Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Prachtig: Peter Uneken hoort dat zoon Jesper heeft gescoord bij debuut voor PSV

Laatste update:

Jesper Uneken heeft zijn debuut in de Eredivisie opgeluisterd met een goal. De spits van PSV mocht zaterdagavond tegen AZ (5-1 winst) kort voor tijd invallen voor Luuk de Jong en was drie minuten later trefzeker. De reactie van vader en FC Twente-assistent Peter Uneken is geweldig.

Uneken mocht bij afwezigheid van Ricardo Pepi op de bank plaatsnemen bij PSV. De negentienjarige spits zag Luuk de Jong twee keer scoren, waardoor de marge kort voor tijd op drie stond. Reden genoeg voor Peter Bosz om Uneken te laten debuteren.

De speler van Jong PSV stond koud in het veld, toen hij werd bediend door Sergiño Dest en de bal van dichtbij achter Mathew Ryan schoot voor de 5-1. Uneken was vervolgens het middelpunt van de feestvreugde bij PSV.

Ook in Enschede is de treffer van de jonge Uneken niet onopgemerkt voorbijgegaan. Vader Peter Uneken, assistent van Joseph Oosting bij FC Twente, was minstens net zo trots, zo is op beelden van ESPN te zien.

Kort voor aanvang van FC Twente - Fortuna Sittard (21:00 uur) krijgt Peter Uneken te horen dat zijn zoon heeft gescoord bij zijn debuut. Wat volgt is een explosie van geluk, wat af te lezen is van zijn gezicht.

Jesper Uneken komt in een bijzonder mooi rijtje terecht met spelers die scoorden bij hun debuut voor PSV. Onder anderen Mark van Bommel, Mario Götze, Ronaldo, Arnold Bruggink en Ruud Geels gingen hem voor.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een mooi moment zeg! Wel zonde dat hij er zelf niet bij kon zijn..

7 april 2024 om 00:38

Prachtig moment voor voor hem. Zijn jongens droom kwam uit. Hopelijk zijn toekomst ook.

Mooi moment! Reactie vanuit Oosting en van Wolfswinkel is ook mooi om te zien, de sfeer daar zit wel snor.

Altijd mooi als iemand bij zijn debuut Scoort.
Onvergetelijk moment.

Schitterend om te zien hoe Peter zo trots op het mooie moment van zijn zoon is, echt genieten die beelden, zeker als jezelf een kleine hebt

6 april 2024 om 23:30

Mijne is behoorlijk klein en ik kan hier inderdaad ook van genieten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren