Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV denkt naast Rodríguez nog altijd aan tweede Panamese WK-ganger’

Laatste update:

PSV werd afgelopen weekend voor het eerst in verband gebracht met José Luis Rodríguez, buitenspeler van AA Gent en Panama, en de aanvaller lijkt niet de enige speler van de WK-debutant die zich in de kijker heeft gespeeld in Eindhoven. De Panamese krant El Siglo meldt namelijk dat ook Michael Amir Murillo in beeld zou zijn bij de regerend landskampioen van Nederland.

Rechtsback Murillo staat momenteel onder contract bij het Amerikaanse New York Red Bulls, waar hij, een verhuurbeurt door San Francisco FC meegerekend, sinds februari vorig jaar actief is. El Siglo beroept zich op een bron rondom de Amerikaanse club, die aangeeft dat PSV een van de geïnteresseerde clubs uit Europa is. Dit is overigens niet de eerste keer dat de verdediger in verband wordt gebracht met een transfer naar de Brabanders, aangezien hij in maart van dit jaar ook al werd genoemd bij de club van trainer Mark van Bommel.

“Een grote club uit Europa wil hem hebben. Er wordt onderhandeld en hij is het dichtst bij een transfer. Alles kan binnen een paar dagen worden geregeld”, wordt de bron geciteerd. Hoewel PSV een van de belangstellenden zou zijn, hebben de Red Bulls nog geen aanbieding uit Eindhoven binnengekregen. Een bod van een andere Europese club is vooralsnog afgewezen.

De New Yorkse club lijkt een flinke winst te gaan willen maken op de verdediger: “Murillo werd voor minder dan een half miljoen gekocht van San Francisco en is nu meer dan 2,5 miljoen euro waard. Daarom hebben de Red Bulls verder onderhandeld. Maar hij is zeer gewild in Europa”, sluit de bron af. De 22-jarige Murillo heeft tot nu 35 officiële wedstrijden gespeeld voor zijn club, waarin hij drie keer scoorde en twee assists leverde. Ook speelde hij 24 interlands voor Panama, waarin hij goed was voor twee goals.

Denk jij dat Michael Murillo een goede aanwinst zou zijn voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer goed als ze verder kijken dan alleen Dumfries. Aan alleen een LB en een RB heb je niet genoeg normaal gesproken. Zo kunnen ze een eventuele slechte transfer ook mooi camoufleren. De kans dat er 1 van de 2 een sterk seizoen speelt is natuurlijk veel hoger. Ik zeg goed bezig PSV!

Kan iemand mij meer vertellen over hem? Snelle speler, aanvallend, goede verdediger??

10 juli 2018 om 10:27

Heb hem niet vaak zien spelen maar van wat ik gezien heb is hij aanvallend prima. Goede basistechniek en in de duels een uitstekende verdediger. Positioneel soms een foutje en af en toe een slaapmomentje. Las dat hij ook als centrale verdediger zou moeten kunnen spelen maar dat denk ik eerlijk gezegd niet. Daar zou hij eerder een 2e Luckassen zijn.

10 juli 2018 om 10:33

Vind hem op de backpositie op Kongolo lijken. Murillo is 1,83m, redelijke snelheid ( niet super snel als bijvoorbeeld arias) fysiek wel sterk.

Wat een verschil.
Ajax koopt spelers van 15 miljoen en PSV van 2.5 miljoen.
Het financieele gat is wel erg groot geworden. Maarja als er een grote club komt gaat hij natuurlijk niet naar Brabant.

10 juli 2018 om 10:48

En wie bepaald de waarden van spelers? Onzin dus... die speler van 2.5 mil kan na 1 seizoen 40 waard zijn en die speler van ajax van 15mil kan na 1 seizoen slechts 1.5 waard zijn ..

10 juli 2018 om 10:52

Romero hebben ze dit seizoen ook al gekocht, die heeft tussen de 8 en 10 miljoen gekost. Bovendien; als PSV al blindelings 15 miljoen kon uitgeven, wie hadden we dan moeten kopen op dit moment?

10 juli 2018 om 10:54

Wat een onzin kraam jij steeds uit zeg. Hou je bezig met de club waar je fan van bent ipv de clubs afzeiken waar je duidelijk geen fan van bent.

10 juli 2018 om 14:17

Klopt ik ben idd geen voorstander van clubs die in leven gehouden worden met gemeentschapsgeld.. Ben voor clubs die alles zelf doen en niet voor clubs die telkens het handje omhoog moeten houden.

10 juli 2018 om 16:11

Sahara, jij hebt echt geen idee waar je het over hebt he. Aan je reacties te zien ben je nog veel te jong om hier iets zinnigs over te zeggen, laat staan dat je kennis van zaken hebt. Je roept van alles maar je weet echt niet waar je over praat blijkt wel weer.

10 juli 2018 om 10:57

Haha. Wat is dit een grappig forum af en toe. In de tijd dat PSV veel geld neerlegde voor spelers als Strootman, Mertens, Wijnaldum etc was PSV maar een koopclub zonder identiteit die meer naar de jeugd moet kijken. Nu legt Ajax grote bedragen neer (wat een goed beleid is als je het mij vraagt) en dan is dat opeens het ideaalbeeld... Buiten dat: Romero kostte 10 miljoen en bijvoorbeeld Lozano 8 (12 inclusief bonussen). Daarnaast zegt het aankoopbedrag weinig over de potentie. Kristensen en Orejuela kostten samen ook ruim 10 miljoen maar dat lijkt weggegooid geld, terwijl ze individueel even duur zijn als een Tagliafico en Angelino bijvoorbeeld.
Twee individuele transfers vergelijken en daarmee een punt willen maken is niet erg sterk. Buiten dat heeft Ajax natuurlijk inderdaad meer te besteden.

10 juli 2018 om 11:17

Saraha,

"ajax koopt spelers van 15 miljoen en PSV van 2.5 miljoen. Het financieele gat is wel erg groot geworden."

PSV koopt spelers van acht en tien miljoen. Maar dat terzijde.
Als het financiële gat tussen PSV en Ajax resulteert in drie landstitels in vier seizoenen en nul voor Ajax, dan mag dat gat wat mij betreft nog wel een flink stuk groter worden.

Ik zou je trouwens wat minder frivole voorstellingen maken van de financiële mogelijkheden die jij denkt dat Ajax heeft. Want de gedachte dat Ajax eventjes het eigen vermogen naar eigen inzicht en wil kan aanspreken om spelers te kopen is naast hopeloos naief ook een duideljk teken dat je van balanslezen, vennootschappelijke verhoudingen en van bedrijfsfinanciering echt geen kaas hebt gegeten.

10 juli 2018 om 11:27

ik denk dat ajax na blind ook helemaal door het geld zit, zou dom zijn om dan nogmeer uit te geven. altijd als ik het hier lees zou ajax honderden miljoenen op de bank moeten hebben, maar dat hebben volgens mij clubs als arsenal en real madrid etc. maar ik zou niet weten hoeveel ajax nou precies te spenderen heeft. natuurlijk beinvloeden inkomende transfers jaarlijks dat budget.

10 juli 2018 om 11:36

" altijd als ik het hier lees zou ajax honderden miljoenen op de bank moeten hebben, "

Welnee, dat is niet zo. Ajax heeft als vennootschap een eigen vermogen op de balans van 175 miljoen. Maar mensen denken dat Ajax, dus, 175 miljoen in cash, op de bank heeft staan. Dat is niet de definitie van het 'eigen vermogen'. Eveneens is het ook echt een misvatting dat Ajax dat eigen vermogen, dus, zomaar even kan gebruiken om willekeurig welke speler ook te kopen. Zo werkt dat niet. Maar goed, de Saraha's van deze wereld maak je dat niet wijs natuurlijk.

10 juli 2018 om 12:09

Sulejmani kostte Ajax ook 16 miljoen. Volgens mij gaat het om de kwaliteit van spelers, niet om de waarde. Beetje kortzichtige opmerking. Kost veel geld dus zal wel goed zijn.

10 juli 2018 om 12:31

Wanneer heeft Ajax voor het laatst een prijs gewonnen?

10 juli 2018 om 14:01

Wat een verschil ja. Met minder vermogen prijzen pakken, en wie die hoofdprijs betaalt die heeft al vier jaar niets gewonnen.

Als Ajax fan blijf ik bewondering houden hoe PSV zich beweegt binnen de transfer periodes. Van de 10 transfers zullen zij altijd wel 6 briljantjes er tussen hebben zitten. In sommige gevallen zou ik ook denken dat de scouting afdeling een aantal FM (football Manager) spelers in dienst hebben. Ik ben benieuwd wie zij deze periode allemaal er nog bij halen.

10 juli 2018 om 11:07

De scouting is inderdaad prima maar ik denk ook dat miskopen bij ons niet zo uitvergroot worden als bij jullie. Die Kristensen wordt door heel veel mensen al afgeschreven terwijl klunzen als Zanka toch vaak de hand boven het hoofd werd gehouden. Heeft ook wel een beetje met een mediacircus te maken want Ajax ligt natuurlijk als grootste en polulairste club onder een vergrootglas. Talenten zijn vaak gelijk nieuwe wereldtop en bij een dipje kunnen ze er niks meer van. Is door al die aandacht soms lastig zoeken naar nuance daarin.

10 juli 2018 om 11:15

Was zelf ook geen fan van Zanka maar dat soort spelers worden in Nederland (bij PSV in dit geval) ook gewoon niet goed gebruikt. Als je ziet dat Zanka, Marcelo en bijvoorbeeld Hutchinson in Nederland bijkans uitgelachen werden maar ondertussen wel in de Lique 1, Premier League en Turkse competitie spelen, verwachtten we hier verkeerde dingen van ze. Daar moet beter op gescout worden.

10 juli 2018 om 12:10

Mee eens. Dat deed Cocu wel goed; Schwaab was dit jaar een meer dan prima verdediger maar was gesneuveld in de speelstijl van bijvoorbeeld Advocaat.

10 juli 2018 om 14:23

door wie werd atiba uitgelachen dan?die was jaren de meest stabiele speler in ons elftal.over zanka en marcelo heb je gelijk maar atiba was altijd een van de belangrijkste op het veld.

Als vervanger van Ginkel moeten ze Gutierrez van Mexico halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren