Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bundesliga-clubs hikken aan tegen vraagprijs van PSV van 6,5 miljoen

Laatste update:

Ritsu Doan hoopt PSV op de slotdag van de transferwindow nog te verlaten voor een overstap naar de Bundesliga. Het Eindhovens Dagblad en Voetbal International melden dat onder meer FC Augsburg, FSV Mainz 05 en TSG 1899 Hoffenheim in de markt zijn voor de 23-jarige Japanse aanvaller, maar dat deze clubs voorlopig aanhikken tegen de vraagprijs van 6,5 miljoen euro. Daardoor lijkt het er voorlopig op dat Doan bij PSV zal blijven.

Doan is al in Japan, waar hij zich voorbereidt op de WK-kwalifcatiewedstrijden tegen Oman en China. Er staat daar een medisch team klaar om hem te keuren als dat nodig is, maar vooralsnog lijkt het er niet op dat zij in actie hoeven te komen. Het management van Doan voerde maandag in Duitsland gesprekken met FC Augsburg, FSV Mainz 05 en TSG 1899 Hoffenheim. De conclusie daarvan is dat de Bundesliga-clubs aanhikken tegen de vraagprijs van PSV voor het nog tot medio 2024 lopende contract van Doan.

PSV lijkt een behoorlijk deel van de in 2019 aan FC Groningen betaalde 7,5 miljoen euro terug te willen verdienen. Doan ligt goed in de markt in Duitsland na een uitleenbeurt bij Arminia Bielefeld, voor wie hij vorig seizoen in 34 Bundesliga-wedstrijden goed was voor 5 doelpunten en 3 assists. Verder lijken ook Érick Gutiérrez en Dante Rigo bij PSV te blijven. De entourage van de Mexicaanse middenvelder sprak weliswaar met Torino, maar de Italiaanse club ondernam verder geen concrete actie. Rigo mag niet spelen voor Jong PSV en komt niet in de plannen bij de hoofdmacht voor, alleen is er op dit moment geen concrete belangstelling.

Santiago Arias
De naam van Santiago Arias zong de afgelopen tijd rond bij PSV, maar van een rentree komt het niet. De 29-jarige Colombiaanse vleugelverdediger wordt komend seizoen door Atlético Madrid verhuurd aan Granada. Rik Elfrink, PSV-watcher voor het Eindhovens Dagblad, benadrukt via Twitter dat PSV ook niet in de markt is geweest voor Arias, die eerder tussen 2013 en 2018 in Eindhoven speelde en voor 11 miljoen euro aan Atlético werd verkocht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Begrijpelijk. Enerzijds leuke dingen laten zien in Duitsland met oa talent van de maand, maar ook nog geen geweldige statistieken (zij het met een zwak team). Bij PSV ook weinig laten zien dus dan is 6.5 miljoen niet niks. Wel 19% van de productie van Arminia Bielefeld op zich genomen Als wissel achter Götze/Madueke hoeft hij voor PSV nog geen last te zijn. Maar echt toekomst heeft hij denk ik niet bij de club.Over Arias, volgens mij is hij alleen door externen (Aad de Mos en fans) in verband gebracht met PSV. Zoals ik al zei, ik denk echt dat PSV niet meer een nieuwe RB komt. Zelfs als iedereen nu kan zien dat we daar gewoon een probleem hebben.

30 augustus 2021 om 23:08

Ik denk dat Mwene of zo echt nog wel wat beter kan. Kan zomaar een back als Brenet worden en die deed het op slot ook best verdienstelijk.

30 augustus 2021 om 23:12

Ik hoop het. Maar ik volg de Bundesliga niet maar was hij daar nou zo goed? Ook niet de leeftijd om zich nog echt te verbeteren en als je zag hoe hij tegen Ajax (Tadic) en Benfica (Rafa Silva en Pizzi) zat te zwemmen omdat hij zich niet weet te positioneren maak ik me wel een beetje zorgen. Hij lijkt ook heel fel maar zo vaak wint die de bal helaas niet. En aanvallend met als Teze nog niet de bijdrage kunnen leveren die we van de linkerkant van Max gewend zijn. Het is niet dat ze er allebei niks van kunnen maar de RB is in mijn ogen wel echt nu far de minst bezette positie.

30 augustus 2021 om 23:30

Mwene viel niet op bij Mainz. Is denk ik enkel door zijn transfervrijestatus in beeld gekomen. Als backup prima, kijk maar hoe erg we vorig jaar een backup back hebben gemist. Maar hij speelt te veel voor mijn smaak.

30 augustus 2021 om 23:34

Mwene heeft het eigenlijk nooit goed gedaan in zijn carriere, vorig seizoen toevallig basis bij een Duitse middenmoter vanwege blessures en viel daar niet door de mand. Maar verbeteringen of wereldwedstrijden hoef je dan niet te verwachten.

30 augustus 2021 om 23:56

Viel daar niet door de mand bij een middenmoter in Duitsland maar heeft het nooit goed gedaan. Vreemde conclusie die je daar maakt.

Als je meekan bij een Duitse middenmoter dan heb je het prima gedaan. Heeft daar ook prima wedstrijden gespeeld.

Doan kan je er toch beter bijhouden? Stuk beter dan invallers als Bruma, Vertessen, Mauro jr en Thomas. Ook gelijk duidelijkheid, Arias komt niet.

30 augustus 2021 om 23:03

Ja, zeker nu er eindelijk een fatsoenlijke 10 positie is, en ook die buitenpositie hem beter ligt dan wat er in het jaar vBommel gespeeld werd.. wat moet je anders als Götze geblesseerd raakt?? Je kunt toch niet met Mauro Junior aan blijven komen, allemachtig..

30 augustus 2021 om 23:07

Denk dat ie zelf liever weggaat. Ik zou ook vasthouden aan vraagprijs en anders lekker zelf houden. Stuk beter dan Vertessen weet ik niet. Wel zeker dan Mauro en Thomas aanvallend. Vind Thomas meer een verdedigende middenvelder.

30 augustus 2021 om 23:09

Met de juiste begeleiding is Doan een bepalende speler voor PSV, lijkt mij. Ik hoop dat we de beste Doan nog niet hebben gezien.

30 augustus 2021 om 23:17

Ja ik hoop op een Bruma-achtige wederopstanding (maar dan nog een beetje beter )

30 augustus 2021 om 23:14

Doan is wel nog redelijk verkoopbaar. Bruma wordt lastig denk ik en Vertessen lijkt me te vroeg om te verkopen. Die zou nog flink wat stappen kunnen maken. Mauro en Thomas zijn andere posities.

Ik vond Doan erg goed bij Groningen en heeft de overgang naar PSV echt zelf verdiend. Chapeau. ik blijf het wel gek vinden dat het er bij PSV nooit uit is gekomen. Jammer. Echt een sierlijke speler met een goede techniek en trap.

30 augustus 2021 om 23:37

Helemaal mee eens, zat ook in een lastige periode bij PSV natuurlijk.

Hij kan niet minder zijn dan Mauro JR & Thomas. Een veel betere speler, ik zou het nog wel een jaar willen zien.

Wat een domper dat Arias niet naar Eindhoven komt. Die jongen is niet 1 maar 10 klasses beter dan Teze en Mwene. Valt me sowieso tegen dat PSV zo weinig inspanning verricht om een nieuwe rechtsback te halen. Is veel noodzakelijker dan een extra spits imo. Met Teze en Mwene kan je gewoon niet Europa in

30 augustus 2021 om 23:26

Tsja, de nieuwe RB lijkt toch echt niet te komen hè? Ik vind Mwene een ideale back-up omdat die links en rechts kan, maar het is boter noch vis.

30 augustus 2021 om 23:29

Precies ja. Mwene is als back-up prima, maar niet voor de basis. Vind het echt onbegrijpelijk dat Dumfries, de captain notabene, voor 13 miljoen vertrekt en PSV dit wel even denkt op te vangen met een transfervrije back van Mainz?

30 augustus 2021 om 23:27

Het gekke is dat Arias nu verhuurd is, dus PSV had bijna geen risico genomen en waarschijnlijk hadden ze hem met een optie tot koop kunnen overnemen. Granada meldde zich ook pas deze week dus PSV had genoeg tijd om hem binnen te halen, daarnaast gaat PSV geen betere back kunnen halen voor dezelfde prijs en als het echt niks is door die blessure die hij had kan je nog terugvallen op Mwene en Teze.

31 augustus 2021 om 09:01

Nouja, wie weet wat er allemaal gedaan is voor een nieuwe RB. Misschien komt John de Jong over een week wel met een lijst van 15 spelers waar ze allemaal om goede redenen niet uit zijn gekomen. Dat we het niet zien of horen, betekent niet dat er geen inspanning is geweest.

31 augustus 2021 om 18:39

Ja dat kan. Maar als je een leuke tweede spits haalt, Van Ginkel en Pröpper op het middenveld en je weet al meer dan een jaar dat je rechtbank vertrekt kun je alleen maar concluderen dat het gewoon niet goed genoeg is. En ik denk dat ze dus dachten dat dit (Teze en Mwene) voldoende was. Of ben je dat niet met me eens?

31 augustus 2021 om 21:30

Dat ben ik zeker met je eens Justin. Ik had gehoopt dat Mwene goed genoeg zou zijn en Teze de backup op Rb/cb, maar Mwene laat zien dat hij het niveau ook niet haalt.

Doan hou ik er toch graag bij, zie ik liever invallen dan Mauro om maar wat te noemen, zit toch wat meer techniek in.

30 augustus 2021 om 23:11

Mauro jr kan wel degelijk voetballen maar is erg wisselvallig. Dat zag je bij Heracles ook. Toen veruit de beste speler waar het voor een groot deel van moest komen, maar kon dat lang niet altijd aan.

30 augustus 2021 om 23:19

Vind je? Ik vind Mauro echt heel matig? Zelfs niet goed genoeg voor de bank van psv.

30 augustus 2021 om 23:23

Ja technisch begaafd is hij echt wel. Maar er zijn meer facetten, waardoor ik denk dat hij het niet gaat redden bij PSV.

30 augustus 2021 om 23:29

Hij was bij Heracles wel een mooie technische speler, nu is het ineens een werkpaard

Ik denk dat PSV en Ajax straks teveel spelers op de loonlijst hebben staan
De salariskosten drukken straks te zwaar op de begroting
Beide clubs hebben sowieso 1 aanvaller teveel
Neres en Bruma ik snap dan ook niet dat PSV nog een spits zoekt. Zeker als je Vertessen ook nog hebt
Verder denk ik dat Ajax financieel een groter probleem heeft.
Spelers zullen voor lagere bedragen weggaan

Toch is het verschil wel enorm hè, als middenmoters in de Bundesliga nog geen 6,5 miljoen opgehoest krijgen, terwijl Crystal Palace of zo gewoon lachend 50 miljoen aftikt deze zomer.

Zeer zwak @VZ om op Facebook de comment die werkelijk nergens op slaat als 'clickbait' te gebruiken om mensen hierheen te lokken.

Ook jullie hebben als journalistiek (c.q. nieuwswaardig) platform een verplichting om discussies in goede banen te leiden op basis van feiten. Er was eerder al een hoger bedrag geboden dan het genoemde bedrag.

30 augustus 2021 om 23:27

Edit: Ah had even niet door waar het over ging maar je had het over een bericht op Facebook, ja daar zit iemand van de redactie even heel hard te trollen, niet sjiek

Gewoon erbij houden. Past goed bij Schmidt. Japanners zijn harde werkers, lopen in de pas en luisteren goed naar de baas.

Hopelijk wordt hij nog verkocht zodat psv dat no snel kan herinvesteren.

Nooit echt geïmponeerd naar mijn mening

Doan moet blijven als gevaarlijke wissel speler. De selectie moet ook breed zijn.

Kunnen we Doan niet gebruiken als ruilmiddel in een transfer? Bijv. Doan en 2 miljoen voor Joey Veerman. Dan heb je namelijk gelijk een opvolger klaarstaan voor als Gotze geblesseerd raakt of na het seizoen vertrekt.

31 augustus 2021 om 13:07

Veerman lijkt me qua positie niet echt een opvolger voor Gotze? Heerenveen heeft veel liever cash dan een ruilspeler. Kunnen ze financiële gaten dichten en een paar kleinere aankopen doen.

Kleurloze speler. Maar voor een Japans internationaal is 6.5 miljoen toch een redelijk bedrag. Zegt wel wat dat clubs het niet aandurven voor dat bedrag

toch jammer dat Doan bij PSV nooit het niveau heeft gehaald wat hij bij Groningen had toen was ik er niet eens verbaasd over dat PSV hem inlijfde

beste voor Doan zal toch zijn wanneer hij nog verhuurd of verkocht gaat worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren