Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG laat zich verrassen in Franse Alpen en verliest na negen maanden

Laatste update:

Paris Saint-Germain is na negen maanden en één dag weer tegen een nederlaag in de Ligue 1 aangelopen. Le PSG speelde een teleurstellende wedstrijd in de Franse Alpen tegen Évian Thonon Gaillard en ging met 2-0 onderuit tegen de laagvlieger. PSG heeft nu nog maar één punt meer dan achtervolger Lille en twee meer dan AS Monaco. In april verloor PSG overigens ook al van Évian, toen in de kwartfinale van de Coupe de France.

/

PSG won zondag met een groot machtsvertoon met 4-0 van Olympique Lyon en twijfelde er dan ook niet aan dat ook in Annecy zou worden gewonnen. Dat gebeurde niet en daar viel weinig op af te dingen. In de eerste helft bood de thuisploeg van Pascal Dupraz, die in de kelder van het klassement bungelt, ook al uitstekend tegenstand. Op het harde, gladde veld van Parc des Sports kreeg de thuisploeg na tien minuten de eerste grote kans: Brice Dja Djedjé knalde na een klassieke counter over. De Parijzenaars werden na een voorzichtig begin sterker en dat leverde kansen voor onder anderen Edinson Cavani (kopbal over) en Lucas Digne (volley naast) op. Naarmate de tijd vorderde groeide het vertrouwen bij Évian, dat beseft dat er wel wat te halen viel. L’ETG hield de bezoekers bij rust dan ook op een brilstand, want Jérémy Ménez hielp nog een grote kans om zeep: de aanvaller volleerde na een pass van Cavani over.

De Uruguayaan en Ibrahimovic, die samen al voor 21 goals zorgden, probeerden in de tweede helft nog wel een doelpunt te forceren, maar de koploper speelde ook met Lucas Moura en Javier Pastore als invallers binnen de lijnen plichtmatig en ongeïnspireerd. Een kwartier voor tijd kreeg de ploeg van Laurent Blanc het deksel op de neus: Clarck N’Sikulu schoot na een pass van Dja Djedjé hard raak. Vijf minuten voor tijd kreeg Pastore nog een uitgelezen mogelijkheid om de hoofdstedelingen een punt te bezorgen, maar hij kopte recht op de doelman. Aan de andere kant was het hierna nog geen minuut later 2-0: Modou Sougou soleerde door het strafschopgebied en punterde raak. Bij PSG kreeg Gregory van der Wiel rust, terwijl bij Évian Ajax-huurling Ilan Boccara negentig minuten lang op de reservebank bleef zitten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wanvertoning van beide teams maar met name Psg. Alsof ze zich niet hadden voorbereid op de tegenstander. Cavani niet gezien en een dramatische invalbeurt van Pastore. Die kerel lijkt gewoon niet meer te redden al ander half jaar hopeloos uit vorm. Met Immers zou PSG het nog beter doen dan met hem. Het liefst zie ik hem zo snel mogelijk vertrekken en Pogba in de plaats komen want het niveau dat hij haalt kan echt niet meer. Jallet speelde ook dramatisch, geen wonder dat Van der Wiel een basisplek heeft. Slechter dan Jallet kan geloof ik niet. (niet dat Van der Wiel het slecht doet, integendeel.) Het veld lag er trouwens ook dramatisch bij maar is niet zo gek met zulke weersomstandigheden.

Nou Cygan, daar gaat je vergelijking met the Invincibles, haha.

Verassende uitslag, maar PSG zal op haar sloffen kampioen worden. AS Monaco is er nog niet klaar voor, en de rest doet mee voor spek en bonen.

4 december 2013 om 23:06

Ja ik wou net zeggen. Wat gek, die man had het vandaag nog over PSG en dat het moeilijk is om een seizoen lang ongeslagen te blijven. En zie daar... 2-0 onderuit.

Tsja, dramatische wedstrijd van PSG geweest. Hadden er niet zoveel zin in als afgelopen zondag , maarja kampioen zullen ze toch wel worden ...

Wat speelden we vandaag slecht, maarja dat komt ervan als je de kansen niet afmaakt en als je dan 1-0 achterstaat iedereen naar voren stuurt en als Eviant daar dan uit kan counteren en de 2-0 maakt. Het s jammer want dit had niet gehoeven, nu is er dan toch een eind aan gekomen aan de ongeslagenreeks van 36 wedstrijden.

4 december 2013 om 23:04

Pastore erin zetten voor Rabiot was gewoon een grote fout van Blanc. Rabiot vond ik 1 van de betere spelers op het veld, vocht ten minste veel duels uit en maakte naar mijn mening weinig fouten. Motta werd duidelijk gemist op het middenveld en Van der Wiel mocht gewoon starten want Jallet deed werkelijk niks goed. Maxwell is trouwens opbouwend ook echt 10 keer zo goed als Digne. Verder mag Pastore vertrekken want hij is echt dramatisch. Nu kun je er nog wat voor vangen wellicht maar als hij deze lijn door trekt tot aan het einde van het seizoen mag je blij zijn met een bod tegen de 10 miljoen euro.

Ik zou in de toekomst graag deze opstelling willen zien en dan Pogba en Motta afwisselend met de andere 3 middenvelders afhankelijk van de tegenstander.

Sirigu
Van der Wiel
Marquinhos
Silva
Maxwell
Pogba
Verratti
Rabiot
Lucas
Ibrahimovic
Cavani
4 december 2013 om 23:07

ja inderdaad Pastore had een paar kansen die hij gewoon most scoren voor de gelijkmaker en maakte ze niet. Pastore was de eerste helft van vorig jaar nog gewoon goed maar daarna ging het allemaal bergafwaarts. Nu zie ik liever een andere speler komen en Pastore vertrekken, die jongen heeft genoeg kansen gehad om zich te bewijzen.

4 december 2013 om 23:25

Pastore mag van mij gratis weg, ik erger me echt dood aan die jongen.. met zijn uitspraken dat hij de laatste zal zijn die gaat vertrekken in de media. Als hij zo door blijft voetballen mag je dalijk nog bij betalen om hem te laten vertrekken.

4 december 2013 om 23:30

Beide doelpunten werden ook veroorzaakt door onze grote vriend, bij de 1-0 probeerde hij veel te nonchalant de bal opnieuw in het 5 meter gebied te krijgen en bij de 2-0 miste meneer 2 niet te missen kansen, waarbij die kopkans echt lachwekkend was, je zag Matuidi en Cavani ook echt kijken wat doet deze gek nou weer..

Van der wiel speelt niet en meteen punt verlies haha
Beetje vergezocht maar was de laatste wedstrijden wel op stoom bij Paris

4 december 2013 om 23:08

Ja snap ook niet echt waarom hij rust krijgt, vorige week ookal rust gekregen toch? Het zijn topsporters, hoeven echt niet om de week rust ofzo.

Wauw deze uitslag had ik zeker niet verwacht!! Evian is een van de mindere ploegen en ik verwachtte een 0-2overwinning voor psg ipv andersom. Mooi gedaan.
Des te zuurder dat wij onterecht verloren gister, bij winst waren ingelopen op zowel lille als psg. Blijven vechten voor de punten omdie top 3 binnen te komen.

4 december 2013 om 23:30

Voor Marseille boeit het toch eigenlijk niet echt wat PSG doet? Of houd je er serieus rekening mee dat Marseille nog boven PSG gaat eindigen dit seizoen? Dat lijkt me toch een utopie.

Ik ben overigens vooral 'blij' met deze nederlaag van PSG omdat zo een ongeslagen kampioenschap tenminste voorkomen wordt, nog steeds lijkt de ploeg mij de gedoodverfde titelkandidaat. Lille heeft teveel moeite om te winnen om dat normaal gesproken een heel seizoen vol te houden en Monaco lijkt toch wisselvalliger en een iets mindere selectie te hebben dan Psg, al lijkt het me wel logisch als de Monegasken tenminste tweede worden.

5 december 2013 om 00:24

Ik denk dat hij doelt op Europees voetbal. Nu staan PSG en Lille op directe kwalificatieplaatsen en Monaco op voorronde CL. Je moet minstens Monaco inhalen als je je direct voor de CL wil kwalificeren. Dat Marseille niet boven PSG kan/zal eindigen is wel duidelijk.

En dan hoorde je mensen praten over dat ze ongeslagen kampioen gingen worden, daar ga je.

Jammer voor PSG maar leuk voor de competitie. Ik hoop echt dat Lille kampioen word tussen het geweld van PSG en Monaco door. Als twee honden vechten om een been...

4 december 2013 om 23:07

Zie het niet gebeuren maar hopen mag altijd. PSG zal dit niet nog eens gebeuren. Deze uitslag is toch meer het gevolg van onderschatting geloof ik bovendien zie ik Monaco maar met name PSG de onderlinge wedstrijden met Lille wel winnen waardoor ze direct een gat zullen slaan. Het kwaliteitsverschil tussen Lille en PSG is gewoon te groot.

4 december 2013 om 23:11

@stravven het was ook helemaal niet gek om dat te denken, omdat ze dit seizoen buiten de eerste 3 wedstrijden gewoon heel overtuigend speelde maar als je dan zo beroerd speelt en geen kansen afmaakt dan kan je ook verwachten dat je zo een tegendoelpunt krijgt.

Ik hoop dat Pastore meteen wordt terug gezet naar het 2e, heeft vandaag opnieuw werkelijk niks goed gedaan.. hij heeft 0,0 zelfvertrouwen, krijgt kans op kans van eerder al Ancelotti en nu Blanc maar deze jongen heeft gewoon geen genoeg kwaliteit. De grootste miskoop uit onze club historie.
Geef Lucas en Lavezzi gewoon het vertrouwen, zet Ongenda en Coman vast op de bank, als ik maar niet meer hoef te kijken naar deze clown.

Verder was het vandaag echt verschrikkelijk, Digne speelde heel erg matig, Verratti en Matuidi mistten hun maatje Thiago Motta, Rabiot is een ontzettend groot talent maar mist nog ervaring om deze wedstrijden te controleren.
Cavani trok veel te veel naar binnen waardoor de linkerkant continu onderbezet was, er zat echt geen enkele lijn in het spel.
Hopen dat dit een incident is, Sochaux wacht zaterdag alweer, ik eis herstel!

Ensemble nous sommes invincibles!

5 december 2013 om 00:26

Zooo hey, ik heb hem een partij uitgescholden voor de tv. Hij verprutste keer op keer kansen. Hij wil alles te ingewikkeld doen, ja dan lijdt je voor de 26ste keer in 25 minuten balverlies.

Doei toto. Ongelooflijk dit. Ze praten over ongeslagen kampioen worden, CL winnen, maar kunnen niet van een laagvlieger winnen. Wauw.

Dit is toch een bronwater merk ?

5 december 2013 om 00:42

De eigenaar van Danone sponsert de club. Een van de merken van Danone is Evian en Evian is van oorsprong een merk uit de Franse Alpen

Erg matig resultaat. Het verschil tussen beide ploegen zou immens moeten zijn. Ik heb een vraag voor de PSG volgers. Ik vind Lucas Moura een geweldige speler, maar ik merk dat hij amper aan spelen toekomt, en zag zn naam laatst al verschijnen in combinatie met de titel miskoop. Wat vinden jullie hiervan? Ik vind hem namelijk als hij wel een keer minuten krijgt erg goed spelen. Bloedsnel, geweldige techniek en altijd instaat om met een een solo of een assist een wedstrijd open te breken. Alleen het scoren beheerst hij niet zo.. Meningen?

5 december 2013 om 06:25

Ik vind hem wisselvallig. JA hij kan prachtig spelen, maar ook alles finaal verpesten. Tegen Lyon viel hij bijvoorbeeld behoorlijk tegen. Ik vind niet dat we nu al over een miskoop kunnen spreken, maar hij zal wel constanter moeten spelen.

Dan zie je toch dat van der Wiel het verschil maakt bij Psg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren