Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlanders zijn goud waard voor Besiktas bij seizoensopener

Laatste update:

In navolging van titelconcurrenten Galatasaray en Fenerbahçe heeft ook Besiktas geen fout gemaakt in de eerste speelronde van de Turkse Süper Lig. Het elftal van trainer Senol Günes won zondagavond op eigen veld door doelpunten van Pepe en Ryan Babel nipt van Akhisarspor: 2-1.

Voor Besiktas betekende het na drie Europese duels alweer zijn vierde officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen. Akhisarspor verraste vorig weekend door na strafschoppen ten koste van Galatasaray beslag te leggen op de Turkse Super Cup en de ploeg bewees ook in het Vodafone Park een geduchte opponent te zijn. Toch wist Besiktas zich in de slotfase van de eerste helft een ruime voorsprong te verschaffen.

De openingstreffer kwam na 39 minuten voetballen van het hoofd van Pepe. De Portugese verdediger kopte in de verre hoek raak na een voorzet vanaf de linkerkant van Oguzhan Özyakup. Besiktas pakte vervolgens meteen door: Jeremain Lens werd op rechts weggestoken door Gökhan Gönül, waarna hij in het strafschopgebied van Akhisarspor oog had voor Babel. Voor de voormalig Ajacied was het daarna van dichtbij een koud kunstje om te scoren.

Akhisarspor, waar Ömer Bayram basisspeler was en Elvis Manu direct na de onderbreking als invaller de gelederen kwam versterken, tekende al vroeg in de tweede helft voor de aansluitingstreffer, al kreeg het daarbij wel de hulp van Necip Uysal. De verdediger van Besiktas lanceerde met een foutieve pass Jevhen Seleznjov, waarna de Oekraïner alleen op Tolga Zengin af kon. Oog in oog met de doelman faalde hij vervolgens niet. Babel had vlak daarna de voordelige marge van twee weer in ere kunnen herstellen voor Besiktas, maar zijn kopbal trof het aluminium. Daardoor bleef het lang spannend in Istanbul, maar uiteindelijk wist het elftal van Günes de zege toch uit het vuur te slepen.

Akhisarspor verdiende minimaal een punt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

3 punten zijn belangrijk want Akhisar is gewoon een stugge ploeg!
Een geweldige eerste 45minuten en dan komt Necip optreden, zenuwslopend door onszelf weer maar goed.

We moeten een spits en een nummer 10 halen Vida gewoon houden en we domineren deze competitie.

Lens als je zo doorgaat ga ik nooit meer klagen over jou!
Medel jij bent echt een baas!
en als we dan toch geen spits gaan halen zorg dan dat negredo warm draait en niet Love aub!

12 augustus 2018 om 22:54

Wellicht Quaresma op 10 proberen? Lens en Babel op de flanken. Of 442 spelen zonder 10. Het ziet er namelijk niet naar uit dat het bestuur enig intentie heeft om de portemonnee open te trekken.

12 augustus 2018 om 22:56

Quaresma is te egoïstisch voor die positie 😅

Ik zei het vorig seizoen al dat negredo een betere aanvallende middenvelder is dan een spits. Zijn passes waren vorig seizoen subliem. Als we van hem niet kunnen afkomen, dan zou ik hem voor die positie gebruiken.

Lens, oguzhan, pepe en medel hebben een fantastische wedstrijd gespeeld! Lens was wel man of the match! Dit was zijn beste wedstrijd ooit die ik heb gezien.

Necip op de CV positie heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat akhisar de 2-1 maakte. We maken het ons altijd zo moeilijk! Daarna was necip mentaal weg, maar bleef senol aandringen met necip. Hij haalt daarna larin eruit die slecht presteerde voor love. De probleem met deze wissel is dat love niks toevoegt aan deze ploeg. Love is een van de slechtste spitsen die ik heb gezien! Larin is nog een jonge spits die in de toekomst belangrijk gaat zijn, maar hij is nog niet klaar om de 1ste spits te worden momenteel. We hebben een killer nodig in onze ploeg die de kansen gaat afmaken!

We hebben uiteindelijk de 3 punten gepakt in een wedstrijd die we gemakkelijk moesten afmaken. We moeten een keeper, top spits, aanvallende middenvelder en RA nog transfereren normaal gezien! Maar als we een spits en keeper niet halen, dan verwacht ik niet veel van dit seizoen!

Enzo roco kreeg de kans om te debuteren. Hij zag er redelijk passief uit terwijl ik hoorde dat hij zeer agressieve speler is. Ik hoop dat die een bikkelharde verdediger is, want als ik op deze wedstrijd hem baseer dan verwacht ik niet veel van hem. Hij is wel zeer sterk in de kopduels en kan zeer hoog springen.

12 augustus 2018 om 22:56

Een spits zal misschien nog komen, zeker als Negredo of Love vertrekken. Een keeper zal wel niet komen want Tolga oogde goed en dat is voor Senol al genoeg redenen om hem te behouden.

12 augustus 2018 om 23:06

Als we het seizoen met tolga ingaan dan is het game over voor tolga en senol gunes! Bij 1 kleine fout van tolga gaan de supporters flippen tegenover het bestuur, senol en tolga.

BJK overtuigde niet tot de doelpunt van Pepe. Daarna leek het te gaan richting een doelpunten festijn. In de tweede helft leek Besiktas hier met 2-0 te gaan totdat Necip een grove fout maakt en de 2-1 wordt gemaakt. Wat een blunder. Daarna oogde Besiktas gewoon onzeker. Ik vrees het ergste in Oostenrijk tegen Linz...

12 augustus 2018 om 23:35

Tot het doelpunt van Pepe hadden we 3 grote kansen. Ik vraag me af wat een ploeg nog meer moet doen om jou te overtuigen tijdens de 1e wedstrijd van de competitie.

Eerste wedstrijd van het seizoen en gelijk is het weer chaos en zenuwslopend. Met spelers als Necip en Tolga zullen wij het einde van het seizoen niet zien. Het is heel simpel zonder een nieuwe keeper, nummer 10 en spits is dit een verloren seizoen. En we weten allemaal dat die niet gaan komen.

Ik zie het al voor me we komen de groepsfase van de EL door en worden daarna uitgeschakeld door een blunder van Tolga. We doen in de competitie leuk mee tot week 28 en dan gaan we kijken hoe GS en FB het kampioenschap gaan uitvechten tot de laatste week. Vervolgens nemen we afscheid van Senol Gunes.

Vorige jaar hadden we Talisca die uit het niets een goal kon maken. Dat hebben we dit jaar ook niet. Dit wordt echt een typische seizoen zoals we die onder Yildirim Demiroren altijd hadden.

En o ja Mustafa Pektemek > Love. Ik hoef die laatste nooit meer in een Besiktas shirt te zien.

12 augustus 2018 om 23:54

Hoe ben je er zo zeker van dat er geen versterkingen gaan komen op de genoemde posities? Besiktas heeft vooralsnog meer verkocht dan gekocht, dus ze kunnen in principe wel in staat zijn om zich te versterken toch? Of misschien dat Vida nog voor een klapper verkocht kan worden. Ook dat maakt weer geld vrij voor aankopen voor Bjk, neem ik aan.

Word spannend dit jaar in Turkije de titelstrijd met Gs BJK FB die trouwens toch ff Slimani hebben gehaald zie ik Basaksehir ook meedoen ten minste niet zo saai als de andere landen waar je al op voorhand weet wie kampioen word

13 augustus 2018 om 02:32

BJK kan je per direct afschrijven als ze geen nieuwe doelman aantrekken.
En aangezien de Turkse Lira dood is, kunnen Turkse (top)clubs alleen spelers huren of transfervrij aantrekken.

13 augustus 2018 om 22:49

Nou kara kartal kan je niet nu al afschrijven ze hebben al 3 punten en senol gunes als ex keeper kan heus wel een goede keeper scouten zie ze juist als de grootse favoriet voor de titel

Ik als supporter heb geen zin meer in spelers als Necip Uysal die 1.2 miljoen euro netto (9 miljoen lira met de huidige koers) verdienen en zich geen gram ontwikkelen in 10 jaar tijd. De enige reden dat deze gozer tot 2022 onder contract staat bij een club als Besiktas is omdat die uit de jeugd komt. Stuur hem naar Sivasspor of Akhisar en maximale wat hij daar wordt is reservespeler. Als we dit sezoen moeten vertrouwen in Necip en Tolga kunnen we beter gelijk kappen. Kwestie van tijd voordat die twee voor puntverlies zorgen.

13 augustus 2018 om 08:15

Volgens mij heeft dit te maken met het minimaal aantal Turkse spelers wat je in je 18 moet hebben en daarbij denk ik hetzelfde als jou, necip bezorgd mij alleen maar een verstopping van mij aorta. Ik snap niet waaarom Besiktas opeens niet meer praat over een rechtsbak, Gokhan is voldoende maar hij houd het geen volledig seizoen vol en je kan niet steeds adriano naar rechhts sturen want stel je voor dat Caner weer maanden aan de kant ligt dan heb je een probleem. We hebben echt nog een rechtsbak, nummer 10 en keeper op zen minst nodig, heel graag zie ik nog een spits komen want Vagner heeft laten zien dat hij helemaal niet scherp oogt

13 augustus 2018 om 10:01

Als Necip 300-400 duizend euro verdient heb ik er geen probleem mee. Maar 1,2 miljoen? Dan doen we iets niet goed. Ik denk overigens niet dat er nog een rechtsback bij komt. Lijkt er ook op dat Tolga dit seizoen onder de lat staat en zolang er geen spits vertrekt, komt er ook niemand bij. Een aanvallende middenvelder gaan ze wel halen denk ik.

13 augustus 2018 om 11:16

Ja wel raar, we zijn de enige ploeg in Turkije die al 2-3 seizoenen miljoenen verdienen en winst maken op uitgaande transfers maar het lijkt erop dat ze nu een heleboel niet terug spenderen. Wel jammer want Tolga is niet te vertrouwen en een rechtsback is geen optie maar een must hoor als je het mij vraagt net als een nummer 10. Ik snap dat er geen spits zal bijkomen zolang er niemand vertrekt maar het zal vaak rouleren zijn en dat is ook niet zo heel goed voor een ploeg denk ik.

Ik blijf de revival van Babel toch enorm opmerkelijk vinden. Wie had dat gedacht... Ik niet iig. Wel leuk voor hem!

Nou niemand begint erover wat heb Babel met zijn haar gedaan haha.
Lens toch weer goed gespeeld en Babel pikt ook nu weer doelpuntje mee.

Leuk voor Babel en co. Toch hoop ik vooral voor Cocu dat Fenerbahçe kampioen van Turkije wordt dit seizoen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren