Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ontslag heeft geen gevolgen voor transfer Bazoer’

Laatste update:

Het vertrek van technisch directeur Klaus Allofs bij VfL Wolfsburg heeft in principe geen gevolgen voor Riechedly Bazoer, zo schrijft De Telegraaf dinsdag. Het besluit rondom de sportbestuurder volgt op het escaleren van de crisis bij de Bundesliga-club, die vijftiende op de ranglijst staat en eerder dit seizoen al van trainer wisselde.

/

Volgens het dagblad hebben Bazoer en Wolfsburg al mondeling overeenstemming bereikt over een contract tot medio 2021. Op het papierwerk tussen beide clubs ontbreekt alleen nog de handtekening van twee Ajax-directeuren. Alleen als de Raad van Commissarissen een compleet andere koers wil varen, kan de twintigjarige middenvelder van Ajax worden verzocht om af te zien van een transfer naar de Volkswagen Arena.

De Telegraaf stelt dat Bazoer weliswaar mede dankzij Allofs voor Wolfsburg koos, en niet voor een van de andere zestien geïnteresseerde clubs, maar dat hij nog steeds graag bij de Bundesliga-club aan de slag gaat. De onrust zou hooguit alleen voor 'wat vertraging' kunnen zorgen. Wolfsburg ontdeed zich eerder dit seizoen van trainer Dieter Hecking, maar zijn opvolger Valeriën Ismael doet het niet veel beter.

Een goede transfer voor Riechedly Bazoer

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bij een transfer van een speler dir zich nog moet ontwikkelen moet je je afvragen: past de club bij mij? Past de competitie bij mij? Gelooft de trainer in mij? Past de spelwijze bij mij? Krijg ik de kans om veel te spelen?
Ik vind het maar een gok. Voor hetzelfde geldt wordt deze transfer een enorme teleurstelling voor hem en dat zou ik echt jammer vinden van dit talent. Hopelijk maken hij en zijn zaakwaarnemer een weloverwogen keuze.

13 december 2016 om 07:27

Het is nu wel gebleken dat Bazoer mentaal gewoon erg zwak is. Toen hij bij PSV zat liep hij binnen de kortste keren te zeuren dat hij moest spelen en maakte vervolgens snel de overstap naar Ajax. Daar heeft hij 1 periode erg goed gespeeld. Vervolgens een terugval gekregen (wat bijna elk talent overkomt), is op de bank gezet en het gezeur begint opnieuw.

Ik denk dat ik als 1 van de weinige Bazoer echt niet ga missen. Ik vind het zeker zonde, want talent heeft hij echt wel, maar het gedrag van dit soort jonge gastjes komt me m'n neus uit. Na 3 wedstrijden goed gespeeld te hebben denken ze alle eisen te kunnen stellen en anders gaan ze weg. Prima!

Ik wens Bazoer veel sucess in Duitsland. Ik hoop voor hem dat hij vanaf dag 1 de kans gaat krijgen en het waar gaat maken, anders zien we hem over een jaar of 5 a 6 wel weer terug bij een subtopper in de Eredivisie. Tussendoor nog een paar jaartjes zeuren en zeiken en op de bank zitten bij allerlei clubs in Europa, en dan smekend terug komen in Nederland om een kans te krijgen.

13 december 2016 om 08:31

Ik denk dat jij je lelijk verkijkt op Bazoer. Die is in mijn ogen juist mentaal sterkt en kiest steenvast voor zijn eigen ontwikkeling. Bij PSV was hij verdediger en hij zag zich zelf meer als middenvelder, die kans ging hij niet krijgen en dus zocht hij zijn heil elders. In plaats van kiezen voor het grote geld van engeland kiest hij voor zijn ontwikkeling bij Ajax (en dat terwijl hij een heel seizoen lang geen officiã«le wedstrijd meer mocht spelen).

Nu zit hij bij Ajax op een doodspoor, want komt op zeg Bosz heeft bepaalde spelers gewoon volledig afgeschreven en die krijgen geen enkele kans meer. Zie bijvoorbeeld Tete, die nu al twee keer heeft laten zien echt helemaal niets minder te zijn dan Veltman, aanvallend zijn beide even matig en verdedigend is Tete echt gewoon beter, wat ook logisch is omdat hij veel meer een back is en Veltman veel meer een centrumverdediger. De laatste wedstrijden speelt Veltman zeker niet slecht, maar hij heeft echt een hele slechte periode gehad en toen kreeg tete ook geen enkele kans.

Hij kiest dus wederom voor zijn eigen ontwikkeling en ik denk dat het ook een hele dikke vinger richting Bosz gaat worden. Het de Bruyne idee richting Chelsea. Half jaartje werken aan zijn fysiek en wennen aan het tempo, een seizoen werken aan ontwikkeling met persoonlijke training en invalbeurten en dan rustig de stap naar basisspeler om zo door te groeien.

13 december 2016 om 10:10

Waarom altijd de vergelijking Tete -Veltman? Goed Tete is verdedigend beter als Veltman maar heb hem nog nooit edn pass over 50 meter zien doen , kloppend is hij

13 december 2016 om 10:15

Koppend is hij minder als Veltman. Een back moet bij Ajax opkomen tot de achterlijn voorzet geven of terug leggen op de 16. Mee gaan met corners en vrije trappen. Dat alles heeft Tete minder als Veltman.

13 december 2016 om 10:10

Ik vind het niet eens zo'n hele gekke keus. De competitie vind ik redelijk bij hem passen en Wolfsburg is wel een club die jonge talenten de kans geeft. Deze jongen is toch meer een box to box en past daarom beter bij Wolsburg dan bij Ajax omdat Ajax meer op balbezit speelt. Wel heeft hij goede concurrenten daar maar als je even kijkt zie je dat jonge spelers daar veel kansen krijgen.

13 december 2016 om 10:25

Wolfsburg denkt meer aan korte termijn succes. Er zit geld in en eenmotorig jeugdopleiding, maar verder vi d ik hun visie niet overtuigend. Bazoer kan beter naar een club gaan als Sevilla of Everton.

13 december 2016 om 11:23

Bij Wolfsburg zijn anders genoeg jonge spelers die spelen hoor. Arnold en rodriguez zijn voorbeelden daarvan spelers die jong werden gehaald en zich daarna kunnen ontwikkelen. Bij Wolfsburg word het al moeilijk voor hem laat staan bij Everton en Sevilla daarnaast is hij geen type middenvelder voor de spaanse competitie. Everton heeft ook veel goede middenvelders rond lopen die hij er niet zo maar uitspeelt het enige voordeel zou dan zijn dat Koeman zijn coach is. Wolfsburg is misschien zelfs perfect voor hem aangezien er daar weinig afleidingen zijn en waardoor hij zich op het voetbal kan focussen. Het beste zou eigenlijk PSV of Feyenoord zijn of een Belgische topclub maar dat gaat niet gebeuren.

13 december 2016 om 12:36

Wat is er bij psv gebeurd dat Bazoer daar betere vooruitzichten zou hebben? Iedere middenvelder is een stap verder en heeft CL ervaring. Misschien is hij beter dan Ramselaar, maar alleen omdat die pas net bij een topclub komt kijken.

Dat die weg wilt prima, maar is Wolfsburg dan de goede plek? Het loopt daar voor geen meter en dan kom je daar als jonge jongen binnen.. Nee, ik had iets anders gekozen.

Waarom zou je naar een club als Wolfsburg gaan, als je bij Ajax al niet aan de bak komt. Ik hoop natuurlijk dat hij slaagt met het oog op het Nederlands Elftal, maar ik ben bang dat hij daar ook gewoon op de bank belandt na een paar mindere wedstrijden...

13 december 2016 om 11:28

Bazoer zijn idee zal waarschijnlijk zijn; nu 1 stapje terug en daarna twee vooruit.
Wolfsburg is het enige verstandige aan wat Bazoer de afgelopen periode heeft gedaan. Heeft geen inzet en mentaal niet weerbaar. Maar wolfsburg is veel slimmer dan meteen naar een topclub.
Bij wolfsburg komt hij veel meer als 'grote' man binnen. Ook zal er minder druk op hem staan dan bij een grotere club als Ajax

13 december 2016 om 11:54

Met alle respect , maar Wolfsburg is echt geen stap terug hoor. En de competitie al helemaal niet. Ze presteren dit seizoen misschien even wat minder, maar normaal gesproken als Ajax tegen Wolfsburg zou spelen zou je 8 van de 10 keer verliezen.

13 december 2016 om 12:32

Jij overdrijft ook zwaar, Wolfsburg is niks beter dan Ajax. Alleen de competitie is sterker

13 december 2016 om 13:33

Wolfsburg heeft maar een paar leuke seizoenen gehad, maar verder hebben ze nooit wat laten zien hoor. Ik schat ze van hetzelfde niveau als de Nederlandse top, maar alleen een veel betere competitie en dat kan natuurlijk aantrekkelijk zijn en kan je ook een betere speler maken.

Hij heeft zeker talent maar zijn instelling valt me tegen, je kunt een basisplaats niet eisen, die moet je afdwingen.
Denk dat Wolfsburg geen verkeerde keus voor hem is en wens hem veel succes, Ajax heeft met de 12 miljoen die hij oplevert in 1 klap de transfer van Hakim terug verdiend en aan middenvelders geen gebrek bij Ajax.
Hoop dat we Gudelj ook ergens kunen slijten voor +/- 6 miljoen en vervolgens versterking halen voor de verdediging en aanval (vleugel).

Sinds wanneer mogen clubs trouwens spelers (ver)kopen buiten het transfer window?

13 december 2016 om 12:32

Volgens mij mag je de deal al van te voren maken, maar is het pas officieel tijdens het transfer window.

13 december 2016 om 13:28

Het kan zelfs officieel zijn buiten de window om zo ver ik weet. Alleen mag je geen spelers inschrijven bij de voetbalbond buiten de window om.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren