Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang belt Brands op met speciaal verzoek: ‘Dat zegt veel over hem’

Laatste update:

Marcel Brands geeft hoog op van Noa Lang. De algemeen directeur van PSV baalt ervan dat het eerste seizoen van de linkeraanvaller in het Philips Stadion door blessures voor hem persoonlijk geen succes is geworden, maar is toch onder de indruk van Lang. "Het is een geweldig ventje dat altijd bezig is met het teambelang", aldus Brands bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN.

Lang kampt al het hele seizoen met spierblessures. In januari maakte de voormalig Ajacied zijn langverwachte rentree en leek hij klaar voor de cruciale eindfase van het seizoen, maar na een basisplek tegen Almere City FC (2-0 winst) kreeg hij toch weer last van zijn hamstring.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Daardoor moest Lang onder andere het tweeluik in de Champions League met Borussia Dortmund missen. "Bij mij leeft nog steeds het gevoel dat als we die avond compleet waren geweest, met Noa Lang en Ismael Saibari erbij, dat we die stap hadden kunnen zetten", zegt Brands. "Dat is een surplus aan kwaliteit dat we dan nog extra hadden gehad."

Lang werkt sinds eind januari opnieuw aan zijn herstel. "Ik heb hem laatst opgezocht bij zijn revalidatie in Amsterdam. Het is een geweldig ventje dat altijd bezig is met het teambelang. Hij cijfert zichzelf altijd weg."

Brands geeft een voorbeeld. "Gisteravond belt-ie mij op: 'Marcel, er zijn maar weinig kaarten beschikbaar voor onze spelersgroep komende zondag. Kun jij nog iets doen?'" PSV verwacht zondag tegen Sparta Rotterdam de 25ste landstitel uit de clubhistorie binnen te halen.

"Hij is dan degene die zich daar zorgen over maakt voor de rest van de spelers", zegt Brands. 'Hij heeft zelf een 'box', dus dat zegt wel iets over hem. Hij is altijd bezig met het team. Ik hoop van harte dat hij snel weer op het veld staat."

"Noa heeft een heel klein hartje, maar wel een heel goed hartje", besluit Brands.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Noa is een bijzonder getalenteerde voetballer, wat hij al bij Ajax, Club, Twente en nu bij PSV heeft laten zien. Alleen de zin '..., maar wel een goed hartje', kan ik niet meer serieus nemen. Wanneer je in zijn docuserie ziet hoe hij met zijn vriendin om gaat, komt er alleen maar het woord respectloos bij mij naar boven.

28 april 2024 om 12:53

Hij kwam op mij over als een extreem onvolwassen verwend kind eigenlijk 😂
Maar vind het wel echt een hele mooie voetballer, dat lichtvoetige en die versnelling in de versnelling, dat is puur talent.

28 april 2024 om 13:09

Hey Kenneth ben jij dat?! 😜
Vind Lang qua en sierlijkheid wel vergelijkbaar met Xavi Simons. Al is Lang ook van de man uitspelen en Simons, inspelen en doorbewegen (qua positie op veld wel logisch)

28 april 2024 om 13:37

Haha zegt hij dit ook?

28 april 2024 om 14:14

Ja alleen dan deed hij dat bij Dilrosun. Meerdere malen ook benoemd vorig seizoen. Voor het eerst dat ik een analist dat heb horen zeggen.

28 april 2024 om 13:12

Vraag me nu wel af hoe hij tegen zijn vriendin deed dan?

28 april 2024 om 13:25

Het was meer zijn algehele houding in de docu. Maar een mooi voorbeeld: Noa geeft een telefoongesprek over de kleur van zijn voetbalschoenen prioriteit over het nakomen van afspraken met zijn zwangere vriendin (aanspreektitel van vriendin: 'broer'.

28 april 2024 om 23:57

Ben je verder gekomen dan mij , was er nieuwsgierig naar dacht misschien heb ik een verkeerd beeld van hem maar na een paar minuten dacht ik laat maar zitten en heb ik de tv uitgedaan

Gwn een gemiddelde speler, leuk voor ploegen als PSV, Ajax etc maar die heeft zijn plafond al bereikt. Kan goed (mee)voetballen, alleen zijn mentaliteit is een dealbreaker. Heeft het hoog in zijn bol zitten, dit is 't categorie 'Smooth-Badboy' a la Promes, Memphis, Bergwijn.. Vooral veel tattoos, materialisme om te 'shinen' en hun gebroken ego/persoonlijkheidstoornis te verbergen. Nul inhoud, nul persoonlijkheid, mentaal niet sterk. Gaat niets worden met hem.

28 april 2024 om 13:08

Grappig, de AD van Psv omschrijft hem precies het tegenovergestelde als dat jij doet. Wie nu toch te geloven op zondagmiddag, iemand die op Dagelijkse basis met hem werkt of het eerste de beste vz-lid🤔?

Hmm een lastige als je het mij vraagt.

28 april 2024 om 13:12

Wat FRSDS beschrijft kan ook masker gedrag zijn van een ‘klein hartje’. Dus ikkan me zeker vinden als je die twee theorieën met elkaar combineert.

28 april 2024 om 13:33

Wat een onzin verhaal psv speelt thuis dan hebben alle spelers toegaan tot de wedstrijd

28 april 2024 om 14:39

Ooit gehoord van kopieer gedrag, herhalen van woorden en zinnen daar het ontbreekt aan mentale weerstand en denkvermogen?! Zeer herkenbaar bij mensen met een zwakbegaafd denkvermogen/IQ. Maar laat je zeker inpakken door éénzijdige berichtgeving van de PSVachtige AD. Mijn mening is anders gebaseerd op zijn manier van doen tijdens interviews, op en naast het veld, zijn eigen 'reality show', etc. en niet enkel op basis van een frame of reel 😉 dus als je het mij vraagt indd een lastige vraag.. Overal uitgezwaaid, bij Ajx, Fc Twente, Club Brugge en bij PSV zal het niet anders worden op termijn. Wanneer het slecht loopt ben ik benieuwd naar jou mening over hem, dan zie je de 'ekte ekte Noa'. Ik werk dagelijks met zulke gasten, deze zijn te doorprikken, vandaar dat mijn mening op ervaring, inzicht, etc is gebouwd.

28 april 2024 om 14:00

Ik zou eerder zeggen dat degene achter zo’n reactie te kampen heeft met weinig inhoud, 0 persoonlijkheid en een zwakke mentale staat. Wat een hoop meningen en flinke uitspraken over iemand die je ongetwijfeld helemaal niet kent…

28 april 2024 om 16:39

Ja psv is zijn plafond want verder is hij nooit gekomen en ook buitenlandseclubs weten niet wie lang is en toonden nooit intresse

28 april 2024 om 18:24

Lachwekkende reacties heb jij altijd. Wederom provoceren. Whats new

28 april 2024 om 20:42

Als je een mening heeft is dat dan gelijk provoceren?het moet niet gekker worden hier. Ik vind dit noa zijn plafond en jij hoef het daar niet mee eens te zijn

Lekker makkelijke kritiek van veel mensen. Mensen die Noa nooit zelf hebben gesproken in een privé situatie.

Noa Lang is een bijzondere speler en ook een bijzonder mens. En dat laatste kan volgens de goegemeente in Nederland niet. Laat hem lekker zichzelf zijn, jammer dat hij dit seizoen vaak geblesseerd is/ was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren