Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

NEC haalt jeugdinternational gratis op in België: ‘Ik ben heel trots’

Laatste update:

NEC heeft zich dinsdagavond weten te versterken met Paolo Sabak, zo maken de Nijmegenaren bekend via de officiële kanalen. De negentienjarige middenvelder komt transfervrij over van KRC Genk, dat wel een doorverkooppercentage heeft weten te bedingen. De Belgisch jeugdinternational heeft zijn handtekening gezet onder een vierjarig contract in de Goffert.

Technisch directeur Remco Oversier is opgetogen door de komst van Sabak, die al op zijn zeventiende debuteerde in de hoofdmacht van Genk: “Paolo is een lichtvoetige, creatieve middenvelder die graag aan de bal is. Tevens kan hij in een vrije rol op de vleugels uit de voeten, waardoor we daar ook weer een extra optie hebben. Hij zal de komende seizoenen de kans krijgen om zich te ontwikkelen binnen ons eerste elftal met als doel uit te groeien tot een belangrijke kracht binnen de club”, vertelt hij.

Sabak speelde in totaal vier wedstrijden voor Genk en hoopt bij NEC de volgende stap in zijn ontwikkeling te kunnen zetten: “Ik ben heel trots dat ik wedstrijden voor N.E.C. mag gaan spelen. Het is voor mij een groot avontuur en ik heb al veel goede verhalen gehoord over de trouwe supporters. In combinatie met dit stadion hoop ik dat we tot grootse prestaties in staat zijn”, legt hij uit.

Een goede aanwinst voor NEC?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Transfervrij maar wel een doorverkooppercentage?

24 juli 2018 om 22:01

Kan toch dat hij een doorlopend contract had, maar dat ze geen transferprijs hebben besproken en alleen een doorverkooppercentage? Is voor veel clubs heel interessant.

24 juli 2018 om 22:06

@Dutchmen


Klopt inderdaad, hij had nog een contract voor een jaar.

24 juli 2018 om 22:12

Ach so, op die manier.

25 juli 2018 om 00:04

Begrijpelijk, vind ik het woord "transfervrij" nog wel misplaatst.
Hij was dus niet transfervrij.

zal wel een hoog doorverkooppercentage zijn aangezien ze afzien van een transfersom, of ze hebben er geen vertrouwen in en wilden hem eigenlijk al laten gaan maar dat ze op deze manier misschien nog een jackpot hebben. In ieder geval hadden ze zich bij een potentiele basisspeler wel harder opgesteld lijkt me

Trouwe supporters? Dit stadion? Het is geen camp Nou, het is een dertien in een dozijn stadion die je in België ook veel ziet. Maar goed, dat hoort natuurlijk als je net verhuisd naar een nieuwe club.

24 juli 2018 om 23:30

Ik vind het Goffert wel wat hebben hoor, al ligt dat meer aan de ligging aan het stadion zelf inderdaad.

24 juli 2018 om 23:31

Dan...

24 juli 2018 om 23:42

Klopt, maar Yatsemata is door en door Vitesse fan.
Hij kan niet echt objectief zijn over rivalen van Vitesse of als het over Vitesse zelf gaat.
Ik vind het wel een stadion, zoals jij aangeeft, dat wat heeft.
Gewoon pure cult en trouwe supporters.

25 juli 2018 om 00:33

Ik vind het vergelijkbaar met het oude stadion van Heracles, het oude Arke stadion, het ADO stadion of het AZ stadion. Allemaal vergelijkbare betonnen stadions waarin alleen de grootte van het stadion verschilt. Dat ik Vitessefan ben maakt daarin niets uit.

Jammer dat hij weg moest gaan. Maar het is te moeilijk om een talentvolle jeugdspeler meer kansen te geven als je veel spelers voor de 10 hebt en wilt strijden voor de top. Hij speelde altijd goed in de voorbereidingen maar helaas zoals het meestal in het voetbal gaat: jeugd krijgt soms alleen maar kansen als de nood hoog is. Succes in Nijmegen.

25 juli 2018 om 00:46

Denk echt een aanwinst!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren