Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe rel bij tegenstander PSV: 'Voel me bedrogen door de trainer'

Laatste update:

Zulte Waregem is momenteel een broeinest van onrust. De club uit West-Vlaanderen werd vorige week van het kastje naar de muur gevoetbald door PSV (2-0 verlies) en kreeg kritiek te verduren in de Belgische kranten. Daarnaast zorgde de aanvoerderswissel ook voor veel ophef bij Essevee. Nu doet aanvaller Ólafur Ingi Skúlason een duit in het zakje.

De IJslander begon in de eerste ontmoeting met PSV nog in de basiself, maar verdween zaterdag voor het duel met KV Kortrijk naar de reservebank. Skúlason viel in en maakte uiteindelijk het enige doelpunt van de wedstrijd. “Ik hoop dat ik niet egoïstisch klink, maar ik verdien het niet om op de bank te zitten”, citeren Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen de brombeer. “De coach gaf geen uitleg en dat is voor mij een probleem.”

Trainer Francky Dury besloot om Junior Malanda, die werd verkocht aan VfL Wolfsburg maar dit seizoen op huurbasis voor Zulte speelt, de voorkeur te geven. “Vorige week loofde Dury nog mijn prestaties en zei hij dat ik mij geen zorgen moest maken. Ik had dus een goed gevoel na dat gesprek. Nu voel ik me bedrogen door de trainer. Ik heb de coach altijd met respect behandeld, maar hij doet dat nu niet met mij”, aldus Skúlason. Zulte speelt woensdag de return in de derde voorronde van de Champions League tegen PSV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hij is overduidelijk een goeie aanvaller voor Zulte. Het valt me tegen dat de Trainer zo moeilijk doet, die jongen heeft jouw 3 punten bezorgd!

5 augustus 2013 om 19:23

Aanvaller? Het is een middenvelder.

5 augustus 2013 om 19:25

Denk omdat er in de tekst staat dat hij een aanvaller is, dat Ac_eah er vanuit gaat deze informatie correct is.

5 augustus 2013 om 19:26

Ik bedoel dat hij ook op de CAM positie kan spelen

5 augustus 2013 om 19:33

Dan is het nog steeds een middenvelder hoor, Centraal Aanvallende Middenvelder.

5 augustus 2013 om 19:26

hij is inderdaad een middenvelder staat fout in de tekst vermeld,maar klopt wat je zegt zeker een bruikbare speler voor Zulte-waregem

5 augustus 2013 om 19:36

Misschien wil hij hem wel superfit hebben voor woensdag tegen psv.

Snapte ook niet waarom Malanda direct mocht starten , met wat hij heeft uitgestoken zou hem gewoon niet meer laten spelen ook al is hij een van je beste spelers hij blijft toch maar tot januari!

5 augustus 2013 om 19:49

Mag Malanda woensdag eigenlijk wel meedoen? Dan zou het helemaal raar zijn om hem op te stellen.

5 augustus 2013 om 19:58

Nee niet speelgerechtigd omdat hij niet was ingeschreven voor een bepaalde datum vermits hij toen geen eigendom van de club meer was!

Als je zo de slechte start (in de competitie was het vertoonde spel ook niet van je dat) en de nu al onrust in de selectie (en het bestuur) bekijkt, kan dit zomaar een heel zwaar seizoen worden voor Zulte. Ook niet gek natuurlijk, Zulte heeft vorig seizoen boven zijn kunnen gespeeld en zakt nu enigszins in

5 augustus 2013 om 19:34

Ik weet niet hoor,maar als je 2 van de wedstrijden wint heb je gewoon een hele goede seizoensstart. PSV is gewoon kwalitatief veel en veel beter weinig aan te doen

Het is nog niet in zijn geheel gespeeld, maar er is bij zulte een vreemde aanvoerderswissel geweest en nu een speler die moeilijk doet.

Zulte zal er morgen vol op klappen en psv krijgt geen makkelijke avond. Het moet herkenbaar blijven spelen dan denk ik dat het voor psv goed komt.

5 augustus 2013 om 19:34

Laat ze morgen er maar op klappen, de wedstrijd is pas overmorgen

5 augustus 2013 om 19:53

Ik als Psv supporter ben er ook nog niet helemaal zeker van, maar als Zulte er morgen tegenaan klapt. Komt alles goed. Als Psv er op woensdag maar tegenaan klapt.

Best een relevante zaak voor Nederlandse clubs. Zoals ik het zie gaan we wellicht naar een situatie toe waarin de clubs die spelers uitlenen, agressiever de lenende clubs onder druk zetten om die spelers op te stellen ten koste van de eigen spelers van de club. Kortom je bent als club die spelers leent steeds minder baas in eigen huis en de ongelijkheid in de spelersgroep die dat met zich meebrengt kan mot veroorzaken wat nu juist de prestaties kan doen verminderen.

Allemaal mooi voor psv! Al halen ze het ook wel zonder dit, want laten we eerlijk wezen, dat Zulte was niet zoveel !

5 augustus 2013 om 19:38

dit gedoe werkt alleen maar in het voordeel van de eindhovenaren inderdaad

5 augustus 2013 om 22:27

Woensdag kunnen we zien of PSV ook volwassen kan spelen. Het lijkt nu al of PSV al naar de volgende ronde is maar er moet eerst nog wel resultaat worden geboekt tegen Zulte. Er is nog niets zeker!

Wel sneu van deze speler om uitgerekend nu herrie te gaan schoppen. Kom op, hij kan dit ook intern met de coach bespreken in plaats van te lopen janken in de media waardoor alles wordt uitvergroot. Nee, ik zou dit als club gewoon afkeuren. Aan zeilende spelers heb je niks!

Ik begrijp hem wel. Als de trainer mij zou vertellen dat ik me geen zorgen hoef te maken en me vervolgens op de bank zet zou ik me ook genaaid voelen.

Malanda is simpelweg beter als hij speelt zoals vorig seizoen, al was zijn gedrag inderdaad onacceptabel.

Dury heeft als geen ander hekel aan deze ophef in de media. Dan bouw je iets mooi op, zie je het allemaal verpest worden door randzaken. Maar de ploeg is mentaal sterk genoeg om hiermee om te gaan. Het is gewoon typisch voor een club die de weg naar boven heeft gevonden, dan heeft iedereen daar opeens veel aandacht voor.

Bij Zulte begint het allemaal op een ordinaire soap te gelijken. Ondanks dat de hele aanvoerderskwestie is 'bijgelegd' en de 'plooien zijn gladgestreken', geloof ik er eigenlijk geen snars van. De sfeer in die club zit niet goed, dat gaat tijd nodig hebben. Dit bericht zal zeker niet helpen.

Maar anderzijds zijn ze de competitie niet barslecht begonnen en ok tegen PSV was het niet goed. Maar zelfs al zou de sfeer tiptop zijn, ik denk sowieso niet dat ze sterk genoeg zouden zijn om PSV te kloppen. Het is en blijft Zulte Waregem natuurlijk. Een knap seizoen als tweede betekent nog niet dat je ieder jaar steevast om de knikkers gaat meedoen. Dit is nog maar het jaar van de bevestiging.

Hij is een middenvelder

Skulason, die competitiewedstrijd viel tussen 2 belangrijke Europese matchen door dus als de coach je dan op de bank zit wil dat zeggen dat hij je wilt laten rusten voor de terugwedstrijd.

Wat een wespennest daar. En dan zijn er nog Nederlanders verwonderd dat Zulte niets klaar speelde vorige week.

Volgens mij wordt die Dury gewoon gedwongen bepaalde beslissingen te nemen en zijn al die huurdeals achter zijn rug om beklonken.

Ook die deal met Malanda is weer zoiets, dat is eigenlijk een sale-en-lease constructie waarbij je iemand verkoopt en weer terughuurt. Zoiets kan nooit van Dury komen, dat komt van het bestuur daar ben ik zeker van.

Ik heb zo n gevoel dat die belgen de messen nog even gaan slijpen voor woensdag.
Al die negativiteit kan natuurlijk ook gebruikt worden.
Veelal door de pers aangewakkerd en als zo n groep continu te horen krijgt dat ze er niks van kunnen dan weet je het nooit hoe het uitpakt.
PSV is er echt nog niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren