Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang onthult: ‘Mijn transfer van 40 miljoen klapte. Ik zat er echt doorheen’

Laatste update:

Noa Lang heeft Feyenoord afgewezen afgelopen zomer, zo heeft hij onthuld in de podcast Pingelaars. De linksbuiten van PSV zegt dat hij geen minuut heeft getwijfeld. Ook onthult hij dat hij heel dicht bij een transfer naar Leeds United was, maar de deal op het laatste moment niet doorging.

“Iedereen weet welke club ik in m’n hart heb zitten”, doelt Lang naar alle waarschijnlijkheid op Ajax. “Dan kan ik niet voor Feyenoord spelen. “Ik haat Feyenoord niet, ik vind het gewoon een mooie club. Ik ben alleen niet voor Feyenoord.”

“Ze hebben fanatieke supporters, maar ze pakken mij gewoon niet. Ik zie mezelf niet meer in een Feyenoord-shirt. Ik heb er geen minuut over nagedacht. Ik heb bedankt en gezegd dat ik geen interesse heb.”

Lang zegt vervolgens dat hij na de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal in De Kuip nog een gesprek had met Slot. “Ik heb gezegd dat het niks persoonlijks is en dat ik heel veel respect heb voor hem. Ik zei dat hij me moet bellen als hij ooit weggaat bij Feyenoord.” Lang maakte overigens het enige doelpunt in die wedstrijd.

Later zegt Lang ook nog dat hij, toen hij nog voor Club Brugge speelde, zeer dicht bij een transfer naar Leeds was. “De media schreef dat ik rond was met AC Milan, maar ik was eerder dicht bij een overstap naar Leeds.”

“Leeds wilde me kopen voor veertig miljoen euro van Brugge. Uiteindelijk is de deal geklapt en toen zat ik er mentaal wel echt even doorheen. Marcelo Bielsa twijfelde aan hoeveel arbeid ik kon verrichten zonder bal…”

Volgens Lang is hij een van de redenen dat Bielsa uiteindelijk werd ontslagen bij Leeds. "De technisch directeur wilde me nog steeds hebben en Bielsa niet, daar begon hun ruzie. Twee maanden later was hij ontslagen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou ja prima toch? Lang schuift het niet onder stoelen of banken, dus Feyenoord was met het legioen nooit een goed huwelijk geweest. Een type lang heb ik er graag bij, maar dan een die echt voor Feyenoord gaat.

28 november 2023 om 01:28

Wel goed voor PSV dat hij even het bedrag van 40 miljoen opnoemt, staat sterk in de onderhandelingen.

2 goede seizoenen voor PSV spelen, CL en op het EK goed spelen/invallen en clubs gaan weer 40+ milj bieden.

28 november 2023 om 02:07

Ik persoonlijk zie een aanval
Lang - Gakpo - Xavi/Malen wel zitten

Of ze elkaar gaan vinden weet ik niet maar dat kan heerlijke “tutti frutti” worden

28 november 2023 om 09:34

Ach 40 miljoen zegt niet zoveel toch. Lengte contract, leeftijd potentie en prestaties spelen ook allemaal mee. Mocht hij gaan, zien we wel wat hij waard is op dat moment.

28 november 2023 om 16:20

als hij zo goed was had hij al eerder bij een grote club gespeeld en niet bij psv. Cl heb hij nog niks laten zien ook in oranje voeg hij niks toe en alleen in de Mickey mousse competitie kan hij mee. Die lang krijg je nooit je geld wat je ervoor heb betaald terug maar geldt voor meer psv spelers . Schouten de jong enz

28 november 2023 om 17:39

Hij speelde al goed in België volgens de media naar niemand op psv na moest hem

Eenvoudige top-eredivisie voetballer die zich voordoet als vedette van het Nederlandse voetbal. Prima hoor dat hij zelfvertrouwen heeft maar dit interview (alweer) riekt naar zelfoverschatting en een soort misplaatste arrogantie. Overigens hoop ik dat hij snel weer topfit is want PSV heeft hem nodig in de CL om door te komen.

27 november 2023 om 23:52

Huh? Hij is toch maar een eredivisie voetballler? Dan gaat hij ze toch niet verder helpen in Europa?

28 november 2023 om 00:40

Meh. Buiten zijn onorthodoxe karakter vind ik hem eigenlijk niet negatief opvallen dit seizoen. Die jongen is nog niet zo oud, misschien is die wat volwassener geworden.

28 november 2023 om 14:21

Sterker nog, ik kon hem niet uitstaan toen hij bij Ajax speelde (als je het fragment niet kent, zoek even op Erik Ten Hag vs. Noa Lang, niet alleen een kwal buiten het veld maar ook gewoon onsportief en egoistisch op het veld). Maar ik heb het gevoel dat hij de laatste jaren een stuk volwassener is geworden en vind zijn gedrag in positieve zin eigenlijk wel opvallen. Ook op het veld laat hij zich minder snel uit de tent lokken. Denk dat Bosz wel een goede invloed op hem heeft. Het loopt natuurlijk ook lekker bij PSV het is altijd de vraag met dat soort jongens hoe het gaat als het wat minder loopt, maar ik zie wel duidelijk groei bij hem.

28 november 2023 om 14:51

Ik vind juist dat dit interview hem weer neerzet als een groot kind.

28 november 2023 om 06:09

Denk je dan dat een eenvoudige top eredivisie voetballer potten kan breken in de CL?

28 november 2023 om 09:07

Ja waarom niet, Sevilla en Lens zijn van een vergelijkbaar niveau.

28 november 2023 om 09:18

Hij zal moeten presteren tegen Sevilla die om het kampioenschap zou meespelen hier en Arsenal die denk het eredivisie niveau wel ontstegen is.

28 november 2023 om 20:08

Nee joh. lens en Sevilla zouden hier toppers zijn.

28 november 2023 om 10:22

In mijn optiek speelde hij in de thuiswedstrijd meermaals drie man helemaal dol aan de linkerkant. Maar het zal wel een simpele speler zijn.

28 november 2023 om 14:58

En Ben White was ook niet tegen hem opgewassen...

Willen wij jou wel in het Feyenoord shirtje zien?

Deze jongen denkt echt dat hij niveau Neymar 2011 is :P. Ivanusec is een veel betere voetballer, dus achteraf is het beter dat je niet bent gekomen. Lozano zal je er ook 1-2 niet uitspelen dus misschien kan je in de winter solliciteren bij Ajax als ze Bergwijn weten te slijten.

28 november 2023 om 00:53

Makkelijk scoren oude baas, Lang heeft al meer bewezen dan Ivanusec. Laat hem maar eerst bepalend worden bij Feyenoord, dat is Lang namelijk al voor PSV.

28 november 2023 om 01:10

Meer bewezen? Kampioen worden in Kroatie is moeilijker dan in Belgie (gezien het rare play off systeem waar de 4e nog kampioen kan worden). Beide international maar Ivanusec bij de 3e van de wereld. Waar bewijst Lang meer dan Ivanusec?

28 november 2023 om 03:09

Wat een onzin lol. Buiten Dinamo Zagreb stelt die hele competitie niet veel voor. België heeft gewoon een veel competitievere competitie, dat er een raar play-offs systeem is maakt het niet zo dat het algehele niveau van de clubs in de top lager is dan het niveau in de kroatische competitie.

28 november 2023 om 10:24

Dat play off systeem werkt twee kanten op he. Je kunt altijd boven aan staan en uiteindelijk worden je punten gehalveerd.

28 november 2023 om 15:43

Volgens die redenering zou Sutalo ook beter zijn dan Hancko toen hij naar Feyenoord kwam. Dikke onzin dus. Ivanusec heeft voorlopig nog niks laten zien waarom hij een betere voetballer zou zijn dan Lang. Dat zou absoluut nog kunnen komen, maar tot nu toe weet hij me nog niet te imponeren bij Feyenoord.

28 november 2023 om 01:54

Laten we eerlijk zijn.. Lang heeft veel meer impact op het spel van PSV dan Ivanusec op die van Feyenoord. Ik vind Lang trouwens ook de beste van de 3 buitenspelers van PSV (Lozano, Lang en Bakayoko) en ook beter dan Ivanusec, maar dat is mijn bescheiden mening.

28 november 2023 om 07:38

Ik denk dat Westend al goed verwoord heeft. Zo’n type hadden we zeker graag erbij willen hebben. Alleen zou het nooit goede combinatie zijn Feyenoord Lang.

Hoe goed Ivanusec begon, daar is hij iets wat minder. Heeft met allerlei aspecten te maken. Het is dus misschien niet je slimste opmerking.

Jammer dat hij niet voor Feyenoord wil en kan spelen. Terwijl hij wel uit Rotterdam komt. Jammer dat zulke jongens niet via Feyenoord naar topclub gaan.

28 november 2023 om 21:21

Ach volgens mij liep die in de Feyenoord jeugd al met een Ajax trainingspak. Dan ben je voor Feyenoord gewoon niet geschikt want de supporters eten je op. Andersom zou je guidetti ook niet bij Ajax willen.

28 november 2023 om 21:22

Dan had ik liever sinistera gezien.

28 november 2023 om 08:36

Willen jullie Lang wel in een Feyenoord shirt zien? Lol. Die jongen heeft meer kwaliteit in zijn grote teen dan jullie aanvallers in alle voeten gecombineerd hebben zitten.

28 november 2023 om 10:52

Hahahahahaha, hou toch op joh. Is n leuke voetballer, die technisch is maar niet gaan overdrijven geistpannekoek.

28 november 2023 om 09:29

@torero_bjk - Ivanusec veel beter dan Lang, wat een onzin. Hij is niet eens beter, laat staan veel beter.

28 november 2023 om 14:45

"willen wij jou wel in het Feyenoord shirtje zien?"

haha Ja wel! schei toch uit man. Je bent op het internet, waarom liegen?
Met Noa stond Feyenoord nu boven PSV. Zo simpel is het.

Waarom is club brugge niet akkoord gegaan met 40 miljoen?

28 november 2023 om 01:55

Brugge is (zoals ik het lees) wel akkoord gegaan maar Bielsa van Leeds twijfelde aan zijn werkethos zonder bal. Daardoor ging de deal niet door.

28 november 2023 om 02:03

Wel vreemd dat je wel een bod doet om vervolgens toch te twijfelen,ik neem aan als je zo een bod voorbereid dat je zo een speler uitvoerig bestudeerd..

28 november 2023 om 06:09

Marieke Leeds wilde wel maar coach wilde toch niet.

28 november 2023 om 06:36

Juist barcalover, daarom ging de deal mis.

28 november 2023 om 08:52

Nee, dit lijkt me geen kloppend verhaal.

Stel dat Leeds hem wil en een bod van 40 miljoen doet, dan accepteert Club Brugge dat, klaar, done deal. Kennelijk is het dus toch niet tot een bod gekomen (omdat Bielsa intern zijn twijfels heeft uitgesproken). Daar is de deal dan op geklapt.

Kan me geen andere situatie inbeelden waarin Leeds wil, Club Brugge wil, de speler wil, en er toch geen deal komt. Een bod 'onder voorbehoud' van akkoord van de coach lijkt me hoogst ongebruikelijk en daar zou ik als verkopende club ook absoluut niet mee akkoord gaan.

Dat is toch wel mooi van hem, draait er niet omheen, houdt geen opties open en sluit de deur gewoon. Op een nette manier, niet bang voor De Kuip als hij er moet spelen, deelt zelfs nog een compliment uit. Daar kunnen alle "media-getrainde" spelers nog wat van leren.

Als ik interviews zie na wedstrijden, vraag ik me vaak af waarom dat nog gebeurd. Altijd dezelfde teksten die iedereen vooraf kan bedenken. De uitzonderingen daargelaten.

Arrogantie ten top, leuke speler maar de persoonlijkheid van een dweil.

28 november 2023 om 09:21

Omdat hij niet voor Feyenoord wilt spelen of omdat hij teleurgesteld was dat de transfer naar Leeds afketste?

Noa Lang is een leuke voetballer die net misschien net boven de top van de Eredivisie zal eindigen maar qua persoonlijkheid echt kelderklasse niveau, wat ee, figuur zeg.

Lang en Het Legioen had ook allesbehalve een goede combinatie geweest en denk ook dan dit de allereerste speler zou worden die letterlijk uitgekost had geworden en eerlijk gezegd misschien nog wel meer. Iemand die in zijn jeugdtijd bij Feyenoord met ajax kleding komt hoor je ook niet nog eens te polsen natuurlijk.

Ik vind het wel meevallen met die arrogantie.
Hij is een beetje speciaal, maar kan hem best pruimen.
Hij komt eerlijk over en over zijn inzet is weinig op aan te merken.
Is een speler die, als hij vertrouwen voelt, dit dubbel terug betaalt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren