Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar dit jaar niet meer in actie; aanslagpleger maakt excuses

Laatste update:

Paris-Saint Germain moet het de komende weken doen zonder Neymar. De vedette werd zondagavond in het duel met Olympique Lyon (0-1 verlies) stevig naar de grond gewerkt door Thiago Mendes, die maandag via Instagram zijn verontschuldigingen aanbood aan het adres van de Braziliaan. De actie van de middenvelder van Lyon werd door scheidsrechter Benoît Bastien bestraft met een rode kaart.

Verschillende Franse media melden dat Neymar naar verwachting de komende drie weken niet in actie komt namens PSG. Het lijkt te gaan om een verstuiking van zijn linkerenkel. Aanvankelijk werd het ergste gevreesd voor Neymar, nadat de aanvaller van achteren naar de grond werd gewerkt en vervolgens huilend per brancard het veld moest verlaten. De verwachting is dat Neymar op tijd hersteld is voor het treffen met Barcelona, waar PSG het tegen opneemt in de achtste finales van de Champions League. De UEFA heeft de heenwedstrijden ingepland op eind februari, de returns vinden begin maart plaats.

Mendes heeft zich maandag via Instagram verontschuldigd voor zijn actie op Neymar. "Fouten gebeuren, maar ik ben hier om me te verontschuldigen. Ik hoop dat het niets ernstigs was", aldus de middenvelder van Lyon. Het betekent voor Neymar zijn tweede blessure van het seizoen, nadat hij eerder aan de kant zat met een peesblessure in zijn bovenbeen. Door de nederlaag op Lyon heeft PSG de koppositie in de Ligue 1 moeten overdragen aan Lille OSC, de komende tegenstander van Ajax in de Europa League. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam van de voet van Tino Kadewere.

Ernstige tackle op Neymar Jr.. Mogelijk een zware blessure.

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 13 december 2020

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het gebeurt niet vaak dat er echt iets aan de hand is als hij naar de grond gaat. Maar waarom is dit een rode kaart?

14 december 2020 om 22:58

Dit is een benenbreker, als je zo inkomt is de kans dat je iemand blesseert groot, en ik denk dat de rode kaart terecht is.

Vervelend voor Neymar, goed dat de jongen netjes excuses maakt.
Maar..... Ik denk dat ik ook iets fanatieker tussen de lijnen zou staan als die pestkop tegenover me stond.
Hopen dat Neymar snel herstelt en tegelijkertijd maniertjesles krijgt zo lang hij fysiek niets kan.

Het blijft zo zonde dat Neymar altijd geblesseerd raakt door toedoen van zijn tegenstanders. De meeste voetballers lopen hun blessures op door ongelukkige samenkomst van omstandigheden, maar bij Neymar is het een combinatie van dat hij met zijn spel provoceert én dat hij in goede doen niet af te stoppen is. Wat ik mij dan afvraag: Is er wel eens onderzoek gedaan tegen welke voetballer de meeste rode kaarten zijn gepakt? Ik kan mij zo voorstellen dat Neymar de laatste 10 jaar hoog op die lijst staat.

14 december 2020 om 17:12

Ben ik ook wel benieuwd naar. Kan helaas zo ff niet 1, 2, 3 wat vinden op het World Wide Web

14 december 2020 om 17:52

Zal ook komen doordat Neymar van glas is. Hij krijgt veel tackles te voorduren uiteraard maar anderen zouden noet per sé geblesseerd raken op momenten dat Neymar dat wel doet.

15 december 2020 om 08:47

Dat is zeker waar, maar een Messi heeft dat nog meer of andere bepaalde dribbelaars. Ik denk dat het ook om fatsoen gaat op het veld. De daad is totaal fout, absoluut maar het kan zijn dat op het veld Neymar met zijn gedrag het bloed onder de nagels bij de tegenstander vandaan haalt en dat ze dan express, hoe fout het ook is, hem hard aanpakken.

Wat een pech voor hem en PSG. Hoop dat hij snel herstelt anders het 3e rij op jaar dat hij niet of niet top-fit voor PSG kan uitkomen in knock-out fase CL. Wel een verschrikkelijke engnek overigens

Aanslagpleger.... paar keer herhaling gekeken, maar lastig te zien waar hij nou geblesseerd raakt. Het was zeker geen bewuste aanslag. Pech voor Neymar.

14 december 2020 om 17:27

Niet bewust hahahaha wat?? Bewuster ga je hem niet krijgen. Neymar heeft geluk dat hij ergere schade ontloopt

14 december 2020 om 18:14

Hij stelde zich erg aan daarna. Als je dat toch vergelijkt met een Grosjean die met 300 per uur tegen een railing botst en daarna op eigen kracht zijn auto verlaat dan is het wel schrijnend.

14 december 2020 om 20:19

Of een wielrenner die een ravijn infietst en er eigenhandig weer uit klimt. Vindt dat voetbal echt aan het betuttelen is... kijk eens naar oldschool tackels in de tijd maradonna. Daar werd iemand echt geraakt maar stond vrolijk weer op en ging door.

Goed om te lezen dat hij er waarschijnlijk bij is tegen Barcelona. Dat wordt weer een interessant potje

Hij is er waarschijnlijk gewoon bij, dat wordt weer een 8-2’tje dames en heren. Nee, gelukkig natuurlijk, je wilt zo’n speler natuurlijk zo veel mogelijk zien spelen. Een Neymar in topvorm is een genot om naar te kijken.

14 december 2020 om 17:53

8-0 vorige keer scoorde suarez tegen bayern. Die hebben wij niet meer

Duidelijke foute, stevige tackle. Maar dit is toch verre van een rode kaart.

Een foute gedachte, daarvan ben ik mij bewust, maar na al dat fake doorrollen na een lichte tackles (WK) overdreven aanstelgedrag en continue gejank over van alles en nog wat, kan ik mij niet aan het idee onttrekken dat ik het ergens gerechtigheid vind dat Neymar nu echt even goed pijn had. Slecht he? Als ik vroeger als kleine jongen (ja, zo zie ik Neymar nog steeds) aan het huilen was om maar aandacht te krijgen, dan zei mn pa altijd "jongen als je niet ophoudt met huilen, dan geef ik je een reden om te huilen" pedagogisch wellicht gedateerd, maar het werkte wel. Als ik Neymar dan weer eens 100x zie rollen na zeer licht contact, dan vraag ik mij echt af wat er gebeurd wanneer die echt een goede tik krijgt.. nu weten we het, bijna 30j oud, prachtig leven hebben, maar bij een tikkie huilie huilie doen.

15 december 2020 om 01:11

Ja dat schoot gisteren ook wel een klein beetje bij door me heen. Niet zo zeer "lekker voor hem", maar wel dat ik me afvraag of het nou echt zo erg was dat je ervan moest gaan huilen. En zie hier, verstuiking en drie weken eruit..kom op zeg..even flink doen jochie.

Er zijn maar twee spelers die 10jaar lang langs alle kanten geschopt worden maar nooit lang afwezig zijn. Nog eens bewijs van hoe ver zij op de rest zijn.

Jammer voor Neymar deze vervelende blessure. Maar eerlijk is eerlijk: wat een fairy is het toch met dat huilen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren