Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Müller wordt tijdens Bayern - Barcelona voor half miljoen euro bestolen

Laatste update:

Thomas Müller is dinsdagavond slachtoffer geworden van een woninginbraak, zo meldt BILD. Zelf was de middenvelder van Bayern München op dat moment aan het voetballen in de Champions League tegen Barcelona (2-0 winst). Bij thuiskomt kwam Müller voor een zeer onaangename verrassing te staan.

BILD meldt dat de inbraak rond 22.00 uur plaatsvond. Waarschijnlijk kozen de dieven dat moment uit omdat ze wisten dat er toen niemand thuis zou zijn, daar de jarige Müller het op dat moment in de Champions League opnam tegen Barcelona. De Duitse krant meldt dat de inbrekers ervandoor gingen met dure sieraden, contant geld en andere waardevolle spullen. De totale waarde van de buit zou zo’n vijfhonderdduizend euro zijn. Met onder meer een helikoper en speurhonden zocht de politie naar de inbrekers, maar van hen ontbreekt nog ieder spoor.

Het had een feestelijke avond moeten worden voor Müller, die dinsdag zijn 33ste verjaardag vierde en na een sterke tweede helft met Bayern München wist te winnen van Barcelona. Zelf speelde hij de volledige negentig minuten mee in dat duel. De politie wil niet bevestigen dat het om de woning van Müller gaat, zoals dat nooit gebeurt omwille van de privacy, maar zegt wel dat er sieraden, geld en andere waardevolle spullen zijn meegenomen.

Voetballers zijn de laatste tijd vaker het slachtoffer van inbraken en berovingen. Zo maakte Eran Zahavi het in zijn tijd bij PSV twee keer mee. Een van die keren werden zijn vrouw en kinderen vastgebonden. Dusan Tadic kon eind juli ternauwernood ontkomen toen twee mannen hem wilden beroven in Amsterdam, en Pierre-Emerick Aubameyang kwam eind augustus in het nieuws nadat hij een gebroken kaak opliep bij een gewapende overval in zijn huis in Barcelona.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind het al knap dat je voor een half miljoen aan spullen hebt liggen in je huis

14 september 2022 om 23:46

Zou moeilijk is het niet. Bling blind sieraden en klokjes kunnen ontzettend duur zijn en nemen weinig ruimte in

14 september 2022 om 23:49

Ik snap alleen niet dat iemand als Thomas Müller zulke spullen heeft. Lijkt net een accountant.

14 september 2022 om 23:54

Ik snap niet wrm je geen alarmsysteem thuis hebt als je zulke dure spullen heb lliggen

15 september 2022 om 00:00

Alsof alarmsystemen zo veel helpen. Die gasten doorzoeken een hele huis in rap tempo. Voordat de politie of beveiliging is gearriveerd zijn zij al weg.

15 september 2022 om 00:18



@zeballos, sieraden en designer tassen van zijn vrouw waarschijnlijk

15 september 2022 om 09:10

@allstararsenal
Waarom denk je dat Muller geen alarmsysteem in huis heeft?

14 september 2022 om 23:48

Je onderschat hoe veel geld sieraden waard zijn. Horloges kunnen al tientallen duizenden euro's waard zijn en ik weet zeker dat Muller er een flinke collectie op nahoudt.

14 september 2022 om 23:50

Een exclusief horloge bv kan snel al 60.000 euro kosten en dan hebben we het niet eens over de hoogste categorie

15 september 2022 om 06:09

Een Patek Philippe horloge of een Richard Mille tikt al gauw aan hoor. Paar Rolexjes erbij.

15 september 2022 om 09:02

Zo zo, die muller heeft veel polsen. Vast goed bij de tijd die jongen

15 september 2022 om 09:52

Leuke reactie, maar veel mensen zien dit soort zaken ook als investering.

Weet iemand waar Laporta was op dat moment? haha

14 september 2022 om 23:53

Oké, deze is oprecht wel grappig

15 september 2022 om 10:54

Hahahaha. Sterk.

Ach hij kan het missen, verdiend 10 miljoen per jaar ofzo.

15 september 2022 om 00:06

Dus? Omdat iemand zoveel verdiend is het prima dat er 0.5mil wordt gestolen? Los van de materiële schade, denk je dat hij zich nu veilig voelt thuis? Zomaar een vreemde in je huis geweest...

15 september 2022 om 07:15

Dat is niet prima, maar vind het wel onnozel. Op je telefoon kun je tegenwoordig ook zien hoe laat het is.

15 september 2022 om 07:30

Je kan ook met de bus naar werk. Je kan ook je hele leven studentenflatje wonen, je kan ook altijd op vakantie in eigen land. Het enige wat hier onnozel is is jouw reactie.

On: sneu voor Mūller, gelukkig maar dat er niemand thuis was.

15 september 2022 om 07:41

Die mogelijk upgrades die jij noemt zijn weggelegd voor de gemiddelde mens. Die Rolexen en sieraden waar het hier omgaat zijn enkel voor de eliten die overbetaald worden. Er zijn ook voetballers die geen waarden hechten aan dat soort artikelen, meer respect voor.

15 september 2022 om 07:46

Iedereen mag toch zelf weten hoe die zijn geld uitgeeft?
Jij hebt ook vast een bepaalde uitgave die veel anderen ‘raar/belachelijk’ vinden

15 september 2022 om 07:50

Zeker, maar ik doe persoonlijk niet aan luxe artikelen omdat ik me daar niet lekker bij voel. Doe mij maar een gemiddeld shirt, vakantie of woning. Sowieso heeft de wereld/maatschappij daar meer aan dan al die wannabe miljonairs.

15 september 2022 om 07:50

@pieterpost

Is dat zo? Welke voetballers die miljonair zijn hechte daar geen waarde aan?
Ben wel benieuwd naar je lijstje, vind dat wel interessant om te lezen.

15 september 2022 om 07:56

In de film Louis werd Louis Figo genoemd die altijd in een eenvoudige auto en kleding naar de training kwam. Verder heb ik helaas geen inside informatie.

15 september 2022 om 08:06

@Ronna je hebt ook Kante en Rodri nog, leven ook allebei best wel minimalistisch. Overigens slaat het nergens op dat omdat je wel luxe leeft, anderen het maar af mogen pakken.

15 september 2022 om 09:55

Pieterpost, bepaalde horloges worden ook gezien als investering. Zelfs voetballers hebben niets aan geld op de bank, omdat het toch niets oplevert. Dan kan je het beter investeren. Of dit dan de verstandigste investering is, tja... Maar laten we vooral duidelijk houden dat mensen van andermans spullen af moeten blijven ipv het slachtoffer weer de schuld te gaan geven dat ie bestolen wordt.

15 september 2022 om 14:38



@pieterpost ik vind bij dit soort reacties de jaloezie er vaak vanaf spatten. Jij zou ook een Lambo rijden als je het geld had. Meeste mensen die rijk zijn hebben het verdiend, vind dat onnozele geklaag van de gemiddelde altijd zo beschamend.

15 september 2022 om 07:03

Psychische en emotionele schade is een onderschat iets en met geen miljoenen goed te maken.

15 september 2022 om 09:03

Er is dan voor 5% van zijn jaarsalaris ontvreemd. Voor Jan Modaal is dat gelijk pakweg 1300 euro. Geef even jouw adres, dan neem ik even een Macbook mee. Kan je wel missen toch? Mocht je meer verdienen, neem ik ook wel iets extras mee.

Ontopic: los van materiele verlies, lijkt me dat het verlies van het vertrouwen dat je thuis een veilige omgeving is het meest pijnlijk.

Als je nou de helft minder sieraden had en in de plaats daarvan een paar goed getrainde guards inhuurde voor die paar uur... Voetballers met geld zijn gemakkelijke prooien, de hele wereld weet wanneer ze niet thuis zijn.

15 september 2022 om 01:35

Ja laten we vooral dweilen met de kraan open, top idee.

15 september 2022 om 08:44

Ze een sleutel geven dan maar?

Om de 1 of andere reden heb ik nooit medelijden met miljonairs als er iets vervelends gebeurt! Alles komt ze te makkelijk aanwaaien en het is oneerlijk dat velen inde problemen komen als ze eerlijk hard werken en deze voetballers miljoenen krijgen om tegen een bal aan te trappen. De verhouding is zoek en dat gelul van marktwerking is bullshit! Een half miljoen gestolen is voor hem een halve week ballen. Niet piepen. Staat dus gelijk aan €250,/€300,00 bij een normale sterveling!

15 september 2022 om 07:15

Volgens mij dien je gewoon met je poten van iemand anders zijn spullen af te blijven , en het is voor die mensen net zo erg als voor mensen met minder geld , wat een reactie de jaloezie spat er weer van af ,

15 september 2022 om 07:18

Jij doet niet meer mee!

15 september 2022 om 07:36

Altijd die simpele gedachtengang dat iemand die meer te besteden heeft het ze zomaar is komen aanwaaien…

15 september 2022 om 07:58

Haha wat een jaloezie. Ze werken er hard voor, is ze zeker niet aan komen waaien. Verder dien je gewoon met je poten van andermans spullen af te blijven. Zo'n onzin. Als je wilt dat ze minder geld verdienen kijk je lekker niet, dat geld verdient hij mede doordat jij je TV ervoor aan zet.

15 september 2022 om 08:55

Ik vind ook dat voetballers veel te veel verdienen. En vind het ook onnozel om horloges en sieraden van tienduizenden euro's te hebben en/of daar mee te pronken. Ook al is het oneerlijk verdeeld in de wereld, van andermans spullen blijf je af.

15 september 2022 om 09:09

Wat een onzin! Dus iemand die veel verdient mag bestolen worden, en dat vind je niet erg? Want? Het is aan komen waaien? Hoe kom je erbij echt... Vele komen in de problemen als ze eerlijk hard werken? Hahahah waar gaat dit over.

Ik verdien geen miljoenen, maar vind het toch knap vervelend als iemand voor € 250 aan spullen van me steelt.

Zijn de verhoudingen een beetje zoek met die hoge salarissen, ja eens. Maar stelen van anderen kan natuurlijk nooit goedgepraat worden. Als je zelf zo krap zit moet je misschien maar discipline tonen en een andere studie volgen, harder je best doen, nieuwe job zoeken of weet ik veel wat. Misschien ga je er zelf dan ook wel 20k per jaar op vooruit. Maar wees niet zo jaloers op iemand die het beter heeft dan jij.

15 september 2022 om 14:40

Jij bent er zeker zo een die vind dat succesvolle ondernemers maar meer belasting moeten betalen.

15 september 2022 om 16:11

Je zal maar zo jaloers zijn zeg. Jij bent geen fun op feestjes, dat weet ik nu al.

wat ik raar vind is dat er hier zelfs een politie helicopter wordt ingezet, als er bij jou of mij ingebroken wordt, dan komt er een process verbaal en daarmee kan je naar de verzekering, ze zullen misschien nog een klein onderzoekje doen, maar voor ons gaat er echt geen helicopter de lucht in om de daders te vinden. terwijl als er bij mij iets gestolen wordt het financieel gezien moeilijker is om het gestolen goed terug te kopen

15 september 2022 om 07:55

Bij mij in de buurt was laatst nog ingebroken en toen kwam er ook een helikopter.

15 september 2022 om 08:33

Ligt er natuurlijk aan. Zeldzame horloges of juwelen daar is soms maar 1 stuk van gemaakt.

Je verdient zo veel geld en nog kan je je huis niet O beveiligen dat ze niet zo maar binnen kunnen wandelen? En hoe ligt er voor een half miljoen aan spullen zo voor het grijpen dan? Kluisje onder de vloer maybe?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren