Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opmerkelijk salaris voormalig Spaans international: ‘Hij heeft genoeg verdiend’

Laatste update:

Albert Riera vertrok onlangs bij Real Mallorca na een ruzie met trainer Miguel Soler. Lang duurde de zoektocht van Riera naar een nieuwe club niet: hij heeft een contract getekend bij NK Zavrc uit Slovenië. De 33-jarige Riera, 16-voudig international van Spanje, krijgt een voor voetbalbegrippen matig salaris, zo blijkt.

/

Riera is volgens Sport de bestbetaalde speler van Zavrc, maar met tweeduizend euro per maand steekt het schril af bij de bedragen die hij maandelijks ving bij clubs als Liverpool, Olympiacos en Galatasaray. “Ik ben bereid mijn steentje bij te dragen aan de ploeg. Ik kan een rolmodel zijn”, aldus Riera.

Directeur Vuk Miran is maar wat blij met de komst van de Spanjaard. “Hij wil genieten van het voetballen. Dat verlangen gaat verder dan salaris, hij heeft al genoeg verdiend.” Sinds maart 2014 zit de carrière van Riera behoorlijk in het slop: voor Udinese, Watford en Real Mallorca speelde hij in totaal maar veertien wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij verdient genoeg bij met pokeren, dat vond hij zelfs belangrijker dan een wedstrijd voetballen en werd daarom op staande voet ontslagen bij Udinese.

18 september 2015 om 14:47

Wat een onzin.

Deze man was toch altijd een heel behoorlijke voetballer? Wat is er met hem gebeurd? Iemand die meer weet?

2000 per maand is inderdaad niks als je het vergelijkt met andere profvoetballers. Voor dat salaris zou hij ook in de Eredivisie kunnen spelen, lijkt me een hele goede speler voor de middenmotors/subtoppers. Had hem graag gezien in Nederland, het is toch een vrij grote naam.

18 september 2015 om 12:37

Volgens mij is dit salaris lager dan dat van sommige voetballers in de 1e divisie hahahha

18 september 2015 om 12:44

Lager dan de meeste voetballers in de 1e divisie zelfs. Met dat salaris kan je jezelf nog maar net 'prof' noemen.

18 september 2015 om 13:03

Haha inderdaad. Toch wel opvallend dat hij voor zo'n salaris daar gaat voetballen.

18 september 2015 om 13:00

Betwijfel het, denk dat hij hier ook tekort zou komen. 14 wedstrijden bij 3 clubs op geen hoogstaand niveau, nee dan zal hij hier ook niet geweldig zijn.

18 september 2015 om 13:04

Daar heb je gelijk in. Maar hij was transfervrij en voor 2000 euro per maand is het een risico wat je zeker kan nemen.

18 september 2015 om 13:24

Dat absoluut, je weet maar nooit. Zelfs de clubs met de laagste budgetten kunnen dit riskeren.

Verdiende bij Galatasaray jaarlijks 3.5 miljoen euro netto geloof ik. Hij speelde er geloof ik ook 4 seizoenen ofso. Dus echt geld zal hij niet nodig hebben hahahaha

Geloven jullie nou echt dat hij daar 2000 euro gaat krijgen, in dat land gebeurt er van alles wat matsch fixi betreft hij gaat daar meer verdienen mensen ,wat zijn jullie naif.

18 september 2015 om 16:20

En dat weet jij omdat je iemand kent? Onderbouw je mening is ? Ben benieuwd naar je bronnen.

18 september 2015 om 16:26

ken er niemand is gewoon mijn mening

18 september 2015 om 21:05

Dan is het toch wel heel frappant dat jij zegt dat daar in slovenië veel match fixing is . Denk na voor je wat zegt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren