Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Missers Depay breken Olympique Lyon niet op tegen laagvlieger Dijon

Laatste update:

Olympique Lyon heeft in eigen huis met de nodige moeite afgerekend met Dijon. De opponent van AZ komende donderdag in de Europa League keek haast de gehele tweede helft tegen een achterstand aan, maar won uiteindelijk met 4-2. Memphis Depay kwam in het treffen niet tot scoren, maar kreeg wel de nodige kansen.

In Alkmaar kon trainer Bruno Génésio afgelopen donderdag niet beschikken over Depay, omdat hij niet speelgerechtigd is in de Europa League. In de wedstrijd tegen Dijon mocht de aanvaller direct weer aan de aftrap verschijnen. Hij zag dat zijn ploeg al vroeg in de wedstrijd op voorsprong kwam, nadat Corentin Tolisso bij de tweede paal binnen tikte. Na een half uur spelen kopte Júlio Tavares de gelijkmaker binnen.

Voor rust had Depay twee grote kansen om zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar beide keren schoot de aanvaller in kansrijke positie net naast het vijandelijke doel. Al snel in de tweede helft zette Loïs Diony de bezoekers op voorsprong, na geklungel in de defensie van Lyon. Snel daarna leek Depay de gelijkmaker alweer op het scorebord te zetten, maar hij bevond zich op het moment van scoren in buitenspelpositie.

Pas tien minuten voor tijd kwam de thuisploeg weer op gelijke hoogte. Op aangeven van Depay schoot Tolisso zijn tweede doelpunt van de middag binnen. Enkele minuten voor tijd ging Lyon ook nog met de winst aan de haal. Alexandre Lacazette, afgelopen donderdag in Alkmaar twee keer trefzeker, schoot vanaf elf meter raak. In de slotminuut bepaalde Nabil Fekir met een bekeken schuiver de eindstand op 4-2. Komende donderdag wacht voor Olympique Lyon de return in de Europa League tegen AZ. Diep hoeven les Gones echter niet meer te gaan om de volgende ronde te bereiken, want in Alkmaar werd al met 1-4 gewonnen.

Denk jij dat Memphis Depay gaat slagen bij Olympique Lyon?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb de wedstrijd gezien, en wat een heerlijke aanval heeft Lyon!!! Memphis speelde zeker niet verkeerd en was bijzonder ongelukkig in zijn afronding, maar ja dat was Lacazette ook. Als het vertrouwen komt kan Depay echt wel een topper worden, zie hem steeds beter spelen !

19 februari 2017 om 19:02

Depay speelde nu misschien wel weer goed. Maar laat het ook maar is zien in grote wedstrijden. Hoop dat Depay het goed gaat doen hoor.

19 februari 2017 om 19:04

Heb de wedstrijd zelf niet gezien, dus als jij zegt dat Depay niet slecht speelde geloof ik dat wel. Maar dat afwerken heeft niets met pech of vertrouwen te maken hoor, dat was gewoon een gruwelijke misser. Valt niet goed te praten

19 februari 2017 om 20:30

Geloof me, vertrouwen doet veel met een sporter. Al helemaal op dit niveau! Je doet alles met net wat meer overtuiging. Ibra was zonder zijn vertrouwen bijvoorbeeld nooit zo groot geworden als hij nu is

19 februari 2017 om 23:43

Uiteraard. Ik ben zelf ook een watje als voetballer op dat vlak. Zonder vertrouwen doe ik ook weinig goed en loop ik ook met mezelf te vechten. Maar los daarvan kan ik nog wel een balletje recht vooruit trappen tussen de palen hoor

Wat ontwikkelt Tolisso zich dit seizoen zeg! Hoop dat Lyon een aardig zakcentje krijgt voor Lacazette, dan kan Lyon 2 goede spitsen ervoor terughalen.

19 februari 2017 om 19:20

Absoluut. Hopelijk kunnen we hem nog in ieder geval 1 seizoen binnenhouden. Mocht hij zo door gaan dan vrees ik toch dat hij gaat vertrekken na dit seizoen helaas, de belangstelling voor hem wordt ook steeds groter. Lacazette zie ik na dit seizoen voor een heel mooi bedrag weggaan en dat is hem gegund. Moet minimaal een spits voor terugkomen die er direct kan staan zodat we volgend seizoen in ieder geval vol voor een champions league plaats kunnen gaan spelen.

Alles wat Depay doet, wordt onder een vergrootglas gelegd. Hij lijkt erop dat veel mensen gewoon willen dat hij gaat falen.

19 februari 2017 om 19:07

Ach ach, wat een flauwe reactie. Alles wat Nederlanders doen wordt op vz onder een vergrootglas gelegd. Als De Vrij in vorm is horen we het ook. Ze hebben gewoon gelijk, dit waren enkele goede kansen die hij verprutst. Zeggen ze niets mis mee.

19 februari 2017 om 20:12

Maar.hij geeft ook een belangrijke assist. Daar hadden ze ook mee kunnen koppen.

19 februari 2017 om 23:05

Alleen brengen ze het nu wel heel negatief. Die assist wordt niet vermeld en dat hij voor de rest goed speelde ook niet. Het lijkt er nu meer op dat hij helemaal niet goed speelde.

19 februari 2017 om 21:49

Hoge bomen vangen veel wind. Zo werkt het nu eenmaal.

Zo te horen heeft Memphis toch aardig gespeeld en niet gewisseld. Verder ook een assist er bij dus prima!

Memphis heeft denk ik de juiste stap genomen, wanneer hij wekelijks speelt gaan die goals vanzelf komen want het talent is er alleen bij Man Utd kwam hij met de concurrentie niet aan de bak. Ben alleen bang dat er bij Lyon uitverkoop gaat komen einde seizoen want er zitten genoeg topclubs te azen op de spelers daar. Lacazette gaat 100% weg einde seizoen maar ben ook bang dat Tolisso, Gonalons en Fekir in trek zijn.

Denk dat het ongelukkig is dat Depay zulke kansen mist, maar zal deels door gebrek aan wedstrijdritme/vorm komen en deels ook pech... het feit dat hij wel op de goede plek staat om een schot op doel te produceren is in elk geval een hoopgevend vooruitzicht. Als hem dat blijft lukken, dan komen de doelpunten vanzelf wel, want scorend vermogen heeft hij zeker.

Depay speelde gewoon behoorlijk goed, was constant dreigend en had zeker een aantal meer assists kunnen hebben. Hij was alleen ongelukkig in de afwerking, maar dat heeft ook nog wat met wedstrijdritme te maken. Als hij gewoon zo door blijft spelen dan kan hij nog een behoorlijk vervolgstap maken.

Vz geeft met de titel wel de indruk alsof depay een hele slechte wedstrijd speelde, wat absoluut niet het geval was. Een positievere titel zal geen kwaad kunnen.

Wedstrijd niet gezien, maar mooi dat Depay een goede wedstrijd heeft gespeeld wat hier wordt aangegeven. Ik ben echter bang dat missers zoals vanavond altijd in zijn spel zullen blijven. Hij was misschien topscorer in nl, maar in dat jaar ook degenen die de meeste kansen/schoten nodig had voor een goal. Met de kwaliteiten, en vooral de power, van Depay is dat in nl goed te doen. Maar in de wat hogere competities moet je ze er gewoon intrappen zonder eerst 5 mooie acties zonder rendement te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren