Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Oud-speler Arsenal en Galatasaray werkt zich in de nesten met brandstichting’

Laatste update:

Emmanuel Eboué lijkt zichzelf in de nesten gewerkt te hebben. De voormalig verdediger van onder meer Arsenal en Galatasaray is volgens diverse Engelse media zaterdagmiddag in Londen door de politie gearresteerd op verdenking van brandstichting en het bezigen van beledigende teksten.

De Londense politie laat in een statement weten dat er inderdaad een 35-jarige man zaterdagmiddag rond 17:00 uur is gearresteerd op verdenking van brandstichting en het bezigen van beledigende teksten. Ofschoon de naam van Eboué niet genoemd wordt, wijst volgens onder meer de Daily Mirror alles erop dat het gaat om de Ivoriaanse oud-verdediger.

Eboué gaat al geruime tijd door een diep dal. De voormalig rechtsback kwam eind vorig jaar in het nieuws, nadat hij schokkende informatie over zijn privéleven had onthuld. Zo kwam Eboué na zijn scheiding met de Belgische Aurélie in een depressie terecht. Hij verloor bijna al zijn geld, had zelfmoordneigingen, verloor zijn opa en een broer, heeft zijn drie kinderen sinds juni vorig jaar niet meer gezien, wast zijn kleren met de hand omdat hij zich geen wasmachine kan veroorloven, vervoert zich met zijn laatste spaargeld met het openbaar vervoer en dreigt zijn huis in het Londense Enfield te verliezen aan zijn ex.

Nadien ontving Eboué de nodige steunbetuigingen vanuit de voetbalwereld. Zo bood Galatasaray hem een baan als jeugdcoach aan en nam hij vorige maand in Santiago Bernabéu deel aan een benefietwedstrijd tussen Arsenal en Real Madrid. Vrienden van Eboué laten nu echter bezorgd weten dat de oud-prof zijn leven voorlopig nog niet op de rails heeft.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat verhaal over zijn ex vrouw kan ik nog steeds maar moeilijk verteren. Ongelofelijk hoe de 'onderdrukte' vrouwen hier in het Westen alles kunnen afnemen van een man. Daarom, als je gaat trouwen, kies voor de optie waar je bij een eventuele scheiding recht houdt op je eigen spullen.

8 juli 2018 om 19:09

Hie zou je die optie noemen dan? Ik vraag het voor een vriend.

8 juli 2018 om 19:22

Mijn oude leraar noemde dat het Antarctica-model (ijs-koude uitsluiting) 😉

8 juli 2018 om 19:23

'Gewoon' huwelijkse voorwaarden. Vanuit t Engels 'prenub'

8 juli 2018 om 20:30

Koude uitsluiting 🙂

8 juli 2018 om 19:12

Gelukkig is begin dit jaar een nieuwe wet in werking getreden, trouwen in beperkte gemeenschap van goederen

Vermogen dat tijdens het huwelijk of geregistreerd partnerschap is opgebouwd, is van u samen.

Bezittingen of schulden van vóór het huwelijk blijven privé-eigendom en vallen niet in de gezamenlijke boedel.

Schenkingen, giften en erfenissen blijven persoonlijk bezit, of ze nu voor of tijdens het huwelijk zijn ontvangen.

8 juli 2018 om 19:31

En ook die wet is verre van geweldig. Huwelijkse voorwaarden blijft m.i. een must als je gaat trouwen.

8 juli 2018 om 19:21

Nog beter, trouw niet. Dat van Eboue is inderdaad een triest verhaal, maar ergens ligt de schuld ook bij hemzelf. Ik krijg het idee dat de beste man niet goed met geld om kan gaan.

8 juli 2018 om 21:07

Inderdaad, een bruiloft opzich kost al handen vol geld (wil je het een beetje goed doen).

8 juli 2018 om 20:13

@Dutch_CFC
Ik begrijp je verwijzing naar "onderdrukte" vrouwen hier in het Westen niet zo goed. Wat bedoel je daarmee? Dat de situatie waarin hij zich bevindt de schuld van zijn ex-vrouw is? Beschik je dan over meer informatie of schuif je de schuld van zijn huidige toestand zo maar af op iemand die daar misschien part noch deel aan heeft?

8 juli 2018 om 22:47

@Nico50. De situatie van de mogelijke brandstichting door Eboue is natuurlijk niet de schuld van zijn ex-vrouw, maar zijn levenssituatie verder wel. Heb je de situatie helemaal gevolgd? Want zijn ex-vrouw heeft al zijn geld "genomen" en zijn kinderen meegenomen. Eboue heeft niets meer, en zijn vrouw leeft als een god in Frankrijk. Hij ziet zijn kinderen nooit meer, en leeft af en toe zelfs op straat. Daaraan is zijn vrouw wel degelijk schuldig.

9 juli 2018 om 03:36

@Dutch Geen idee waar hij getrouwd is, maar in England worden huwelijkse voorwaarden sws niet door rechters erkend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren