Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Neymar doet vaak domme dingen en het is absoluut geen rolmodel’

Laatste update:

In de ogen van Vicente del Bosque is Lionel Messi de beste speler ter wereld, al doet dat volgens de oud-bondscoach van Spanje niets af aan de kwaliteiten van Cristiano Ronaldo. De inmiddels gepensioneerde trainer is ook onder de indruk van Neymar, maar Del Bosque vindt ook dat de aanvaller van Paris Saint-Germain soms zeer onverstandige dingen doet.

“Messi is in mijn optiek de beste speler ter wereld”, zegt Del Bosque in een interview met Cadena SER. “Messi is de beste speler ooit, maar daarmee wil ik Ronaldo niet tekort doen. Afgelopen seizoen werd gesuggereerd dat Ronaldo over zijn top was en dat hij net zo goed zou kunnen stoppen. Maar Messi en Ronaldo gaan altijd door, die kennen geen grenzen.”

Ander Herrera: 'Neymar is dicht bij een terugkeer in de absolute wereldtop'

Del Bosque verkiest Neymar voorlopig boven Kylian Mbappé, maar constateert tevens dat de Braziliaanse aanvaller niet onfeilbaar is. “Hij doet vaak domme dingen en is absoluut geen rolmodel, maar als speler is er weinig op hem aan te merken.” Neymar tekende zondag voor het winnende doelpunt van PSG in de uitwedstrijd tegen Olympique Lyon (0-1).

Volgens Del Bosque kan Mbappé desondanks uitgroeien tot een speler van het kaliber Messi en Ronaldo. “Maar dan moet hij nog wel wat stappen zetten”, benadrukt de voormalig oefenmeester van Real Madrid, die bij de Koninklijke een soortgelijke speler ziet rondlopen. “Vinícius Júnior heeft ook de potentie om uit te groeien tot een speler van wereldklasse, maar ook hij heeft nog een lange weg te gaan.”

Denk jij dat Kylian Mbappé de beste speler ter wereld kan worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Persoonlijk ben ik het eens met Vicente del Bosque. Vroeger keek ik naar ManU voor Ronaldo. Vind het zonde dat hij zijn acties niet heeft kunnen koppelen aan goals want dat was toen echt genieten. Had een soort Ronaldinho kunnen worden. Momenteel geniet ik meer van Messi want dat is gewoon puur voetbal in mijn ogen. Gewoon een kwestie van smaak.

24 september 2019 om 12:46

Hij werd topscoorder van Engeland en won de Ballon d'or met United. Dit is een grap neem ik aan?

24 september 2019 om 12:59

Hij zegt toch nergens dat hij niet goed speelde? Hij trok bij united gewoon vaak de trukendoos open, vaak zonder resultaat. Ronaldinho kon dat wel. Trucje en goal/assist.

24 september 2019 om 13:00

"hij zegt toch nergens dat hij niet goed speelde?" Nee hij zegt ergens dat hij geen goals maakte.

24 september 2019 om 13:21

@jesaja, Had in mijn herinnering een soortgelijk beeld van Ronaldo als Fcvoetbal23. Na het raadplegen van de statistieken klopt dat toch niet helemaal, want tussen 2006-2009 had hij ook bij Manu goede cijfers. Wel werd Ronaldo nog een stuk effectiever bij Real.

24 september 2019 om 13:41

Zo heel effectief was Ronaldinho anders ook niet hoor. Acties waren altijd heel fraai maar scoorde relatief toch niet enorm veel als vleugelaanvaller. Als Neymar eens fit blijft en zijn focus er bij houd kan die gewoon uitgroeien tot de beste van de wereld.

24 september 2019 om 14:26

De enige waarvan de trucendoos ook daadwerkelijk functioneel was, was die van Ronaldinho. Puur genot en vermaak en meeste flair die ik heb gezien. Technisch gezien zitten R9 en Ronnie dicht bij elkaar al was R9 in zijn prime tijd explosiever

24 september 2019 om 14:34

Misschien moet je even lezen in plaats van zo kort door te bocht te reageren....

24 september 2019 om 14:35

Ik zeg dat ik wou dat hij die trucjes aan z'n goals kon koppelen dus waar zeg ik dat hij ergens geen goals kon maken? Vermoeiend sommigen reacties zeg!

24 september 2019 om 17:47

Hij geeft toch duidelijk aan dat hij het niet kom koppelen met goals? Maar volgensmij had Cristiano voor Salah nog het record aantal goals in 1 seizoen in handen in de PL, oftewel dat is de grootste onzin die ik in tijden heb gehoorf

24 september 2019 om 17:48

Hij was echt weergaloos bij United. Je wint natuurlijk niet zomaar zo jong een Ballon d'or

Eeuwige discussie wie beter is...daarbij hoeft elke voetballer geenn rolmodedel te zijn. Heet zijn mensen die gewoon veel te veel geld verdienen en dan domme dingen kunnen doen. De medemens maakt de andere medemens groot !!

Eeuwige discussie wie beter is...daarbij hoeft elke voetballer geenn rolmodedel te zijn. Heet zijn mensen die gewoon veel te veel geld verdienen en dan domme dingen kunnen doen. De medemens maakt de andere medemens groot !!

Hij had ook gewoon bij Barca moeten blijven. Ik vond hem daar een veel betere speler en hij leek alsof hij daar ook veel gelukkiger was. Ik begrijp daarom ook dat hij afgelopen zomer koste wat het kost terug wou keren. En dat hij soms domme dingen doet dat is wel waar. Maar wat zien wel vaker bij Braziliaanse voetballers. In eigen land zijn het grootheden. En als ze daar zijn belanden ze weleens bij feestjes met mooie dames etc. Dan kan natuurlijk wel het een en andere gebeuren. Dat neem ik hem niet zo kwalijk. Dit zagen we bijv. ook bij Ronaldinho en blijft voor vele een grote held.

Ben het ook een met hem eens, niet dat Messi de beste ooit is (voor mij is en blijft ronaldo9 de beste, childhood hero), maar voor de rest klopt het wel een beetje. Daarom vind ik het prima dat Messi the best heeft gewonnen.
Neymar is ook beter dan Mbappe idd. Toch heb je mensen die beweren ban niet
wat echt lachwekkend is natuurlijk.

24 september 2019 om 13:08

Ik vind Mbappe lekker beter. Lachwekkend hé? Mocht er in de komende jaren een Fifa toneel prijs komen dan is Mbappe inderdaad geen concurrentie voor Neymar.

24 september 2019 om 13:43

Vind Ronaldo9 in zijn prime ook de beste. Gevolgd door Maradona en Messi. Cristiano zal in de top 10 staan, maar top 5 zal ik hem persoonlijk niet inzettem. Neymar heeft de potentie om spelers als Rivaldo en Ronaldinho te evenaren.

Er valt m.i. weinig op de mening van Del Bosque af te dingen. De gehele carrieres van Messi en Ronaldo overziend staat bij mij ook Messi bovenaan. Maar het is discutabel, dat begrijp ik. Ik zie wel een verschil. De een is meer natuurtalent, de ander het gevolg van heel veel training. Maar zo blijkt meteen ook dat er meerdere wegen zijn die tot de top kunnen leiden. Even los van dit alles vind ik Ronaldo een enge vent in zijn gedrag. En dat heeft Neymar dan ook weer tegen, al is zijn gedrag beduidend anders dan van Ronaldo. Overigens vond ik Neymar weer wel heel professioneel reageren op het belachelijke gooien van voorwerpen naar hem door het publiek in Lyon afgelopen zondag. Ik had daar als scheids ook zeker meer mee gedaan dan nu gedaan werd. Ik was met de hele handel naar binnen gegaan en zou hebbben laten omroepen dat het afgelopen moest zijn daarmee. En eventueel ook definitief gestaakt. Het wordt tijd dat niet alleen Neymar zich als volwassene gaat gedragen, maar dat ook het publiek dat gaat doen.

Ik denk wel dat Mbappe uit kan groeien tot de beste speler ter wereld (met name qua rendement), maar als voetballer zullen er op technisch gebied altijd betere spelers rondlopen. Bovendien denk ik niet dat Mbappe ooit in de buurt gaat komen van het niveau van Messi. Ik denk dat het nog wel een volledige generatie duurt voor we weer een dergelijk fenomeen te zien krijgen. Mbappe is een uitstekende speler, maar nog lang niet zo imponerend als Messi die met 18-19 jaar al net zo goed speelde als Ronaldinho in z'n hoogtijdagen.

24 september 2019 om 19:34

Dat is wel een van de dingen die mbappe dan mist. Die korte draai om
Zijn as met die verfijnde techniek waar je u tegen zegt.
Een tegenstander op de vierkante meter op het verkeerde been zetten enzo.

Maar die snelheid van hem compenseeert een hele boel. Daarnaast houdt hij gewoon een goed overzicht wat enorm belangrijk is

25 september 2019 om 19:32

Wellicht, maar het enigste wat echt voor Mbappe spreekt is eigenlijk z'n leeftijd. Daardoor lijkt alles al snel indrukwekkend, maar technisch word je als speler niet beter. Dat heb je of je hebt het niet. Ik vind Mbappe absoluut een uitstekende speler, maar als ik naar hem kijk zie ik niet iets wat ik niet veel vaker heb gezien of in de nabije toekomst vaker ga zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren