Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV en Feyenoord strijden om handtekening van dertienvoudig international’

Laatste update:

PSV en Feyenoord zijn in een transferstrijd verwikkeld om Eduard Spertsyan. Dat meldt Sports24, een Russisch medium. De club uit Brabant zou momenteel op pole-position liggen om de aanvallende middenvelder annex vleugelspeler binnen te halen, maar Feyenoord is naar verluidt zeker nog niet kansloos.

Spertsyan speelt momenteel voor FK Krasnodar in de Russische competitie. Dit seizoen kwam de 22-jarige Armeen al tot negen doelpunten en zes assists in zestien wedstrijden en die cijfers hebben al in een eerder stadium de interesse van PSV gewekt. Russische media wisten toen te melden dat de Eindhovenaren in Spertsyan een eventuele opvolger van Cody Gakpo zagen en Armeens transferjournalist Hrach Khachatryan bevestigt dat, net als het nieuws dat Feyenoord de verrichtingen van de aanvaller ook in de gaten houdt.

Het zal niet eenvoudig worden om de dertienvoudig Armeens international vast te leggen. Hij ligt immers nog tot medio 2026 vast bij Krasnodar en het gerenommeerde Transfermarkt schat de waarde van Spertsyan in op zo'n negen miljoen euro. PSV heeft door de uitgaande transfers van Gakpo en Noni Madueke echter wel wat te besteden en zou een dergelijk bedrag op kunnen hoesten. Hoe serieus de kansen van Feyenoord zijn, is niet duidelijk.

Enkele dagen geleden werd Dmitri Bulykin, die in de Eredivisie uitkwam voor ADO Den Haag, Ajax en FC Twente, nog gevraagd naar een eventuele transfer van Spertsyan. De voormalig spits ziet de Eredivisie als ideale bestemming. "Het is altijd een goed idee om vanuit Rusland naar een Europese club te gaan en dan is de Nederlandse competitie de ideale competitie om je te ontwikkelen", liet hij weten aan RB-Sport. "Zeker voor jonge spelers als Spertsyan. Als ze mij willen hebben, ga ik wel in zijn plaats!"

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als PSV iets niet nodig heeft, is het een aanvallende centrale middenvelder. Dus ik neem dit gerucht met een korrel zout.

22 januari 2023 om 09:55

"Annex vleugelspeler" PSV kan dat dan wel weer gebruiken

22 januari 2023 om 11:17

Mag/wil je zakendoen met een Russische club?

22 januari 2023 om 09:57

Het blijft mij altijd verbazen dat er duizenden voetballers rondlopen en dat er altijd meerdere eredivisionisten bij dezelfde speler uitkomen. Los van het prijskaartje dat uiteindelijk het filter er iets anders uit laat zien.

Ik ben toch benieuwd naar de toekomst met het oog op jeugd(ig) talent en wie er voor de leeuwen gegooid kunnen worden. Als er al zo weinig doorstroom is vanuit de jeugd, waar zijn dan de jeugdelftallen nog voor nodig? Om dat ene talent te kunnen inlijven die ècht doorbreekt?

Goedemorgen allemaal en geniet van de mooie wedstrijd(en) vanmiddag.

22 januari 2023 om 10:07

Feyenoord opleving kwam nadat zij noodgedwongen Wijnaldum, Fer, Castaignos, Martins Indi, Mulder, De Vrij, Vilhena, Clasie etc. moesten laten doorbreken. Daarna ging het goed, kochten ze duurbetaalde spelers en zakte weer in. Trek je conclusies

22 januari 2023 om 10:09

@fct11, "waar zijn dan de jeugdelftallen nog voor nodig" nou die jeugdopleiding heeft de club psv deze winter een slordige 100 miljoen opgeleverd door het opleiden van Gakpo en Madueke. Je kan echt niet altijd raak schieten, in dat geval moet je kopen. Maar dat doet psv maar slecht vind ik ironisch gezien.

22 januari 2023 om 10:28

Aan je reactie te lezen draag je PSV een warm hart. Dan zul je ook vast wel weten of er momenteel jeugdspelers zijn die op korte termijn kunnen aansluiten bij de selectie.
Hoe gaat het met Bakayoko? Vind hem geen bijzondere speler tot nu toe, maar hij scoorde vorig seizoen bij Jong PSV wel echt super makkelijk.

22 januari 2023 om 10:37

Mee eens hoor, dat is precies wat ik bedoel. Relatief gezien heb je veel spelers in de jeugdeldtallen waarbij talent van laat zeggen 17 tot en met 19 jaar tegenwoordig vaak beter presteren in een goed georganiseerd, gebalanceerd 1e elftal dan in de jeugdelftallen of beloftes.

Hierbij gaat het dan ook met name om lef en durven maar ook adaptie. Dán ligt de kracht ook grotendeels bij goede trainers om de potentie maximaal te benutten en jeugd te kunnen laten renderen in het elftal. Leuk onderwerp.

22 januari 2023 om 10:41

Madueke eigen jeugd noemen.. die is toch gewoon opgepikt ergens uit Engeland toen die 17-18 was?

Gakpo prima, maar Madueke echt onzin.

22 januari 2023 om 10:48

@mikeyduff,

Die is opgepikt toen die 16 was. Naar mijn mening komt hij gewoon uit de jeugdopleiding en volgens de officiële termen van de Uefa ook. Maar goed de discussie is nutteloos, feit is dat hij voor niks is gekomen en voor veel de deur uitgegaan is.

22 januari 2023 om 10:53

@vitesseasr,

Bakayoko doet het tot dusver matig naar mijn mening. Vond hem gister ook niet sterk invallen. In jong PSV spelen een aantal aardige talenten maar heb niet het idee dat we dit seizoen nog een nieuw talent gaan zien, die regelmatig invalt. De grootste talenten zijn denk ik Babadi, van de Blaak en van Duiven, die nog 17 zijn en het aardig doen. Fofana zou iemand geweest zijn die misschien had kunnen aansluiten, maar helaas altijd gebleseerd.

22 januari 2023 om 09:59

Verder lezen... kan ook op de vleugel spelen.

22 januari 2023 om 10:05

Geen specialist, lijkt me dat psv daar aan toe is. Saibari, Vertessen kunnen daar ook spelen, presteren er alleen totaal niet.

22 januari 2023 om 10:24

Ja dat is ook meer op basis van kwaliteit. Iemand als Simons kan er bijvoorbeeld ook spelen en is de beste speler van PSV ook als hij daar staat. Ik heb deze jongen natuurlijk nooit zien spelen maar als hij een beetje snelheid heeft dan kun je als aanvallende middenvelder ook echt wel op de flank overweg. Statistieken zijn verder goed in een toch wel competitie die wat betreft niveau niet heel ver van Nederland af zal liggen.

22 januari 2023 om 10:07

Je hebt gelijk hoor. Hij heeft van de 16 wedstrijden 15 gespeeld als aanvallende middenvelder en 1 als centrale middenvelder. Kan eventueel als buitenspeler maar echte vervanging zou ik het dan niet noemen.

Lijkt me buiten de financiële limieten van Feyenoord. PSV kan wel wat uitgeven nu

Lijkt mij niet dat Feyenoord hem haalt. Qua vleugspelers hebben zij al 5 a 6 spelers, al is het kwalitatief niet voldoende. Daarnaast is 9 miljoen erg fors. Al is deze gozer ook meer een aanvallende middenvelder. Daar heeft die bijna het hele seizoen ook gespeeld.

Kansen zijn dan eerder aanwezig voor Psv.

22 januari 2023 om 10:20

Precies, Jahanbahksh zal wel vertrekken of kun je nog verder laten zakken in de hiërarchie maar Paixao en Walemark zijn Feyenoord groeikapitaal; het lijkt me niet dat deze jongens, die ook in Dilrosun nog een concurrent hebben, nu al vervangen worden. Betekent de interesse voor Spertsyan dan dat de optie op Szymanski niet gelicht wordt? En wat zegt dat over het vertrouwen in Bullaude?

Volgens mij heeft Feyenoord een 6 en een CV nodig, dus ik kan me niet voorstellen dat PSV serieus concurrentie heeft vanuit Rotterdam.

Voor wat het waard is weet volgens Marco Timmer het management van Spertsyan niets over interesse van PSV.

22 januari 2023 om 10:39

Een nieuwe cv hebben ze al binnen. Of ze nog voor een 6 gaan weet ik niet. Timber is terug en Wieffer doet het goed.

Kans zal wel klein zijn dat Szymanski blijft. Als je 9 miljoen voor Spertsyan kan betalen, wat ik niet geloof eerlijk gezegd, had je dat ook kunnen doen voor Szymanski. Dat lijkt mij dus al een beetje vreemd.

Bullaude speelt te weinig idd. Na het vertrek van Kokcu en Szymanski in de zomer zal hij een van de opvolgers worden lijkt mij. Ik zie deze Rus eerlijk gezegd niet komen.

23 januari 2023 om 17:48

Ik meende dat Feyenoord een koopoptie op Szymanski had bedongen voor min of meer hetzelfde bedrag en die jongen daar ook maar wat graag weg wil. Dus inderdaad: zou je voor €9m concreet worden voor Spertsyan, waarom dan niet voor de speler die je nu al hebt, bevalt en op dezelfde positie speelt?

Laat ons lekker Feyenoord. Jullie worden al kampioen en hebben al voldoende spelers aan kunnen trekken door de oprichting van de Conference League 😉

22 januari 2023 om 09:57

Ik heb net te Kloese gesproken, ach vooruit jullie mogen deze hebben joh .
Maar wel gebruiken he.
Niet als Ajax Grilitisch voor onze neus kapen en dan op Tribune zetten

In de tekst staat niet duidelijk of het om zomer transfer gaat of wintertransfer.
Als Feyenoord winter transfer geloof ik dit bericht totaal niet. We hebben eerder een extra centrale mindenvelder nodig. De spoeling op het centrale middenveld is echt matig. Verdedigend maar ga er deze winter ook wel wat bij hoor. Die jongen van Grongingen zal niet direct beter zijn dan Rasmussen die er niks van kan denk ik.
Op 10 hebben we Szymanski en Dilorsun.

Ik kan mij toch niet voorstellen dat Feyenoord daadwerkelijk concrete interesse heeft in deze speler. Op 10 hebben we Szymanski, Bullaude, Taabouni en op de vleugel hebben we Jahanbakhsh, Paixao, Idrissi, Walemark en Dilrosun. Verder lopen er in het onder-21 elftal nog een aantal jonge spelers rond en volgend jaar is Azarkan ook weer terug. De meer verdedigende posities hebben in de breedte eerder wat versterkingen nodig.

Ik ken deze speler niet, nooit 1 wedstrijd zien spelen. heb dus geen idee of dit een versterking gaat zijn of een nieuwe Bruma.

Ik ken deze speler verder ook niet ,maar heb wel wat hoogtepunten bekeken op youtube.
Nu weet ik dat dit niet alles wil zeggen,maar je kan wel zien dat deze speler heel veel kwaliteiten heeft.
Hij kan de Gakpo rol vanaf links mi zo invullen,is technisch zeer begaafd,snel kan ook prima een steekballetje geven.heeft scorend vermogen en ook nog een goeie vrije trap in huis,kortom ben wel enthousiast over deze speler.
Als het mij ligt hoop ik dat PSV deze speler zo snel mogelijk aantrekt,zal vast wel ergens tussen de 10 en 15 miljoen gaan kosten.

Hopelijk niet weer een buitenlandse speler voor Feyenoord erbij.
Staat bijna geen Nederlander meer in de basis, enkel Bijlow

22 januari 2023 om 10:51

Je vergeet Geertruida, Hartman, Wieffer/Timber, Kokcu. Ik ben overigens wel een voorstander van een groot Nederlands aandeel in de selectie, mits ze de juiste kwaliteit hebben.

22 januari 2023 om 13:11

Mwah vind kokcu geen Nederlander. Hij spreekt Nederlands en is er opgegroeid, maar dat doet pak hem beet lasse schone ook. In al zijn denken en doen straalt hij de oer conservatieve Turk uit. Vandaar dat deze Armeniër nooit naar Feyenoord zal komen.

22 januari 2023 om 13:13

Een nationaliteit is geen mening he. Hij is gewoon Nederlands en Turks, klaar.

22 januari 2023 om 13:19

Eens, maar hij verzorgt niet een Nederlands aandeel in de selectie. Zoals een Frimpong dat ook niet doet. Een schone daarentegen weer wel.

Dit lijkt mij echt een broodje aap verhaal. Het is absoluut geen buitenspeler. Het is een speler met een goede traptechniek en redelijk wat scorend vermogen. Zowel bij PSV als bij Feyenoord is er nu geen behoefte aan een 10.

Ik hoor liever buitenspelers . PSV heeft middenvelders genoeg. Ik schrok gisteren wel . Heeft echt minimaal twee goeie spelers nodig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren