Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napolitaanse gekte barst los: beelden tonen fans in hekken en oneindige slingers

Laatste update:

Het Napolitaanse volksfeest is in zowel Udine als in Napoli losgebarsten. Donderdagavond kan Napoli voor het eerst in 33 jaar de Italiaanse landstitel veroveren als er op bezoek bij Udinese minimaal een punt wordt gepakt. Enkele uren voorafgaand aan het cruciale Serie A-duel, dat om 20.45 uur van start gaat, beginnen de straten vol te lopen met uitzinnige mensenmassa’s. Ook het eigen Stadio Diego Armando Maradona is volledig uitverkocht. Op meerdere beelden uit de twee Italiaanse steden is te zien hoe er een voorschot wordt genomen op de aanstaande Scudetto.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

33 jaar.. dan doen we het als Feyenoord zijnde nog niet zo slecht..

On topic: toch gaaf om te zien dat het zo leeft in de stad!

4 mei 2023 om 19:55

Wij zijn sinds 1990 maar liefst 3x kampioen geworden, maar daar komt hopelijk heel snel 1/3 bij ...

4 mei 2023 om 20:20

En nog een UEFA cup. Toch ook wel een prijs waar ze in Napels een feestje voor zullen bouwen.

4 mei 2023 om 20:21

Ja en best vaak de beker gewonnen, Europese beker en nog een finale gespeeld.

4 mei 2023 om 20:08

"Zo Leeft" is nog zwak uitgedrukt

4 mei 2023 om 20:21

Bahahaha bizar he. Heb het al vaker gezegd hier, een maatje van me is oer-Napolitaans (zeg vooral niet Italiaans), maar hoe dat rondgaat daar en ook bij de Napolitanen in Nederland is echt niet voor te stellen. Ronduit krankzinnig

Positieve gekte ... mooie passie ... altijd geweldig om te zien

Niet per se mijn club (voor zover ik een club heb in Italië), maar wel kippenvel...

Dit zou in Nederland meteen de kop in worden gedrukt, laten wij hier als voetbalfans van genieten hoe de Napolitanen dit vieren.

4 mei 2023 om 22:07

Haha 90% van wat er in Napels gebeurt zitten we hier in Nederland niet op te wachten, dan valt dit wel mee

5 mei 2023 om 09:08

Leuk man he eigen spelers bejegenen...

Wow geweldig! Napoli is toch een soort AZ. Niet vaak kampioen maar als het zover is gaan de beelden heel de wereld over!

4 mei 2023 om 20:18

Of toch zeker heel Noord-Holland!

4 mei 2023 om 20:19

Heel bijzondere vergelijking. Az supporter denk ik?

4 mei 2023 om 20:30

Merkwaardige vergelijking. Toen ze kampioen werden in 2008-2009 werd dat absoluut niet zo uitzinnig gevierd als nu in Napels het geval is.

4 mei 2023 om 20:31

Nee joh, Napoli is toch een soort Malmo, allebei licht blauwe shirts!

4 mei 2023 om 20:46

In Alkmaar heb je ook de Camorra

4 mei 2023 om 20:47

Ja ik kan me nog herinneren toen AZ in 2009 kampioen werd en ik vervolgens naar Vietnam op vakantie ging dat het daar allemaal groot op het nieuws was en iedereen er in een Jermain Lens shirtje liep.

4 mei 2023 om 21:11

Ik was erbij met dat landskampioenschap, maar die vergelijking gaat echt niet op. Het werd goed gevierd, maar kan never nooit tippen aan fit

Ben er in Maart voor het eerst geweest bij de wedstrijd tegen Atalanta en enorm genoten. Deze stad is echt voetbalgek. Overal vind je Napoli vlaggen en shirts van het centrum tot op het vliegveld bij de gates, metrohaltes met muurschilderingen van belangrijke spelers en trainers van de afgelopen 10 a 15 jaar, mensen die op een niet-wedstrijddag napoli liedjes zingen in de metro. Een en al passie die stad. Is denk ik de meest Zuid-Amerikaanse club van Europa qua passie en uitstraling. Hoop dat ze er een mooi feestje van maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren