Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Parzyszek door komst Van Duinen op weg naar de uitgang bij PEC Zwolle'

Laatste update:

Piotr Parzyszek gaat PEC Zwolle zeer waarschijnlijk verlaten voor Piast Gliwice. Volgens de Stentor gaat de 25-jarige spits een driejarig contract tekenen bij de club uit zijn geboorteland. De Poolse club hoopt dat Parzyszek aanstaande maandag al kan aansluiten bij de selectie.

De aanvaller, vorig seizoen goed voor 5 doelpunten in 23 competitiewedstrijden voor PEC Zwolle, stond ook in de belangstelling van een Turkse en Deense club. Volgens het regionale dagblad geeft hij de voorkeur aan de nummer dertien van het afgelopen seizoen in Polen. Parzyszek is persoonlijk al rond met de Poolse club, die nog wel een akkoord moet zien te bereiken met de Zwollenaren over het afkopen van het tot medio 2020 doorlopende contract van Parzyszek. Naar verwachting reist Parzyszek komend weekeinde af naar Polen om de medische keuring te ondergaan en zijn overstap af te ronden.

Parzyszek werd een jaar geleden transfervrij overgenomen van De Graafschap. Met Mike van Duinen heeft PEC Zwolle al een vervanger in huis. Hij kwam voor 750.000 euro over van Excelsior. Nadat de spits voor dat bedrag werd aangetrokken, wist Parzyszek genoeg. “Je betaalt niet 7,5 ton voor een spits om hem op de bank te zetten”, zei hij maandag na de eerste training.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi verhaal maar dit was allang en breed bekend. Heeft niks met van duinen te maken. Pjotr is een aardige vent maar kan helaas niet het niveau aantikken waar pec heen wil. Dit werd al snel duidelijk.voor pec was dit een gokje waard omdat hij voor niks overkwam. Nu pec geld verdiend kan men nu vissen in een vijver waar betere voetballers rondlopen. Daarnaast hopende op een big vis. En die komt!

29 juni 2018 om 00:28

Die "big vis" komt helemaal niet joh, je hebt leuke praatjes maar ik ben benieuwd hoe "goed" jij eigenlijk bent geïnformeerd.

29 juni 2018 om 07:36

Nou ik zal je even helpen. Ben namelijk zeer close met een persoon binnen de organisatie en ja dan hoor je wel eens iets sneller dan de gemiddelde supporter. Dat ik dit hier niet ga/kan prijsgeven moet je natuurlijk kunnen begrijpen. Je mag het onder leuke praatjes plaatsen maar dat is dan jouw gedachte.

29 juni 2018 om 08:34

Mocht dat waar zijn dan snap ik zeker dat je dat niet wil prijs geven. Maar ik snap dan niet dat je dat in eerste instantie dan wil delen. Ik ben iig benieuwd.

29 juni 2018 om 12:34

Maher heb ik vernomen.

Zoals ik net onder het artikel van Achahbar ook al zei: ik hoop dat Zwolle een goede vervanger op het oog heeft. Met alleen van Duinen ga je het niet redden. Als ik 'stillewillem', eveneens gebruiker van dit forum, mag geloven, gaan ze een topper aanschaffen. Eerst zien, dan geloven. It better be good, willem

29 juni 2018 om 07:38

Gaat goed komen. Topper bedoel ik dan voor zwolse begrippen. Dat je niet gaat denken dat pc met een Solberg of Jorgensen aan komt zetten . Maar misschien is het wel niet eens een spits

29 juni 2018 om 13:03

Ik hoop dat je helemaal gelijk hebt. Ik ben super benieuwd. Is het Max Meyer van Schalke 04 hahaha. nee hoor ik ga het wel lezen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren