Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV en Europese topclubs sturen scouts naar België voor 18-jarige toptalent

Laatste update:

PSV zit donderdagavond op de tribunes van Club Brugge bij het Conference League-duel met Besiktas, zo meldt Het Nieuwsblad. De Eindhovenaren houden de verrichtingen van vleugelaanvaller Antonio Nusa in de gaten. De tweevoudig Noors international heeft over interesse niet te klagen. Meerdere Europese topclubs hebben de achttienjarige buitenspeler naar verluidt op de korrel.

PSV is niet de enige club die donderdag een scout naar het Jan Breydelstadion stuurt. Ook Chelsea, Manchester United, Arsenal, Borussia Dortmund en Olympique Marseille willen Nusa van dichtbij aan het werk zien. Chelsea was op Deadline Day nog bereid om dertig miljoen euro te betalen om de linksbuiten in te lijven, maar zag het bod door de Belgische topclub afgeslagen worden.

Nusa vond het naar eigen zeggen niet erg dat een last minute naar Chelsea uiteindelijk geen doorgang vond. "Ik heb een gesprek gehad met de clubleiding, nadat het bod binnenkwam", zei Nusa tegenover de Noorse zender TV2. "Al snel werd duidelijk dat we op één lijn zaten. Ik wil de juiste keuzes maken en dit ging allemaal heel snel. Ik wil goed kunnen nadenken over de volgende stap in mijn carrière. Het is natuurlijk heel veel geld, maar ik probeer er niet al te veel over na te denken. Ik denk niet dat dat goed is voor mij.”

Nusa maakte in 2021 de overstap van Stabaek naar Club Brugge. De aanvaller speelde tot nog toe 47 officiële duels voor Blauw-Wit, waarin hij goed was voor 4 assists en 5 goals. In de eerste 11 wedstrijden van dit seizoen was hij 2 keer aangever en 3 keer trefzeker. Nusa ligt nog tot medio 2027 vast in Brugge. Dat Chelsea deze zomer bereid was om 30 miljoen neer te leggen voor de creatieveling is opvallend te noemen, daar het gerenommeerde Transfermarkt zijn huidige marktwaarde slechts op 4 miljoen euro schat.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze 30 miljoen afslaan dan kunnen PSV en Marseille naar andere spelers kijken tijdens deze wedstrijd.

19 september 2023 om 18:24

Wellicht om te huren? PSV staat de laatste jaren niet onwelwillend tegenover huurspelers.

19 september 2023 om 18:32

Is nog niet zo'n gek idee, ware het niet dat ze net Lang en Lozano à 15m hebben gekocht voor op de flanken.

19 september 2023 om 18:33

Club Brugge heeft een bod van 30 miljoen op hem afgeslagen en hij staat daar meestal in de basis. Waarom zouden ze hem dan verhuren?

PSV heeft sowieso al een luxeprobleem op de flanken, dus dit lijkt me een onzinverhaal.

19 september 2023 om 18:42

Zal een beetje dom zijn als Nusa daarmee akkoord gaat. Hij is nu basisspeler bij Brugge en om naar PSV te gaan om daar met Lang te concurreren lijkt me ook geen goed idee. Daarnaast is het een kleine stap omhoog, want Brugge heeft zelf ook een sterke selectie gebouwd. Vetlesen, De Cuyper, Onyedika, Meijer (mits fit), Spileers, Sabbe, Igor Thiago, en Nusa kunnen het allemaal ver schoppen. Mix van potentie en routiniers daar. Nee ik zal als ik Nusa was gewoon bij Brugge blijven en na twee seizoenen presteren de stap omhoog maken. Brugge was er echt vroeg bij, want ze hadden hem gehaald toen die nog maar net 16 was voor 3 miljoen van Stabaek. Daar had hij tevens ook al 11 wedstrijden opzitten en 3 doelpunten gemaakt op zijn 15de.

19 september 2023 om 20:18

Geen optie voor psv alleen huren zou kunnen.

30m geboden wat geweigerd is door een ECL spelende club en dan komt PSV even langs om hem te kapen. Denk het ook niet.

Edit: even vergeten dat Club voor de verandering slechts conference league speelt.

19 september 2023 om 23:38

Ja dat heb je goed bijgesteld😄

Volgens mij speelt Club Brugge in blauw en zwart en niet blauw en wit.

Psv?? hahahahaha. Club Brugge is niet minder dan PSV en PSV kan hem al zeeaker niet veroorloven. 30 miljoen van Chelsea naar de prullenmand verwezen. Enkel nog haalbaar voor Premier League.

19 september 2023 om 18:51

Brugge niet minder dan PSV? Volgens mij is sterspeler Lang deze zomer nog overgestapt van Club naar PSV

19 september 2023 om 19:03

Tja, ook wel in de context bekijken natuurlijk. Club gunde Lang een transfer omdat hij een nieuwe omgeving nodig had. De stap naar PSV was er vooral eentje om meer in beeld van de Nederlandse voetbalfan. De echte waardevolle spelers als Skov Olsen, Onyedika of Nusa zouden natuurlijk nooit de stap naar PSV zetten omdat het helemaal geen stap vooruit is. Hoewel ik het huidige PSV wel hoger inschat dan het huidige Club, dat is voor het eerst in jaren zo. PSV uitstekende transfers gedaan en ook uitstekende trainer.

19 september 2023 om 19:22

Op dit moment is het wel een stap omhoog, kijkend naar de Europese competities waarin beide clubs spelen. De nationale competitie zie ik als redelijk gelijkwaardig.

19 september 2023 om 19:59

Zou wel heel erg korte termijn zijn om alleen naar dit moment te kijken. Club en PSV zijn beiden een topclub in een gelijkwaardige competitie en zullen beiden regelmatig CL spelen. Club heeft wel het voordeel de grootste club te zijn, waar PSV in normale omstandigheden Ajax voor zich moet dulden. Is nu met de twee CL-tickets wel minder een probleem.

19 september 2023 om 21:57

Club is normaliter kleiner dan Anderlecht, die zijn historisch toch wel de #1.

19 september 2023 om 22:46

Wel als je de titels voor de oorlog meetelt ja, daarna is het aardig verdeeld tussen beiden en Club is nu toch al een jaar of tien de toonaangevende club in België.

Nog een buitenspeler van de buitencategorie. Precies wat we nodig hebben. Deze transfer gaat op geen enkele manier plaatsvinden

Psv is gek bezig om niet te focussen op de speler Sahraoui te halen . Is de stille kracht van fc Heerenveen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren