Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Op deze manier krijgen we in Engeland nooit een sterke nationale ploeg’

Laatste update:

Bij Tottenham Hotspur krijgt Harry Kane de voorkeur boven Roberto Soldado en Emmanuel Adebayor. Kane staat model voor hoe het volgens velen zou moeten in de Premier League: een jonge speler uit Engeland die de kans krijgt om zich te bewijzen. Chris Ramsey, manager van Queens Park Rangers, legt de vinger op de zere plek.

“We hebben de neiging om jonge spelers links te laten liggen”, begint Ramsey tegen Sky Sports. “We kijken naar het buitenland en denken dat die spelers beter zijn, omdat ze uit landen met exotische namen komen. Ik denk niet alleen aan Harry Kane. Er zijn tal van clubs met Engelse spelers die in aanmerking zouden kunnen komen voor de Premier League.”

“Omdat managers onder enorme druk staan, blijven ze bij dure spelers die getest zijn en ervaring hebben. Goede Engelse spelers die in de Premier League kunnen spelen krijgen zo niet de ervaring die ze nodig hebben. We moeten die spelers op dezelfde manier behandelen als de spelers met exotische namen. Als we ze niet de ervaring in de Premier League geven, krijgen we nooit een sterke nationale ploeg", besluit Ramsey.

Een maximum aan het aantal buitenlanders zou een goede zaak zijn voor de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Buitenlandse spelers zijn ook beter, Engelsen zijn overschat.

7 maart 2015 om 15:10

Als ze niet spelen worden ze niet goed dat is het hele punt

7 maart 2015 om 15:15

Als ze goed genoeg zijn, spelen ze heus wel. Er zijn echter te weinig goede Engelse spelers die tactisch goed genoeg zijn voor de top. Ook komen de meeste gewoon talent tekort en kunnen ze alleen fysiek spelen.

7 maart 2015 om 15:17

Maar Engelse talenten zijn juist heel erg gevraagd. Wil je een engelse speler kopen die het goed doet, betaal je minimaal 2x zoveel dan wanneer je een vergelijkbare speler koopt uit het buitenland. Er wordt ontzettend veel druk op die jongens gezet.

7 maart 2015 om 15:23

Tactisch gewoon waardeloos die gasten uit Engeland. Niet voor niets kick and rush. Alleen maar fysiek.

7 maart 2015 om 15:34

Ga maar kijken naar het Engelse team van nu en hoeveel het puur kick en rush is. Dikke onzin.

7 maart 2015 om 15:42

Een van de grootste onzin dat ik ooit heb gelezen. Hoe verklaar je United's succes dan?

7 maart 2015 om 15:56

En dat komt juist omdat het schaars is dat Engelse talenten doorbreken. Er wordt liever een dure buitenlander gehaald dan de kans aan een jeugdspeler gegeven. De jeugdopleidingen zitten vol met buitenlanders en dat maakt de kans nog kleiner. als er dan een talent doorbreekt dan kost ie meteen 2x zoveel. Dat er zoveel buiteblanders in de jeugdteams spelen moeten we in NL ook mee uitkijken vind ik, vooral omdat we het voornamelijk van de doorstroom moeten hebben. Al die dingen gaan op den duur tegen werken als het gaat om het nationale elftal

7 maart 2015 om 15:56

Er wordt geen kick and rush meer gespeeld, maar de FA neemt ook altijd waardeloze trainers aan als bondscoach... tja, daar schiet je ook niets mee op. Sowieso zijn goede Engelse trainers nog schaarser dan goede Engelse spelers. Ze moeten het gewoon doen met een buitenlandse bondscoach. Hodgson... wat heeft die nou weer gepresteerd?

7 maart 2015 om 15:40

Jij hebt er geen problemen mee als Arsenal week in week uit met alleen maar buitenlanders speelt zoals in het verleden?

7 maart 2015 om 16:07

Bij Arsenal zit eht nu wel goed met Engelsen toch?
Gibbs en Welbeck zijn geen toppers, vind ik. Maar Walcott, Ox en Wilshere zijn allemaal van een hoog genoeg niveau. Chambers kan ook een hele goede CB worden in mijn ogen, maar dan moet hij wel de kans krijgen. Vind hem geen Rechtsback.

7 maart 2015 om 16:08

Als die samen mooi voetbal spelen, dan niet zo erg. Natuurlijk zou ik ook eigen kweek willen zien, maar als dat niet zo is, tja, jammer.

En ondanks zoveel buitenlanders in de pl ....hoeveel clubs spelen een grote rol in de cl...?

7 maart 2015 om 15:37

Hoeveel clubs spelen 4 weken lang om de 2 dagen?????????????????

7 maart 2015 om 15:40

Schei toch uit. PL-ploegen met uitzondering van Chelsea worden na 2011 mentaal en tactisch zwaar afgetroefd.

7 maart 2015 om 15:42

Door Barca, Real en Bayern, die door oneerlijke tv-verdeling zo goed zijn gewordrn, verder niemand.

7 maart 2015 om 16:09

De PL zit in een dip momenteel, en de ploegen zijn tactisch sowieso zwak. Hopelijk wordt dat beter de komende jaren, Arsenal sowieso wel.

7 maart 2015 om 17:17

Ze spelen ook idioot veel wedstrijden. Logisch dat ze het conditioneel afleggen tegen Spaanse en Duitse teams.

7 maart 2015 om 17:28

Schaf je de League Cup toch af. 20 teams in een competitie is niet te zwaar hoor. Maar men moet in Engeland af van die onzinnige bekertoernooien als de JPT en League Cup. Haal je al 10 wedstrijden per seizoen weg.

7 maart 2015 om 21:55

Volgens mij werd City 2 jaar terug dor Ajax nog te kijk gezet......

En maar blijven roepen dat het kick and rush voetbal is, al jaaaaren niet meer zo. Engeland heeft genoeg toppers. Het komt door het progamma en intensiviteit in de BPL dat ze vermoeid zijn op andere momenten, ook heeft Engeland nooit een goede coach.

7 maart 2015 om 15:48

Precies het programma is veel te druk. Ik hoop ook echt dat wij ons niet plaatsen voor EL, hadden ze nu ook even kunnen bijtanken net als Sot.

7 maart 2015 om 16:06

Het klopt dat het schema overvol is. De formats van de bekertoernooien wellicht op de schop? Geen replay meer, maar verlengen + pingels.

Hiermee kun je een hoop wedstrijdverplaatsingen voorkomen en dus ploegen niet elke 2 dagen een wedstrijd hoeft te spelen.

Maar of dat gaat gebeuren .....

Gewoon een maximum in voeren voor 3 a 4 spelers en dat in elk land.

7 maart 2015 om 16:03

dan blijft er niks over van de grote clubs in Engeland

7 maart 2015 om 16:19

Dat is verboden. Vrij verkeer van werknemers.
Het mag wel als het om niet-EU spelers gaat, maar volgens mij spelen alle Engelse clubs met slechts één, soms twee, niet-EU en bereik je het doel alsnog niet.

Het enige wat het Engelse nationale team zou redden is om met alle clubs af te spreken zich meer op Engelse voetballers te gaan richten (wat Duitsland deed na het mislukte Euro 2000), maar daar zullen met name de topclubs niet akkoord mee gaan, vermoed ik. Ook wel logisch.

Voor de premier league niet beter, maar voor de nationale ploeg wel

Gewoon buitenlanders blijven kopen, tot de PL straks zorg voor een Engels team dat nooit meer een eindtoernooi haalt!
Ik roep het al jaren door de Sjjeiks en oliearchen gaat de PL en Engels nationale team naar de klote.

Barkley 65 miljoen vragen ze, daar koop je een betere buitenlander voor en goedkoper. Dus ja wat verwacht je ramsey?

Hup we betalen 65 miljoen en dan faalt die jongen, bye bye geld.

Ramsey heeft deels wel gelijk, maar als club zijnde kun je de clubs het niet kwalijk nemen dat ze buiten engeland gaan kijken want voor dat geld, koop je dikwijls 2 hele goeie voor die 65 miljoen mss wel 3 spelers van waarde.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren