Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pechavond voor Wout Weghorst: tóch geen goal en blessure bij sprintje

Laatste update:

Wout Weghorst heeft vrijdag waarschijnlijk weinig plezier beleefd aan de 3-1 overwinning van TSG Hoffenheim op VfL Bochum. De boomlange spits zag een doelpunt uiteindelijk niet aan hem worden toegekend en viel later geblesseerd uit. Het is nog niet bekend hoelang Weghorst uit de roulatie is bij de huidige nummer zes in de Bundesliga.

Bijzonderheden:
Weghorst ging na een half uur spelen alleen op doelman Manuel Riemann af en frommelde de bal via de keeper en verdediger Erha Masovic binnen. Er werd echter besloten om een eigen doepunt van Masovic te noteren. Andrej Kramaric verdubbelde kort voor rust de voorsprong. De collega van Weghorst kapte zijn bewaker knap uit en schoot vervolgens onberispelijk de 2-0 binnen.

Het noodlot sloeg voor Weghorst na rust toe. Hij greep bij een sprintje naar zijn hamstring en kon niet verder spelen. Het uitvallen van de Nederlander had geen negatieve gevolgen voor Hoffenheim, dat een kwartier voor het einde op 3-0 kwam. De voor Weghorst ingevallen Ihlas Bebou bracht het doelpunt op zijn naam. Gonçalo Paciência scoorde kort voor tijd nog met een prachtige volley, maar dat was voor Bochum veel te laat.

TSG Hoffenheim - VfL Bochum 3-1
32' 1-0 Erhan Masovic (eigen doelpunt)
43' 2-0 Andrej Kramaric (assist: Grischa Promei)
76' 3-0 Ihlas Bebou (assist: Marius Bulter)
90' 3-1 Gonçalo Paciência (assist: Cristian Gamboa)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Benieuwd of Hoffenheim Europees voetbal kan halen. Ze hebben in ieder geval een selectie met veel scorend vermogen en voetballen ook wel aardig. Blijft een vreemde ploeg volgend jaar kunnen ze zomaar weer 15de staan.

9 december 2023 om 00:07

Laten we hopen van niet. Waardeloze club die afbraak doet aan alles waar Duitser voetbalsupporters internationaal bekend omstaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren