Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘’Ontevreden‘ Weghorst kan in de zomer pikante transfer maken’

Laatste update:

Galatasaray bekijkt de mogelijkheid om Wout Weghorst in te lijven, zo schrijft Fanatik. Vermoedelijk gaat het daarbij om een zomertransfer, daar de 31-jarige spits op dit moment wordt uitgeleend aan TSG Hoffenheim. Weghorst is nog altijd eigendom van het Engelse Burnley.

Bij de laagvlieger uit de Premier League heeft Weghorst nog maar weinig successen beleefd. De spits degradeerde vorig jaar naar de Championship en werd vervolgens verhuurd aan Besiktas en Manchester United. Galatasaray wil hem definitief overnemen.

Het contract van Weghorst loopt echter nog door tot medio 2025 bij Burnley, waardoor Galatasaray met een transfersom over de brug zal moeten komen om de Oranje-international los te weken. Transfermarkt schat de waarde van de in Borne geboren aanvalsleider momenteel op negen miljoen euro.

Een terugkeer naar Turkije zou uiterst pikant zijn, daar Galatasaray en Besiktas stadsgenoten en aartsrivalen zijn. Als speler van Besiktas kwam Weghorst in 18 wedstrijden tot 9 doelpunten en 4 assists. Afgelopen winter werd zijn Turkse avontuur abrupt afgebroken door zijn transfer naar United.

Volgens Fanatik staat Weghorst niet onwelwillend tegenover een terugkeer op de Turkse velden. Hij zou zich niet gelukkig voelen bij Hoffenheim, zo klinkt het. Weghorst wist in de laatste vier wedstrijden echter drie keer te scoren en is steevast verzekerd van een basisplaats.

Poll
In Turkije zit niet iedereen te wachten op de komst van Weghorst. In een poll onder het artikel ziet zestig procent van de mensen hem liever niet komen. Veertig procent voelt er wel iets voor. De poll was dinsdagochtend door ruim vijfhonderd mensen ingevuld.

Tot dusver kwam Weghorst elf keer in actie namens Hoffenheim, waarin hij drie keer scoorde en één keer als aangever fungeerde. Op dit moment verblijft hij in Zeist om zich met Oranje voor te bereiden op de EK-kwalificatieduels met Ierland en Gibraltar.

Is Wout Weghorst een aanwinst voor Galatasaray?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij het accepteert om als tweede spits/stormram te fungeren, is hij welkom. Icardi is de absolute leider van het team, hem speel je er niet uit. In Istanbul wonen met een goed salaris en af en toe een bekerwedstrijdje/laatste 20 minuten spelen lijkt mij wel leuk.

15 november 2023 om 09:41

Als Icardi er 35 in schopt dit seizoen (hij staat nu al op 15), dan is-ie volgend jaar weg, ben ik bang.

15 november 2023 om 11:30

Denk je? Icardi zit nu wel echt goed. Is de man. Krijgt goed betaald. Ik zie hem wel blijven hoor... Tenzij hij kei veel geld krijgt uit SA

Zomertransfer is wel logisch, Weghorst gaat zijn basisplaats bij Hoffenheim echt niet op het spel zetten met het EK deze zomer, daarnaast wil die club hem waarschijnlijk ook niet kwijt nu hij drie goals in de laatste drie wedstrijden op zijn naam geschreven heeft. Eigenlijk is het wel bizar hoe weinig Wout geblesseerd is. Als hij al eens een wedstrijdje mist wegens een fysiek probleem is het nooit langer dan twee weken. Die gaat dit seizoen in de Bundesliga gewoon weer 10+ goals maken en dan heeft hij het toch heel aardig gedaan

In plaats van Bakambu zou ik geen nee tegen Wouthorst zeggen. Is toch wel een bewezen spits in de Turkse competitie, hij past er ook met zijn fysiek. Maar een spits is nou niet echt de prioriteit. Kijk eerst maar naar een creatieve middenvelder en linksback.

Had deze man graag in Amsterdam gezien..

Wout heeft zelf meerdere malen aangegeven dat het zijn droom is om ooit nog voor FC Twente te voetballen. De Club waar hij al zijn hele leven fan van is. Als na volgend seizoen zijn contact afloopt is hij 32 jaar. Dat is een hele mooie leeftijd om nog een paar jaar te knallen in Enschede. Gaat hij nu nog voor 2 a 3 jaar ergens anders tekenen dan is hij te oud en gaat het hem niet meer worden. Als hij dan toch ergens anders gaat tekenen is de enige mogelijkheid dat hij afspreekt dat hij bv de helft van alle wedstrijden moet spelen, en anders transfervrij naar FC Twente mag gaan. Maar als hij echt zo graag zijn droom wil realiseren zou ik me nog 1 seizoen uit laten lenen. ( desnoods naar Turkije ) en daarna de overstap maken naar Enschede.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren