Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV lijkt transfervrij vertrek van topscorer te kunnen voorkomen

Laatste update:

PSV en Joël Piroe lijken alsnog af te gaan stevenen op een verlenging van de samenwerking, zo schrijft het Eindhovens Dagblad woensdag. Technisch manager John de Jong is in actie gekomen en voert opnieuw ‘serieuze gesprekken’ met de spits, nu blijkt dat hij veel belangstelling geniet. Piroe, negentien jaar, beschikt over een aflopend contract.

Piroe heeft volgens het dagblad de afgelopen periode goed nagedacht over een stappenplan voor de toekomst en heeft een concreet voorstel van Juventus voorlopig afgeslagen. PSV blijft een belangrijke optie voor de aanvaller, die twee transferperiodes op rij is benaderd voor een overstap en met tien goals topscorer bij Jong PSV dit seizoen is.

PSV wil ook langer door met Dante Rigo. De eenzijdige optie voor nog een jaar in het aflopende contract van de twintigjarige middenvelder is gelicht. Beide partijen praten nu over de toekomst, ook omdat Rigo dit seizoen weinig in actie komt en een verhuur in de komende voetbaljaargang wellicht een betere optie is.

PSV is ook met meerdere spelers van de jeugdelftallen in gesprek om nieuwe contracten af te sluiten. Volgens het dagblad gaat het onder meer om de zestienjarige Jeremy Antonisse. Hoe de toekomst van Matthias Verreth en Lennerd Daneels van Jong PSV eruit ziet, is nog niet duidelijk. Beiden hebben een aflopend contract. Dat geldt ook voor Robin Schoobrood, met wie PSV volgende week een gesprek heeft.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet goed genoeg voor PSV1. Lekker laten gaan.

3 april 2019 om 08:14

Denk dat deze jongen over 1 a 2 jaar best in het linkerrijtje mee kan. Laat hem dezelfde route gaan als lammers. Valt hij tegen dan verkoop je hem zodat er nog wat geld binnen komt, verrast hij dan neem hem mee als 1e of 2e spits

3 april 2019 om 14:01

Dat zei ik afgelopen zomer ook over Lammers. En nu wil ik niks liever dan Lammers in de spits volgend jaar. Huur Piroe uit aan een Excelsior, Emmen of NAC en kijk of hij het daar red.

3 april 2019 om 14:47

Joel heeft in de vorige 2 seizoenen geen knikker geraakt. Toevallig schopt hij er dit seizoen er 10 in. Nee dit niveau dient PSV niet te willen.

Ik zou een huurperiode naar een club als heerenveen voor piroe wel zien zitten. Ik ben anders bang dat hii niet aan speelminuten komt in de eredivisie.

Wat is er met Rigo gebeurd ? Aan het begin van het seizoen de nodige minuten en daarin ook nogeens de reddende engel geweest voor PSv en nu al maanden niet meer aan de bak geweest. Toch een mooie technische voetballer.

Die gaat het dus ook niet redden nu die kleine Van Bommel steeds meer minuten gegund worden.

3 april 2019 om 12:58

Zelfde geldt voor Mauro Jr, what happened?

3 april 2019 om 13:23

Nufc_u2 , is Rigo niet gewoon fysiek ondermaats? Net als Mauro Jr trouwens. Beiden hebben het lichaam van een A-junior. Ihattaren, 'die kleine' grappig genoeg haha, heeft zo'n lichaam wel. Net als Gakpo. Denk dat dat het verschil is.

Dat is de eerste van hopelijk veel contractverlengingen. Lonwijk, Rigo, Sadilek, Malen hebben momenteel nog niet verlengd. En dit zijn spelers voor de toekomst, dus hopelijk tekenen ze snel bij. Volgend jaar zou het mooi zijn als een Rigo/piroe verhuurd worden aan een eredivisieteam. Ervaring op doen en dan kun je na dat jaar nog altijd beslissen. Met Lammers lijkt het goed uit te pakken. Denk als de Jong gaat dat hij volgend jaar in de spits staat.

3 april 2019 om 09:00

Haha, maar of de Jong gaat is toch al 2/3 jaar de vraag. Dat “probleem” heeft Locadia ondervonden en zal met het gebrek aan interesse Lammers, Romero, Piroe en eventueel Malen ook ondervinden.

3 april 2019 om 09:07

Verwacht je niet dat die gaat dan? Wat heeft de Jong nog te winnen in Nederland. Ik denk dat hij het nog een keer in het buitenland gaat proberen, en misschien wel in Mexico. Dat ze dan niet meer dan 6/7 miljoen gaan krijgen dat is natuurlijk een tweede, maargoed er staan genoeg opvolgers klaar. Malen verwacht ik wederom als backup van Bergwijn( Als hij tenminste blijft) En Piroe heeft het niveau nog niet voor PSV 1. Ik denk dat hij verhuurd gaat worden. Dan heb je met Romero en Lammers twee opties voor de spitspositie. En Hoe Romero terugkomt van de blessure is ook maar afwachten.

3 april 2019 om 09:20

Het is niet zo zeer dat ik twijfel aan de wil van de Jong om nog een buitenlands avontuur aan te gaan, maar ik zie gewoon dat er een duidelijk gebrek aan interesse voor hem is. Seizoen 2015/16 scoorde hij er 26 in de competitie, werd hij kampioen, overleefde de cl groepsfase door zelf ook goede individuele prestaties op de mat te leggen en er kwam nog steeds geen club. Ik denk dat er nu 3 jaar later niet veel veranderd is. Dit wat de Jong nu laat zien is wat hij te bieden heeft, meer is er niet. Dan is er dus alleen interesse van clubs als Bordeaux en Mexico en zelfs daar wordt er aan de Jong getwijfeld. Zou mij dus echt niet verbazen als de Jong nog 2/3 jaar in Eindhoven voetbalt.

Lijkt me niet meer dan logisch dat ze hun topscoorder willen houden. Ik volg de kkd niet, maar heeft er toch aardig wat al in liggen, is dit wat voor het eerste of zal die het uiteindelijk niet halen zoals ehm ben zn naam kwijt naar heerenveen was gegaan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren