Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi tovert met loepzuivere hattrick bij terugkeer op historische grond

Laatste update:

Lionel Messi is zaterdagavond voor even teruggekeerd bij Newell's Old Boys. De Argentijnse sterspeler was uitgenodigd voor de afscheidswedstrijd van Maxi Rodríguez en liet op het veld van zijn jeugdliefde zijn voeten andermaal spreken. De wereldkampioen nam een loepzuivere hattrick voor zijn rekening, waaronder een prachtige lob en vrije trap.

Het werd voor Messi en alle Argentijnen in meerdere opzichten een feestavond om van te smullen. Naast dat de kersverse aanwinst van Inter Miami 36 kaarsjes uitblies, kreeg hij in Estadio Marcelo Bielsa werkelijk iedereen op de banken. Bij het betreden van het veld werd Messi onthaald met vuurwerk, waarna hij de 42.000 toeschouwers als kers op de taart trakteerde op een loepzuivere hattrick, door nog voor rust drie keer raak te schieten.

Binnen vier minuten was het voor de eerste keer raak voor Messi. De wereldster mocht aanleggen voor een vrije trap op zo'n twintig meter van het doel en legde het leer voortreffelijk in de rechterbovenhoek. Tien minuten voor rust tekende hij met een schitterende lob voor zijn tweede van de avond, om vlak voor het rustsignaal zijn hattrick te completeren.

Bij de afscheidswedstrijd van Rodríguez, die zelf verdeeld over drie termijnen tot 224 wedstrijden kwam in het shirt van Newell's Old Boys, waren verschillende Argentijnse sterspelers aanwezig, onder wie Ángel Di María en Martín Demichelis. De oud-aanvaller speelde tussen 2002 en 2012 tien jaar in Europa, alvorens hij terugkeerde naar zijn geboorteland. Rodríguez gaat op 42-jarige leeftijd met pensioen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als hij nu geen gouden bal wint dan weet ik het ook niet meer. Wat een legend. GOAT met hoofdletters.

25 juni 2023 om 11:11

Poeh je zou maar zo zuur zijn, laat deze comments toch lekker achterwege.

25 juni 2023 om 11:13

Hoezo zuur. Is toch leuk een beetje de spot drijven met die mensen die als kleuters Messi of Ronaldo adoreren?

25 juni 2023 om 11:20

Mee eens Rochus. Vooral die zuurpruimen aanpakken geniet ik stiekem wel van. Maar meestal geef ik mezelf een mentale klap en blijf een gentlemen😅.

25 juni 2023 om 11:47

Dank Rochus dat je mensen even er op duidt dat dit bericht niet al te serieus genomen moet worden.

25 juni 2023 om 11:12

Een nietzeggend oefenpotje maatstaaf voor het winnen van de Gouden Bal? Ik denk namelijk dat hij ook zijn achste Gouden Bal gaat winnen, maar meer als een soort eerbetoon dat Messi in Europa heeft gevoetbald. Omdat hij het WK heeft gewonnen bestaat de prijs beste speler van het WK en die heeft hij ook gewonnen. Als je kijkt naar de criteria van de afgelopen jaren, dan domineerden Ronaldo en Messi met goals en assists, maar vooral prijzen en dan met name kampioenschappen en Champignons League en laat nou net ene Haaland records verbreken en de treble pakken, wat een grote criteria is voor de Gouden Bal. Ik zie alleen hij en Messi als kandidaten.

25 juni 2023 om 11:15

Ik denk dat jij sarcasme niet herkent.

25 juni 2023 om 11:16

Zo grappig dat mensen hier serieus op in gaan joh

25 juni 2023 om 11:38

Rode lap te pakken?

25 juni 2023 om 13:52

Dat je hier nog serieus op in gaat.

Maxi Rodriguez, goede speler was dat zeg. Die goal van hem op het WK 2006 staat nog steeds op mijn netvlies. Overigens een beetje flauw om Messi in de titel te zetten maar niet de man om wie deze wedstrijd in het teken stond

25 juni 2023 om 13:49

Mogelijk omdat het een naam is die nog weinig bellen doet rinkelen bij de huidige generatie voetbalpubliek. Zelf moest ik hem in ieder geval googlen en realiseerde me toen dat ik de voetballer in kwestie inderdaad nooit bewust heb meegemaakt. Geen schande, en wellicht schandalig van mijn kant.

Dat Maxi Rodriguez nog voetbalde.

Meteen terugdenken aan die wondergoal tegen Mexico, WK 2006.

Voorzet Sorin, aanname op de borst, volley met links in de kruising. Wereldgoal.

Well verdiend....en NIET wat de Parijsenaren hem geven....Goed dat hij weg vaan daar is gegaan...Wa t hij verdiend dat Niet

Keepertje hoor. Nee even zonder dollen, is toch leuk zo’n potje waar niemand het serieus neemt. En je maakt ook nog een hattrick op je 36e en het waren schoonheden ondanks keepertje natuurlijk

Het leukste hieraan is natuurlijk dat Messi overal wandelt, of het nu een simpel oefenpotje is of een WK finale, maar zodra hij een mogelijkheid ziet om te scoren of invloed uit te oefenen op de wedstrijd dan is hij net een roofdier die precies weet wat hij moet doen, het is ook allemaal zo in zijn natuur om alles er zo makkelijk uit te laten zien.

Zo zie je maar weer wat plezier met een mens kan doen. Messi is echt wel een gevoelsmens en dat gevoel ontbrak bij psg volkomen. Denk dat we nog leuke beelden uit Miami mogen gaan verwachten.

Haaland heeft een absolute topjaar gehad door als Top scored van Europa te eindigen en daar bovenop De Treble te winnen staat hij als Nr 1 als kans maken om de gouden bal te winnen..maar er is een oude wed die dat allemaal overtreft..Dat als je de Copa del Mundo(wereldbeker 🏆🏅)wint dat een voetballer vergoddelijkt en verheerlijkt wordt net als Pelé.. Maradona.. Romario.. Ronaldo (R9)

25 juni 2023 om 18:36

Ohja, want die namen konden natuurlijk helemaal niet voetballen. Gekke wed hoor dit.

Ik dacht altijd dat een loepzuivere gold als volgt:
1. 3 goals achter elkaar zonder een doelpunt van een ander ertussen
2. Een goal met links, rechts en hoofd
3. Alle 3 de goals in 1 helft

Zo te lezen was het geen afscheidswedstrijd van Rodriguez, maar een welkomstfeest voor Messi. 😂 Heeft Rodriguez ook vuurwerk gekregen na de wedstrijd? Zou wel zo gepast zijn.🫣 Hou je een afscheidswedstrijd, krijgt Messi alle aandacht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren