Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Premier League-club zit drie dagen voor competitiestart zonder manager

Laatste update:

Julen Lopetegui is niet langer de manager van Wolverhampton Wanderers, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. Beide partijen hebben in onderling overleg besloten om de samenwerking na negen maanden te beëindigen. Lopetegui kwam in november binnen en loodste de Wolves naar handhaving, maar kon het niet altijd vinden met de clubleiding.

Op de clubsite erkent Wolverhampton dat er frictie was. "De coach en de club erkennen en accepteren hun meningsverschillen over bepaalde kwesties en zijn het erover eens dat een beëindiging van het contract de beste oplossing is", zo valt er te lezen. "De afgelopen weken zijn er gesprekken gevoerd, waardoor de club tijd en ruimte heeft gekregen om een opvolger te zoeken. Julen heeft ervoor gezorgd dat de ploeg zo goed mogelijk aan de start van de competitie staat."

Lopetegui begon aan zijn klus toen Wolverhampton in de onderste regionen van de Premier League bungelde. De Spaanse oefenmeester won vervolgens negen wedstrijden op rij, onder meer van Tottenham Hotspur en Liverpool, en stelde daarmee voor het zesde seizoen op rij lijfsbehoud veilig. Ook de assistenten van Lopetegui, Pablo Sanz, Juan Peinado, Oscar Caro, Edu Rubio, Borja De Alba Alonso en Daniel Lopetegui, vertrekken bij de club.

"Het was een eer om manager te mogen zijn van Wolverhampton Wanderers", vertelt Lopetegui in een eerste reactie. "Ik wil Matt Hobbs, Matt Wild, teammanager Lisa Hollis en alle andere medewerkers binnen de club bedanken voor hun steun. Uiteraard bedank ik ook alle spelers, die altijd het maximale hebben gegeven om onze doelen te bereiken. Ook de fans hebben mij vanaf het eerste moment het gevoel gegeven dat ik een van hen was."

Engelse media stellen dat het transferbeleid aan de basis heeft gelegen van de breuk tussen Lopetegui en Wolverhampton. Wie de nieuwe hoofdcoach wordt is nog niet bekendgemaakt. Gary O'Neil lijkt de belangrijkste kandidaat te zijn. De veertigjarige Engelsman stond vorig seizoen aan het roer bij Bournemouth. Wolverhampton begint maandagavond aan het nieuwe Premier League-seizoen met een uitwedstrijd tegen Manchester United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Benieuwd of ze dit jaar weer het record zullen breken?

9 augustus 2023 om 10:41

Dit is een record opzich. Competitie is niet eens begonnen & er is al 1 de laan uit gestuurd. Kan me niet heugen dat er een coach ontslagen is voor dat er überhaupt een minuut is gespeeld!

9 augustus 2023 om 11:37

ik denk eerder dat hij zelf is opgestapt i.p.v. 'de laan uitgestuurd'. Wolves is 1 van de kandidaten voor degradatie. Als er dan geen goede versterkingen worden gehaald snap ik deze keuze wel.

Dan heb je een hele voorbereiding om alles uit te spreken en dan kom je er een paar dagen voor de start van de competitie achter dat de verschillen te groot zijn. Blijf dit een raar fenomeen vinden. Je hebt toch rond de tafel gezeten aan het einde van het seizoen en toen duidelijk gemaakt wat de doelstellingen zijn.

9 augustus 2023 om 07:51

Ja raar, maar als de club met beloftes komt dat er namen gaan komen. En ze vervolgens niet komen. Dan kies je eieren voor je geld.

Dit vind ik echt onbegrijpelijk. De trainer stoomt zijn elftal klaar met zijn eigen visie. Dan komt er nog voordat de competitie begint weer een nieuwe trainer met zijn eigen visie. Voor de trainer, de spelers, de club én de nieuwe trainer is dit verre van een ideale situatie.

Dan verdien je maar 1 ding: degradatie.
Wat een wanbeleid.

Hij is niet ontslagen maar opgestapt omdat hij ontevreden is over de daadkracht van de club op de transfermarkt. Wolves moet vanwege FFP pas op de plaats maken en ik denk dat ze het nog wel eens heel zwaar kunnen krijgen dit jaar

9 augustus 2023 om 07:52

The overlap gekeken? Werd toen dezelfde conclusie getrokken haha.

9 augustus 2023 om 09:56

Haha moet bekennen dat ik geen idee heb wat the Overlap is😅

9 augustus 2023 om 10:03

Oh is zo’n show van Gary Neville en Jamie Carragher, waarbij ze dan PL youtubers/fans van elk club uitnodigen, zodat ze een zegje kunnen doen over hun club. Wel leuk gedaan, met een paar onrealistische fans die denken dat ze hoog eindigen.

9 augustus 2023 om 10:48

Ik denk niet dat ze het daar enkel daar over dit probleem gehad hebben, ik heb uit meerdere media hetzelfde verhaal gehoord. Hitc7 had gisteren nog een video hierover bijvoorbeeld.

9 augustus 2023 om 09:35



De Eigenaar Jeff Shi heeft een open brief gestuurd naar de fans, wat FFP betekent maar zij hebben Julen Lopetegui wel misleid. Als redenen voor net verlies zijn opgegeven investment in de club en Covid-19. Dan hebben toch alle clubs in PL problemen met FFP en als je ziet hoe notabene teams als Brentford doen zou je kunnen stellen dat Wolves ergens toch geen goed werk ingelevered onder andere nieuwe sponsors etc. Wolves was vroeger altijd een sub top team voor de degredatie uit PL. Zij hebben veel kapitaal verkocht dit jaar dan zou je bijna denken dat er mensen hogerop best veel puinhoop hebben gemaakt. e.g Barca en zo.

FFP : Met Uefa is gesproken dat er maar 23 spelers mogen worden geregisteerd voor de komende seizoen.

Mijn God 6 assistent-trainers, zou het niet eerder een kostenplaatje zijn waar ze vanaf wilden...

9 augustus 2023 om 11:02

Ik neem aan dat het niet allemaal asistenten waren maar gewoon zijn technische staf

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren