Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter R. de Vries heeft beet: ‘Een talentvolle, ambitieuze voetballer’

Laatste update:
/

Peter R. de Vries, sinds twee weken spelersmakelaar, heeft zijn eerste cliënt binnen. De bekende misdaadverslaggever gaat Sofian Akouili begeleiden, zo vertelt hij in De Telegraaf. De Vries is samen met zijn zoon Royce en Ajax-icoon Piet Keizer het bureau PR Sportmanagement bv begonnen.

Akouili kwam in het verleden uit voor sc Heerenveen, FC Emmen en Willem II. Hij ging een avontuur aan bij Atiraw FK in Kazachstan. “Maar het contract bleek ongeldig”, vertelt De Vries. “Sofian zoekt nu een club om mee te trainen en uiteindelijk bij te tekenen. Hij is een talentvolle, ambitieuze voetballer.”

Het kantoor van De Vries richt zich op de begeleiding van professionele sporters, met name voetballers, bij het afsluiten van contracten en het realiseren van transfers en totale loopbaanbegeleiding. Peter en Royce de Vries hebben eind 2013 met goed gevolg het KNVB/FIFA-examen voor spelersmakelaar afgelegd en beschikken over de vereiste papieren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Normaliter zou je er niets van horen als een zaakwaarnemer een of andere mislukte voetballer onder zijn hoede neemt. Dat voordeel heeft P.R. de Vries al, elke beweging die hij nu maakt komt in het nieuws.

14 februari 2014 om 08:55

Op deze manier zal dat niet lang duren, de media laat zich ook weer niet zo lang gebruiken voor zijn stalletje. Bovendien lijkt het me niet iemand met aantrekkelijke connecties in het buitenland ofzo dus of hij nou echt wat te bieden heeft..?

14 februari 2014 om 09:15

Raiola heeft de grote voetballers op aarde onder zijn hoede, of extreem goede talenten. Daar zijn wat meer mensen in geïnteresseerd.

14 februari 2014 om 14:02

Toch denk ik dat een zaakwaarnemer die het doet om de jongens te helpen met de beste keuzes maken en niet alleen aan zijn eigen zakken denkt ook wel aantrekkelijk klinkt? Of denk jij van niet?

En als je dan toch een zaakwaarnemer wilt noemen. Jorge Mendes heeft betere voetballers onder contract staan dan Mino Raiola.

Prima speler om een begin mee te maken. Nooit gesnapt dat hij wegmocht van Willem II, vond hem best een handige speler voor als er blessures in de verdediging waren

Lijkt me toch een moeilijk beroep ondanks de bekendheid/faam van De Vries + het samenwerken met Keizer. Je moet toch spelers zien te vinden met potentieel en ze bij een club kunnen onderbrengen.

Het is een jonge ambitieuze voetballer.. Vooral het stukje ambitieuze vind ik erg interessant .
Bijna 25 jaar, eigenlijk overal op de bank gezeten en is op zijn 24ste naar Kazachstan vertrokken.
Dat hij op de bank zat, daar kan je niet zoveel aan doen natuurlijk, maar dat je op je 24ste naar Kazachstan vertrekt geeft mij niet echt een blijk van Ambitie.

14 februari 2014 om 08:24

Wat moet hij dan zeggen? Ik heb me nu toch een koekenbakker onder mn hoede

14 februari 2014 om 08:30

Nou, hij kan iig iets zeggen waar niet direct uit blijkt dat het onzin is.

We hebben een jonge jongen die een herstart wil maken na helaas een verkeerd gelopen uitdaging in het buitenland.

Zeg iig iets realistisch. Het is namelijk helemaal niet zo'n ramp als je zoiets aangaat, maar het zegt meer over geld dan over ambitie. En die keuze maakt hem namelijk niet direct een koekenbakker. Maar als ik op mijn cv zet dat ik heel veel doorzettingsvermogen heb, maar ze zien dat ik met 4 studies gestopt bent na een jaar, dan zullen ze dat ook niet zo snel geloven. Kan ik beter eerlijk zijn. Dat bedoel ik ermee te zeggen.

14 februari 2014 om 09:13

Haha om deze moest ik wel ff hardop lachen in de vroege ochtend! Mn complimenten!!

14 februari 2014 om 11:11

Shorty, ik vind jou echt een koekenbakker. Sofian kreeg geen contractverlenging bij willen 2 en r waren geen andere clubs geã¯nteresseerd. Toen heeft ie een stage gelopen bij FC Atiraw, omdat ie zijn droom om prof te worden nog niet wilde opgeven.
Dat jij dit dan schaart onder geen ambitie...

14 februari 2014 om 11:17

Nou als ik een voetbalclub was zou ik van jou geen spelers kopen, denk je dat clubs zitten te wachten op spelers die mislukt zijn? Je kan beter de positieve kanten naar voren brengen; hij is jong en talentvol..

Je gaat de slechte kanten niet opnoemen zo verkoop je niks, zo gaat de zakenwereld.

14 februari 2014 om 11:42

Als FC Atiraw zijn enige optie was om verder iets te doen in het profvoetbal, dan is die keuze logisch. Ik heb het verder ook totaal niet over de speler zelf, maar over zijn CV en keuze. Dit spreekt geen ambitie uit om het als profvoetballer te redden. Dus als De Vries zijnde, zou ik andere bewoording kiezen om deze client te omschrijven. Als ik bij een club aanklop met een verhaal over een talentvolle en ambiteuze voetballer, dan zullen zij niet deze speler verwachten. Want hij schijnbaar OF niet zo talentvol OF niet zo ambitieus.

Als jij aan deze speler of zo'n speler met zo'n geschiedenis had gedacht bij het lezen van de titel, dan trek ik al mijn woorden terug.

14 februari 2014 om 16:02

Hij zal vast niet zo talentvol zijn als er gezegd word door De Vries, maar dat zal hij ook wel weten. Punt is dat hij zijn speler zsm kwijt moet omdat hij ook centen binnen moet krijgen. Dan ga je niet je speler anders verwoorden als dat hij z'n carriere wel wilt heroppakken en toch nog een keertje opnieuw proberen wil proberen omdat het elders is mislukt, want daar zit alleen je plaatselijk amateurclub om de hoek op te wachten.

Hij is redelijk jong dat klopt, hij wil graag zijn profbaan op de rails houden, klopt ook. Heeft ook nog het buitenland op z'n cv staan op een jong leeftijd. Als je dit zo verwoord zullen er toch wel clubs uit de JL zijn die hem testen en als ze hem dan ook een contract aanbieden heeft De Vries toch het prima gedaan?

15 februari 2014 om 01:51

25 jaar is niet meer jong , dan zit je bijna op je hoogte punt als voetballer wat rond de 26e en 27e levensjaar ligt

Gezien zijn staat van dienst en leeftijd is het inderdaad echt een enorm talent.

Sorry hoor, maar ik vind dit echt zo lachwekkend van De Vries. Kan hij niet gewoon zijn oude werk oppakken? Daar was hij wél goed in namelijk. Uitmuntend zelfs.

14 februari 2014 om 09:19

Wat simpel zeg, misschien heeft hij wel het talent om in de Jupiler League te spelen. Ik kan je vertellen: Een hoop mensen zouden dat willen en kunnen het niet. Daarmee bedoel ik dus aan te geven dat er verschillende soorten talenten zijn, je hebt de talenten die de wereldtop halen, die de nederlandse top halen, of zelfs die de amateurtop halen.

Heel veel succes Peter !! Een wisselspeler van Emmen en Willem II wegbrengen waar je dan ook nog iets van geld mee moet verdienen ,is moeilijker dan een dubbele moord oplossen......

succes Peter,hoop dat je deze gozer naar een leuk clubje kan brengen,misschien ergens een leuke topklasser ofzo...

Mooie aanwinst voor een club als Kozakken Boys!

Niet vergeten na één van de 8 breaks even alle feiten te herhalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren