Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez ziet sensationele goal: ‘Hij is óf een houten klaas, óf hij is Romário’

Laatste update:

Kenneth Perez is zondagavond in het televisieprogramma Dit was het Weekend van FOX Sports enthousiast over het doelpunt dat Henk Veerman zaterdag maakte voor sc Heerenveen in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard (1-3). De lange aanvaller scoorde in de eerste helft na een technisch hoogstandje en is volgens Perez een verwonderlijke speler.

Nadat Heerenveen in het eerste halfuur al een 0-2 voorsprong had genomen, tekende Veerman in de 34ste minuut voor de 0-3. De 1 meter 99 lange centrumspits werd in de zestien met de rug naar het doel toe bediend door Arjen van der Heide, waarna hij de bal afkapte met rechts en verwoestend met links raak schoot. "Het is echt een prachtige goal", oordeelt Perez.

De Deense analist benadrukt de moeilijkheidsgraad van het doelpunt, vooral in technisch opzicht. "Dat is het grappige aan Henk Veerman: hij is óf een houten klaas, óf hij is Romário", verwijst Perez naar de Braziliaanse balvirtuoos die in de jaren negentig onder meer furore maakte bij PSV en Barcelona. "Het is echt een goal waarvan je denkt: wauw."

Perez benadrukt wel dat Veerman regelmatig technische hoogstandjes afwisselt met knullige momenten. "Vorige week (tegen Willem II, red.) was het echt kommer en kwel, want toen ging hij alleen op de keeper af en viel de bal weer van zijn voet af. Hij is echt óf een houten klaas, óf hij is Romário." Perez vergelijkt Veerman ‘heel erg’ met Gerald Sibon, oud-spits van onder meer Heerenveen en PSV. "Ik vond Sibon wel een tikkeltje beter in zijn totaliteit, maar hij kon ook met zijn lange lijf uit het niets iets supertechnisch doen. Henk Veerman kan dat ook", legt Perez uit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja beter kon hij dat niet verwoorden. Alhoewel ik moet zeggen dat Veerman’s houtenklaas acties vrijwel altijd vervangen word door iets geniaals.

Mensen laten zich flink id luren liggen door zijn postuur. De man heeft enorm veel technische kwaliteiten en oog voor iedereen mn id kleine ruimte. Dat houten Klaas is dan ook meer zn houding dan zn kwaliteiten. Op snelheid gaat t idd wel eens mis maar denk dat kwaliteiten id kleine ruimte ff belangrijker zijn. Prima zo

Vind het altijd prachtig als lange spelers technische hoogstandjes laten zien, verwacht je niet altijd. Met als toppunt Zlatan maar ook een Crouch had soms ook vrij aardige dingen.

20 september 2020 om 22:25

Wat dacht je van Jan Koller!

21 september 2020 om 00:56

Karsten Jancker

21 september 2020 om 12:05

Om het nog dichter bij huis te zoeken clubicoon Gerald Sibon!

Klein detail maar Henkie Henkie is 2.01m ipv 1.99m.

Veerman lijkt geen gewone goals te kunnen maken, als hij scoort zijn het vaak mooie goals. Het lijkt of zijn intikkers niet aan hem besteed. 😉

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren