangen, want ook zonder Sangaré en zonder Vranckx heeft 6 gewoon 6 middenvelders.

16 augustus 2023 om 17:05

Ik betwijfel of er een cv komt.
Ze hebben al een groot aantal onderschikte CVs dat is het vervelende. Om ruimte te maken moet er echt eentje weg denk ik.
Ik verwacht toch wel dat bij PSV iemand gaat vertrekken.
Til kan bijvoorbeeld niet blijven.
Saibari Babadi Tilman zijn allemaal beter.
Op het middenveld staan ze nu goed.
Schouten- Veerman- Sangare
Dat zijn er eigenlijk maar 3 die verdedigende kunnen spelen als het moet het lijk meer dan in de praktijk.

16 augustus 2023 om 17:36

Kwaliteit over kwantiteit. 6 middenvelders maar hoeveel basis waardig? Schouten, Veerman, Tillman? Babadi en Saibari afwachten hoe ze het gaan doen. Til middelmaat.

16 augustus 2023 om 18:27

Khalid

Eens Til is niet goed, alleen niemand is gestoord hem en over te kopen en groot salaris te betalen.

Til zal ook wel doorhebben, dat dit zijn laatste vette contract is.

Uitzitten en dan bij een kleinere club gaan spelen.

16 augustus 2023 om 19:14

Hoorde dacht ik die Martijn Krabbendam zeggen dat Feyenoord misschien Til wel wilde terughalen.

Zou wel eens een mooi duo kunnen vormen met Schouten denk ik. Want als zuivere 6 worden zijn kwaliteiten toch niet optimaal benut. Eerder een lopende 8 en bij Mechelen infiltreerde die ook veel (en succesvol) in de 16.

16 augustus 2023 om 17:27

Dat denk ik ook. Dit is inderdaad eerder een 8 die naast zijn verdedigende werk er ook van houdt om in te dribbelen en wat hoger op het veld acties te maken, althans van wat ik van hem gezien heb. Heeft veel loopvermogen. Schouten toch echt meer een 6 die vanaf daar de passes verstuurt. Zou een mooi duo kunnen zijn mocht Sangare weggaan (ik denk dit jaar) en Veerman (ik denk volgend jaar)

16 augustus 2023 om 18:28

Maar gaat PSV dan spelen met 2 8-en? Of gaat / blijft Veerman de 10?

16 augustus 2023 om 18:37

Goede vraag inderdaad. Afgaande op reacties van forumleden hier zal het eerder een afwisseling zijn. Vranckx wordt een beetje gezien als type Sangare dan denk ik.

Kan aanvallender als Schouten de zuivere 6 is of defensiever als Veerman de 8 is. Als lopende 10 (type Til dan) kan het eigenlijk ook nog met Schouten en Veerman.

Ik krijg een gevoel dat Sangaré gewoon nog een seizoen gaat blijven. Zoveel concrete interesse is der niet in hem volgens mij.

16 augustus 2023 om 17:05

Even uit serieuze nieuwsgierigheid. Hoe komt PSV aan zoveel geld, ik verbaas me best vaak over wat PSV allemaal kan en Ajax ondanks al die bizarre verkopen niet. Ik vind dat knap of eigenlijk irritant want het is de concurrent, maar bovenal ik snap het niet.

Aankoop van Noa Lang en Jerdy Schouten en dan deze jongen er nog bij, het is wel een serieuze investering in CL overwinteren in mijn optiek!

16 augustus 2023 om 17:11

Bij Ajax werkt men totaal anders. En ik zeg eerlijk als Feyenoorder dat Ajax qua geld gewoon de beste geleide club van de Eredivisie ooit is.
Ajacieden zijn gewoon heel onrustig.
Kijk jullie spelen geen CL dus een aantal spelers op jullie lijstje vallen weg.
Jullie gaan geen salarissen van betalen van 4 mil meer weer een aantal opties minder.
Daarnaast de opties waar Feyenoord en PSV op schieten vinden jullie niet goed genoeg of de Ajax bonus.
Schouten kost als Ajax komt gewoon 20 mil.
Als psv komt niet.
Brands doet gewoon vooruit investeren de RVC heeft daar akkoord voor gegeven dit jaar.
Als PSV straks geen CL haalt of volgend jaar ook niet hebben ze gewoon echt een probleem.
Ajax heeft dan geen problemen.
Jullie halen geen CL maar kunnen gewoon Forbs halen Akpom Sutalo en resverve keeper voor 9 mil.
Dat is bizar maar komt gewoon door gezond financieel beleid.

16 augustus 2023 om 17:12

Je weet dat ze Gakpo en Madueke hebben verkocht afgelopen winter?

16 augustus 2023 om 18:04

Verrassende vraag. Pas honderd keer langsgekomen de afgelopen maand.

16 augustus 2023 om 18:12

€100 miljoen transfers inkomend€25 miljoen Europa L 2022-2023Sangare wordt verkocht €37 miljoen Je hebt al Europa L. Dus ook daar krijg je dit jaar geld van. Natuurlijk gaat de schuld en de drie transfers Lang, Schouten en Pepi eraf.

16 augustus 2023 om 18:31

Haal iets van tussen de 40 en 45 miljoen af, want Gakpo transfer werd gebruikt om de rode cijfers weg te poetsen.

Verder haal van de 60 mil ook iets van 20 tot 25% af voor makelaars en andere kosten


Dus blijft gewoon, als CL noet gehaald wordt, groot risico

16 augustus 2023 om 18:59

€100 - 40 (schuld) - 25 (25) = €35

€35 €25 (europa 2022-2023) 30 (sangare min kosten) = €90 en dan komt Europa L of CL erbij 2023-2024, dus dat is ook minimaal €20 waar je op kan rekenen. Dus echt een groot risico is het nog niet. Daarnaast zullen ze wachten tot Sangare pas is verkocht, voordat Vranckx gekocht wordt.

16 augustus 2023 om 21:18

Bullshit berekening in de EL vang je geen 25 miljoen, zelfs niet als je hem wint..

17 augustus 2023 om 11:59

Thanks voor je uitgebreide reactie.
Ik heb het hele jaarverslag van Ajax door zitten spitten en wat ik daar signaleer was niet perse superpositief. De salarissen waren echt gigantisch (100mln+ per jaar), de overige kosten rond de 60mln terwijl de voetbalomzet zonder CL maar met degelijke EL rond de 150-160 mln uitkomst naar mijn inschatting.
Dan zit je dus al op een min
Daarnaast heb je dan de afschrijving op de spelers van ongeveer 60mln per jaar.
Dat betekent domweg een min van minstens 60 mln, in de praktijk 80. Dat moet je dan goed gaan maken met EN CL en transferresultaat.
Het transferresultaat dit jaar is
Timber + 40mln
Alvarez + 32mln (38-6mln)
Bassey + 4,1 mln (22,5mln - 18,4mln)
Daramy + 4,8 mln (12-7,2mln)

Dat is bruto een plus van 80mln, dan red je het dus wel.

In de salarissen is een goede stap gezet door Tadic, Blind, Alvarez, Bassey en Timber te laten vertrekken. Wat dat betreft moeten Klaassen, Bergwijn, Berghuis, Brobbey en Wijndal (de grootverdieners) nog vertrekken. Maar het zij zo, we willen ook kwaliteit op het veld.
Zo goed staat Ajax er dus in mijn optiek niet voor. Des te knapper is het van Psv.

Ik weet niet wat hun omzet is inclusief EL (schatting 100-120 mln)
Ik weet niet wat hun salarissen zijn (schatting 50-60mln)
Ik zie dat hun afschrijving rond de 20mln per jaar gaat zijn, dat scheelt domweg 40 mln per jaar en daarom investeren ze dit jaar wat meer. Ik snap het dan al beter, met lagere salarissen en lagere afschrijvingvoet kan je wat makkelijker investeren en wat meer leiden in een CL jaar.

Kortom Ajax moet terug in salarissen en afschrijvingvoet en/of is afhankelijk van verkopen en CL. 1x per 2 jaar CL moet voldoende zijn, en ruimschoots haalbaar als we 3 plekken hebben zoals komend jaar. Afschrijvingsvoet vind ik 60mln veel, dat betekent dat we jaarlijks 60mln aankopen doen, vind ik bizar voor een club als Ajax.

16 augustus 2023 om 17:08

Dat lijkt mij sterk.

Ze zullen toch niet met Vranckx, Schouten, Tilman, Babadi, Veerman en Sangare het seizoen door gaan? 6 middemvelders

16 augustus 2023 om 17:44

Je vergeet nog Saibari, van oorsprong een 10 net als Til en Tillman. In ieder geval alle posities dubbel bezet op het middenveld.

16 augustus 2023 om 17:10

Geen paniek lampen, clausule wordt deze maand gewoon nog gelicht. De heer sangare is bijvoorbeeld imo een klasse beter dan alvarez en die is echt niet beter. Bayern, psg, liverpool zou zijn voorkeur hebben. Daarna kunnen newcastle en brighton de clausule ook makkelijk lichten. Komt goed!

16 augustus 2023 om 17:49

Liverpool zal nog wel gaan komen voor hem, nu ze Lavia en Caicedo mislopen.

16 augustus 2023 om 19:03

Tegen het eind van de transferperiode raken ploegen in paniek omdat hun eerste keus niet kan/wil komen, dat is het moment dat clubs die afkoopsom voor Sangaré gaan neertellen. Je kunt dan maar beter goed voorbereid zijn qua opvolging en dat doet PSV wel echt goed.

16 augustus 2023 om 20:03

Ik zou als psv zijnde proberen om zijn contract open te breken, salaris iets verhogen en een gelimiteerde transfersom voor volgende zomer afspreken. Sangare kan het verschil zijn tussen kampioen en geen kampioen. Bij vrankx is het maar afwachten hoe hij het in Eindhoven gaat doen.

Heden! Ik dacht dat ze Schouten hebben gehaald als Sangaré opvolger maar nee er moet nóg een middenvelder komen. Kennelijk is Bosz tevreden over de verdediging zoals deze nu is????

16 augustus 2023 om 17:01

Schouten is volgens mij meer de opvolger van Guti.

Veerman gaat nog weg denk ik

Zelfs als je sangare niet meetelt heb je toch wel flink wat dure middenvelders. Tillman, Til, Veerman, Schouten en dan Vranck, maar dan heb je ook nog Babadi, Saibari (kan ook rechtsbuiten?)

Basis van Schouten-Vranckx-Veerman?

Betekend dit dat er interesse is in Til en/of Veerman? Lijkt me niet dat je zulke dure spelers laat banken. En zonde voor een talent als babadi, die zo nog minder gaat spelen…

16 augustus 2023 om 18:12

Ja het wordt daar zeker druk maar volgens mij kunnen speler als Tillman, Saibari en Babadi ook nog op de flanken. Het lijkt mij niet dat, dat de basis wordt lijkt mij te verdedigend. Buiten dat zou het wel logisch zijn om nog een middenvelder te halen, je hebt nu geen vervanger voor Veerman en Schouten/Sangare.

16 augustus 2023 om 21:21

Heeft babadi al bijgetekend ? Anders kun je dat wel vergeten denk ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren