Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Na het goede nieuws over Veerman volgt ook slecht nieuws voor PSV

Laatste update:

De blessure van Ismael Saibari is iets ernstiger dan verwacht, zo schrijft Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. De middenvelder moet het duel met Borussia Dortmund zeer waarschijnlijk missen en dus heeft trainer Peter Bosz een optie minder op het middenveld.

Saibari heeft zich dit seizoen ontpopt tot een belangrijke kracht op het middenveld van PSV. De Marokkaans international kwam in zestien Eredivisie-wedstrijden in actie, maar moest de laatste drie duels toekijken.

Ook de return tegen Dortmund lijkt te vroeg te komen voor Saibari, zo schetst Elfrink. Afgaande op de training van maandag kan Bosz woensdagavond geen beroep doen op de middenvelder.

Tegenover de afwezigheid van Saibari staat wel dat Joey Veerman zeer waarschijnlijk inzetbaar is. Hij is, mits fit, onomstreden. Van Jerdy Schouten wordt verwacht dat hij het hart van de defensie gaat vormen met Olivier Boscagli.

Voor de overige twee overgebleven plekken op het middenveld strijden vier spelers: Isaac Babadi, Mauro Júnior, Malik Tillman en Guus Til. Afgelopen weekend tegen Go Ahead Eagles vormden Til en Mauro Júnior het middenveld met Schouten.

Bosz kan verder tegen zijn oude werkgever niet beschikken over Noa Lang. De linkeraanvaller herstelt al sinds eind januari van een hamstringblessure, en wordt eind dit seizoen pas terug verwacht.

PSV reist dinsdag af naar Dortmund en zal in de avond een training beleggen in het Signal Iduna Park. Woensdagavond om 21:00 uur trappen beide teams af voor een plekje in de kwartfinale van de Champions League.

Wie moeten Veerman flankeren op het middenveld?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja, dat was geen verrassing natuurlijk. Gelukkig zijn er nog genoeg andere opties op het middenveld om dit op te vangen. Ik verwacht Mauro-Veerman-Til in de basis. Tillman heeft naast zijn hoge pieken ook te veel diepe dalen gehad in zijn spel om in zo'n belangrijke wedstrijd te laten starten in de as van het team.

12 maart 2024 om 07:53

Nee, Tillman moet spelen, dat is echt een klasse speler. Neem aan dat hij er ook zin in heeft morgen. Hij is soms wat slaperig, maar heeft zoveel kwaliteit.

12 maart 2024 om 07:56

Nu zie ik Tillman wel vaak goed spelen tegen wat betere tegenstanders en ook hij beheerst het druk zetten en meeverdedigen heel goed. Als hij het op zijn heupen heeft, kan hij veel meer brengen dan anderen. Vind dat je daar in deze fase wel op moet 'gokken'

12 maart 2024 om 08:16

Jammer Saibari is echt een extra aanvaller dan middenvelder. Maar Tilman zie ik ook graag.

12 maart 2024 om 08:23

Beter starten met Tilman en laat in de wedstrijd Til erin, die kan profiteren van enige vermoeidheid bij Dortmund- of je nou voor of achter staat. Til werkt hard en is effectief en als je goed balbezit weet te houden en een beetje grip op de wedstrijd hebt 70 minuten lang blijft hij het perfecte wapen samen met Pepi.

12 maart 2024 om 08:24

Tillman is echt een voetballer pur sang. Ik heb mij kapot geïrriteerd tegen Feyenoord in positief opzicht dat zo'n speler met zo'n laconieke houding nog mijn elftal kapot kan spelen. Het dromerige wat hij uitstraalt kan hij nog meer kwijtraken, maar ik denk als Tillman een soort volledige focus uitstraalt dat geen enkele tegenstander blij is om tegen hem te spelen. Ik zou Tillman altijd boven Til verkiezen, juist om Guus ook achter de hand te hebben als breekijzer. Want ook hij is gruwelijk irritant en kan je wel met een missie het veld in sturen.

12 maart 2024 om 08:29

Vind Mauro gewoon tekortkomen als middenvelder. Het is niet meer de Mauro van Heracles, aar het is meer iemand die het moet hebben van z’n drive en werkethos en dat past meer op de backpositie. Ik heb morgen ook liever Till^2.

12 maart 2024 om 08:36

Ik vind Tillman echt geweldig, misschien wel 1 van de beste van dit PSV

12 maart 2024 om 09:53

Als je deze wedstrijd wilt winnen heeft het geen enkel zin om met Til te beginnen. Eens dat Tillman wellicht veel piek en dal momenten heeft, maar mocht hij het op zijn heupen krijgen in deze wedstrijd dan is de kans gewoon groot dat je door gaat. Til kan je altijd nog later inbrengen achter Luuk mocht er iets geforceerd worden.

12 maart 2024 om 09:58

Tillman speelt, zeker als je Mauro op 8 hebt staan. Til is een sterke invaller, net als Pepi en Babadi.

Til achter Luuk!

12 maart 2024 om 08:26

Luuk voor Til?

12 maart 2024 om 08:52

Guus voor Till, man!

Jammer dat Saibari er niet bij is.. grootste kracht van PSV in de eerste seizoenshelft was de wissels. Je kon Saibari, Babadi, Lozano, Pepi en noem het maar erin gooien en je werd er niet slechter op. Sterker zelfs, als je de vermoeidheid van de tegenstander erbij pakt.

Het is natuurlijk jammer maar ik denk dat we de afwezigheid met Saibari nog wel kunnen opvangen, de afwezigheid van Veerman had toch wel een flinke impact gehad denk ik.

Heel jammer. Saibari en Lang niet dat zijn toch sterkhouders.

Zou persoonlijk met deze opstelling spelen. Mauro vind ik niet goed genoeg om in zo'n pot op het middenveld naast Veerman te acteren...

Benitez
Teze
Schouten
Boscagli
Dest
Veerman
Til
Bakayoko
Tillman
Lozano
Luuk
12 maart 2024 om 09:29

Til centraal? Komt toch wel een beetje voetbal tekort om daar te spelen?

12 maart 2024 om 11:10

Volgens mij heeft hij daar al vaker gespeeld.
Wie ga je er anders neerzetten?

Tillman lijkt mij vooral hoger op het veld en defensief kwetsbaarder dan Til.

Mauro lijkt mij niet geschikt voor zo'n pot. Zeker fysiek gezien niet.

Of je moet Schouten er al neerzetten en met Ramalho of Bella Kotchap spelen naast Boscagli!

12 maart 2024 om 15:41

Dat laatste lijkt me idd een goed idee, maar ook denk ik dat Mauro het beter kan invullen dan Til. Til gaat de hele tijd de ruimte in en dan kom je een man tekort. Dat is een heel aanvallende opstelling, Til, Tilman en Veerman op het middenveld.

We gaan het morgen meemaken hoe PSV voor de dag gaat komen. Vond ze de vorige wedstrijd ligt in het voordeel. Beide teams speelde toen slordig, het zou mooi zijn als dat voor BVB weer geld. Je merkte vooral dat sommige backs goed opkwamen van Dortmund. Die Reyerson was gevaarlijk vanaf de flanken en Malen blijft altijd gevaarlijk in deze vorm. Hoop dat PSV snel op voorsprong komt en Dortmund moet komen zodat we ze kunnen pakken op de counter. Let's go PSV!

Zonde zonde, Saibari toch echt een zeer belangrijke kracht dit seizoen. Ik hoop dat we toch voor een verrassing kunnen zorgen morgen. Zou toch wel lekker zijn om nog een ronde in de CL te bivakkeren, de competitie is niet meer zo spannend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren