Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez krijgt meteen weerwoord als hij fraaie goal een ‘toevalstreffer’ noemt

Laatste update:

Kenneth Perez denkt dat het doelpunt van Guus Til tijdens de uitwedstrijd van PSV bij FC Volendam (2-3) een lucky was. De analist van ESPN zorgde zondagavond voor verbazing aan tafel bij Dit was het Weekend door het ogenschijnlijk mooie doelpunt tot 'toevalstreffer' te bombarderen. Daar was mede-analist Kees Luijckx het niet mee eens.

Perez zag hoe Til tijdens de gewonnen wedstrijd aan De Dijk tot een assist en een goal kwam voor PSV. Het doelpunt van de aanvallende middenvelder kon de Deen niet bekoren. "We zien hier zijn goal, maar dit is een toevalstreffer van hem", zo oordeelt Perez. "Dit is een mooi doelpunt, maar schieten is niet zijn ding." Dat lokt meteen een reactie uit bij Luijckx. "Dat ben ik niet met je eens. Dit is een wereldgoal, die maak je niet elk weekend. Hij is niet lekker aan de bal, maar heeft wel een goed schot."

Daar kan Perez zich dan weer niet in vinden, maar een verdere discussie blijft uit. Wel stelt de analist te weten dat Til in een defensiever systeem van PSV zijn rol kan hebben. "Deze manier van spelen, met counters, past heel goed bij hem. Dan ben je niet in balbezit en hoeft hij alleen maar te lopen. Guus Til is een hele goede loper die een goede timing heeft, maar voetballen kan hij niet zo goed. Als je de bovenligende partij bent en aan het voetballen bent, dan stopt Til het heel vaak als hij erbij betrokken wordt. Hij is heel goed als hij zijn loopjes kan maken."

Til kwam dit seizoen in 25 competitiewedstrijden in actie namens PSV. Daarin maakte de aanvallende middenvelder negen doelpunten en verzorgde hij drie assists. Ook liet hij een hattrick noteren in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax (3-5). Vorig jaar kwam Til in het shirt van Feyenoord nog tot vijftien competitiedoelpunten in 32 Eredivisie-duels en was hij ook tijdens de kwalificatie voor de Conference League op schot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wanneer wordt perez eens gecanceld. Hoor alleen maar voorkeuren bij hem, dit is toch geen analist. Als pierre het doet staat half Nederland op. Perez mag bepaalde spelers en clubs niet. Laatst kon hij kokcu ook geen compliment geven na de wedstrijd tegen roma. Perez z'n houdbaarheidsdatum is verstreken.

17 april 2023 om 13:32

inderdaad,ziek wordt je van die man
Laat hem lekker thuis blijven die zeur

17 april 2023 om 13:33

Perez heb ik ook zoiets van man man.
Van Til was gewoon een mooie goal.
Net zoals dat gemekker van Perez op Alvarez, nee het is qua techniek geen Messie maar is een voetballer die wel het vuile werk van andere opknapt en die heb je ook nodig

17 april 2023 om 13:34

Helemaal mee eens.
In het begin vond ik het eigenlijk een prima analist.
Maar hij lijkt alsmaar negatiever te worden. Die kraakt echt alles en iedereen af tegenwoordig. Wel mooi dat zo’n Luijkx, wat toch een nieuweling is daar, hier niet in mee gaat.

17 april 2023 om 14:37

Luijkx begon positief met Sanchez een compliment te geven en te zeggen dat het voor zo’n jongen niet gemakkelijk is. Nieuw land, nieuw team, andere speelstijl en meteen denderde Perez er weer doorheen zoals gewoonlijk.

17 april 2023 om 13:36

Ik wilde eigenlijk hetzelfde zeggen, want Perez is zo irritant negatief, maar qua voetballend vermogen heeft hij gewoon gelijk. Vorig jaar had Til goede cijfers, maar je kon ook zien hoevaak hij met zijn harde voeten een aanval om zeep hielp.Met hem word je 2e of 3e, als er voetbal gevraagd wordt kan hij niet mee en sta je met 10 man. Dan ben ik toch heel blij dat wij (noodgedwongen?) voor Szymanski zijn gegaan

17 april 2023 om 13:40

Neem dat soort figuren niet zo serieus. Zij nemen een karakteristieke rol op zich om het ‘in balans’ te houden tijdens discussies aan tafel, maar sommige slaan erin te veel door.

17 april 2023 om 14:00

Inderdaad. Eerst was Ziyech altijd zijn zondebok en nu is dat Kokcu geworden

17 april 2023 om 21:10

Voor een matige ex voetballer heeft hij inderdaad wel veel negatieve commentaar op jongens die overduidelijk meer talent hebben dan hij.

17 april 2023 om 15:56

Hij heeft 9 van de 10x gelijk. Blijkbaar mag er niemand de waarheid zeggen en alleen maar complimenten uitdelen. Ik hoor hem juist graag.

17 april 2023 om 18:11

@musi, hij heeft over Kokcu 9 van de 10 keer ongelijk

Lijkt ook alsof Kenneth Perez dagelijks met zijn verkeerde been uit bed stapt.

is Perez het voetbal pas vanaf dit weekend gaan volgen of zo? Hoe lang hoort Til al dat hij vooral kan lopen, maar niet voetballen, maar weet elk team dat hem koopt en hem een beetje goed gebruikt hij toch tot 10-15 goals kan komen in de eredivisie. Dat is geen analyse, maar gewoon een observatie van een bijna routinematige klus. Het is zoiets als na analyse tot de conclusie komen dat ze bij een fastfoodketen vooral vette hap maken, maar dat de kwaliteit niet deugt.

Iedereen die een bal op zijn slof neemt vanaf een plek buiten de 16 meter zal blij zijn als die er zo in ploft. Ja, je moet kwaliteiten hebben om hem lekker te raken en er zijn spelers die dat vaker doen dan anderen, maar dat ie dr zo lekker in gaat dat blijft ook een beetje geluk, nietwaar?

tot zover specialist open deuren; Kenneth (ik ben gewoon verbaast) Perez.

17 april 2023 om 16:08

Ik ben gewoon verbaasd hahahahahahahahaha on point.
Werd ook helemaal ziek van het simplisme van die gast over alvarez dit seizoen. Alvarez pakt zoveel kaarten omdat Ajax zo extreem loopt te kloten achterin, en aan de bal op momenten dat de backs hoog staan….
Als hij al verkocht was hadden we met geluk 4e gestaan dit seizoen, hij wint als enige op geregelde basis zijn duels. Zo makkelijk om dan hem af te maken terwijl hij al lang en breed heeft laten zien in Europa dat hij een fantastische cvm kan zijn in een goed draaiend elftal.

17 april 2023 om 16:16

Naast dat hij vaak verbaasd is, schrikt hij ook enorm vaak van prestaties van spelers/teams. Vervelende kerel!

Zeg heeft Denemarken geen Espn? Mooi klusje voor perez. Zijn wij er vanaf.

Kenneth ouwe azijnzeikerd

Prima goal maar het blijft natuurlijk een ontzettend slechte voetballer. Hopelijk wordt hij deze zomer verkocht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren