Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi is goud waard voor Inter Miami met dubbelslag en assist op Busquets

Laatste update:

Lionel Messi was in de nacht van zaterdag op zondag opnieuw van grote waarde voor Inter Miami. De Argentijnse spelmaker (36) scoorde tweemaal en gaf tevens een assist. Hierdoor won de ambitieuze club uit Florida in de Major League Soccer met 3-1 van Nashville SC.

Inter Miami kende een start om snel te vergeten in het eigen Lockhart Stadium. Franco Negri tekende in de tweede minuut namelijk voor een eigen doelpunt: 0-1. De thuisclub kwam de klap snel te boven en trok de stand slechts tien minuten later gelijk.

Messi stuitte eerst nog op Nashville-doelman Elliot Panicco, maar kreeg een tweede kans toen Luis Suárez hem bediende. De routinier gleed de bal vervolgens binnen: 1-1. Enkele minuten voor rust nam Messi een hoekschop, waarna Sergio Busquets al koppend zijn eerste doelpunt in dienst van Inter Miami liet noteren: 2-1.

Het duurde na rust lang voordat Inter Miami de overwinning definitief naar zich toetrok. Hierdoor hield Nashville hoop, maar dat resulteerde niet in de gelijkmaker. Het was Messi die in de 81ste minuut een strafschop benutte en zo de eindstand in Miami op 3-1 bepaalde.

Een geslaagde wedstrijd dus voor Messi, die nu op zeven goals en drie assists in zes wedstrijden in de Major League Soccer staat dit seizoen. Mede hierdoor gaat Inter Miami aan kop in de Eastern Conference van de Amerikaanse competitie.

Inter Miami vervolgt het seizoen volgende week zondag met een uitwedstrijd tegen New England Revolution. Een week later komt nummer twee New York Red Bulls op bezoek in het Lockhart Stadium.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het niveau is daar natuurlijk van een bedenkelijk niveau, maar de prestaties zijn evenwel knap. Dit team stond vorig jaar op de laatste plek van de competitie voor zijn komst, en met een in elke wedstrijd beslissende Messi werd direct de beker gewonnen. Nu staan ze bovenaan in de competitie en heeft Messi in elk duel dat hij meedeed bijgedragen aan een goal of er zelf 1 gescoord (6 duels, 7 goals en 3 assists). Ook mooi om te zien dat Messi goed in vorm komt, vlak voor de Copa America.

21 april 2024 om 09:18

Nou ja, Messi, Busquets, Alba en Suarez allevier aan je team toevoegen helpt natuurlijk wel, ook al zijn ze min of meer met pre-pensioen.

21 april 2024 om 09:38

Zei hoeven daar op 80% te spelen. Lijkt mij heerlijk voor hun.

21 april 2024 om 12:11

Dat zijden ze na afloop in interviews ook. Ze genieten met volle teugen.

21 april 2024 om 10:08

Het niveau daar is idd niet al te best en dat geld ook voor de competitie waar Ronaldo in speelt maar wat je al zei het blijft toch knap op die leeftijd toch nog zulke dingen doen. Het is alleen jammer dat de MLS voor me gevoel al jaren stilstaat kwa niveau…

21 april 2024 om 10:23

Op zich gaat het niet zo slecht met de MLS, ze worden steeds sterker tov LigaMX en de Zuid-Amerikaanse competities.

21 april 2024 om 10:33

En toch verliezen vaak MLS clubs toch van de mexicaanse clubs in de concacaf.. recent heeft monterrey nog van 2 teams uit MLS gewonnen waaronder inter Miami geloof ik. Als je kijkt hoe voetbal daar is gegroeid dan zijn ze zeker goed bezig (trekt ook meer fans dan voorheen) alleen is er nog een lange weg te gaan. En weet het niet zeker maar heeft MLS ook geen regels met transfers and hoeveel ze mogen uitgeven? kan het mis hebben hoor.

21 april 2024 om 14:26

Van de Mexicaanse topclubs verliezen ze idd meestal nog, maar het niveau binnen de MLS is behoorlijk gelijk, de kracht van de competitie zit hem vooral in de breedte. Van wat ik lees wordt er in Mexico geklaagd dat de MLS alle goede spelers van de middenmoot LigaMX weglokken.

21 april 2024 om 10:24

In mijn beleving echt totaal niets knaps aan. Die tegenstanders zijn zo ongekend matig en met de spelers die miami heeft gehaald mag ik toch aannemen dat je iedere pot daar dik wint

21 april 2024 om 10:35

Ik snap wat je bedoeld alleen je moet het maar wel eventjes doen.. de verwachtingen zijn erg hoog van een speler zoals Messi. En ja inter miami heeft 4 spelers die ooit wereld top waren en nu 34+ zijn maar voorderest zijn het erg matige spelers

21 april 2024 om 10:40

Die Redondo en Aviles zijn ook redelijke talenten. En verder had die tegenstander van vandaag een transferwaarde vergelijkbaar met fc Utrecht. Die mannen mogen dan wel 34-36 jaar zijn, maar dat verschil is nog steeds gigantisch

21 april 2024 om 11:15

Tja…de helft van hun wedstrijden hebben ze niet gewonnen….

21 april 2024 om 11:44

Dat zijn idd talenten maar ook (nog) niet wereldtop. En ja verschil is ook groot en ja je mag verwachten dat ze ook zo presteren. Alleen mijn punt was dat het alsnog knap is op die leeftijd gewoon nog zo je klasse laten zien want elke wedstrijd dat messi speelt staat er vol druk op hem en verwachten mensen altijd iets groots van hem dus daarom vind ik het wel knap dat tie het gewoon nog laat zien. Ben het zeker mee eens dat de kwaliteit van tegenstander matig was.

Pff besef voor dat Messi & Suarez er speelde (vorig seizoen) bungelde IM ergens onderaan!Inter Miami staat nu 1e (16p) een wedstrijd meer gespeeld dan nummer 2 (15p) Real Salt Lake!& de cijfers van Messi liegen er ook niet om, 7G & 3A in 6 wedstrijden, baasje 🙌🏽

21 april 2024 om 10:08

Sorry hoor, maar besef ook even wat inter Miami uitgegeven en aangetrokken heeft de afgelopen tijd. Dan is het niet alleen Messi en Suárez. Alba, busquets, talenten uit zuid-amerika als een Redondo en aviles en nog meer. Huur van spelers van boca en Pumas, mogelijk nog goede draftspelers (heb ik geen kijk op), gressel transfervrij, die zich al bewezen heeft in MLS. Er is ongeveer compleet nieuw elftal met veel meer kwaliteit. Neemt niet weg dat Messi heel goed doet, maar het is niet alleen zijn komst die dit mogelijk heeft gemaakt!

21 april 2024 om 11:16

En besef ook dat ze de helft van hun duels niet eens hebben gewonnen tot nu toe. Als je dan toch nog koploper bent….

21 april 2024 om 11:26

Er zijn ook nog 3 clubs die of gelijk kunnen komen in punten of zelfs voorbij Inter Miami kunnen gaan. Inter Miami heeft zelf al 10 potten gespeeld en de rest 9, 8 of zelfs 7.

21 april 2024 om 15:46

Precies, dus heel bijzonder zijn de prestaties nog niet.

Mooi om te zien dat Messi het zo naar zijn zin heeft in Miami Goat🐐!

21 april 2024 om 11:23

Mooi om te zien indd kerel! Al Nassr Goat en Miami Goat moeten echt een keertje samen de krachten bundelen al is het een charity evenement. Messi met assistje op Ronaldo 😁

21 april 2024 om 12:48

@raffaello

Volledig mee eens kerel zal ook echt mooi zijn om die weer samen te zien.

Maar de enige echte Goat is natuurlijk Messi

Het tempo is echt AFC zondag 2 zonder gein….

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren