Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Messi in, Beckham out: zoon Romeo verlaat Inter Miami voor contract in Engeland

Laatste update:

Romeo Beckham gaat Inter Miami definitief verlaten, weet het Engelse Sky Sports. De twintigjarige zoon van de legendarische David Beckham gaat een eenjarig contract ondertekenen bij Brentford, waar hij het afgelopen halfjaar al op huurbasis speelde. Inter Miami ontvangt een kleine vergoeding voor Beckham junior, die daarmee de kans om met Lionel Messi te trainen laat schieten. De Londenaar kiest dus voor een langer verblijf in zijn geboortestad.

Beckham junior, rechtsbuiten van beroep, gaat bij the Bees voornamelijk weer in het tweede elftal spelen. Met Brentford B wist de aanvaller begin mei beslag te leggen op de Premier League Cup, door in de finale met 2-1 te winnen van Blackburn Rovers Onder 21. Beckham junior is nu nog op vakantie in Los Angeles, maar zal vanaf de voorbereiding op het nieuwe seizoen terugkeren in Engeland. Dan wordt de permanente overstap ook officieel bekendgemaakt door beide clubs.

Thomas Frank, manager van de hoofdmacht van Brentford, liet in januari weten dat de club Beckham junior enkel had gehuurd vanwege zijn kwaliteiten op het veld. “Romeo is een goede speler. Natuurlijk heeft hij een naam die wereldwijd bekend is, maar het is belangrijk om hem niet met zijn vader te vergelijken. Romeo is hier met een reden, omdat wij denken dat hij een goede speler is. We zijn dan ook blij dat we deze huurdeal hebben kunnen sluiten.” Nu gaat Beckham junior Inter Miami dus verlaten op een permanente basis. De Engelsman krijgt slechts een eenjarig contract bij de club uit zijn geboortestad. Eerder speelde hij in de jeugdopleiding van Arsenal.

Beckham junior is meer een aangever dan een afmaker. Voordat hij de overstap maakte naar Brentford speelde de Engelsman 26 officiële wedstrijden voor Inter Miami II. Daarin wist Beckham junior slechts tweemaal te scoren, maar gaf hij wel tien assists. Net als zijn vader is hij goed in het nemen van vrije trappen. Vorige zomer ging de jonge buitenspeler viraal met zijn eerste doelpunt als prof: een vrije trap waarbij hij de aanloop van zijn vader imiteerde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inter miami II, ik zou ook bij Brentfort blijven als ik slechts in het elfde mocht meedoen bij de club van Pa.

16 juni 2023 om 09:05

Ik zou goed nadenken wat de kansen zijn om door te breken als voetballer.

Bij Brentford komt hij ook alleen in aanmerking voor het tweede. Als de kans te klein is en hij hoeft het sowieso niet te doen voor het geld. Kan je natuurlijk ook voor Miami 2 kiezen.
Lekker trainen met Messi en misschien komt Di Maria en Busquets er nog bij.
Lekker leven in Miami in de buurt van je ouders ipv regenachtige Londen.

16 juni 2023 om 12:34

Het tweede van Brentford doet het echt goed hoor. Ze hebben de beker gewonnen door Fulham, Arsenal, Middlesbrough en Blackburn te verslaan. Ik zie ze als een van de beste U21 teams in Engeland. Ze zijn daar in Brentford echt goed bezig. Er is een hele goeie doorstroming naar het eerste elftal en ze weten zich met beperkte middelen goed staande te houden in de Premier League. Ik heb jarenlang op een paar minuten lopen van het oude stadion gewoond en heb gezien hoe ze zich hebben ontwikkeld. Echt top om te zien.

16 juni 2023 om 13:58

Ze zeggen dan wel dat hij niet op naam gehaald is, maar het is toch wel duidelijk dat dit wel zo is natuurlijk. Zo bijzonder was hij ook weer niet bij Brenfort 2. Al zou ik het wel leuk vinden als Beckham jr. Zijn debuut mocht maken in de PL. Toen Beckham sr debuteerde bij United, poh wat zat je toen te genieten. Die crosspass van hem was echt ongekend goed.

Inter Miami laatste in de Amerikaanse competitie en daar in het tweede elftal spelen of Brentford wat een stabiele middenmoot club is en bijna Europees voetbal gehaald afgelopen seizoen. Ik had het ook wel geweten.

15 juni 2023 om 23:59

Brentford een stabiele middenmoot?🙈

16 juni 2023 om 00:25

Waar ie ook in het tweede gaat spelen. Met een 1 jarig contract. Allebei niet 'je van het' natuurlijk.

16 juni 2023 om 00:34

Brentford 9e en 13e geëindigd en geen moment dat ze in de Premier League in degradatie gevaar zijn geweest. Elk seizoen verbetering dus inderdaad, een vrij stabiele club toch? Tot de laatste speeldag zelfs meegedaan om Europees voetbal en City 2 keer verslagen. Inter Miami zou gewoon degraderen als ze in Amerika een fatsoenlijk systeem zouden hebben🤣🤣🤣( snap overigens echt totaal niet wat Messi daar van plan is).

16 juni 2023 om 07:27

Messi ziet dat gewoon als een vakantie. Lekker met de familie relaxen in Miami. En geef hem is ongelijk nadat hij het voetbal heeft uitgespeeld afgelopen december.

16 juni 2023 om 08:33

Doordat ze daar het systeem hebben dat ze hebben is het wel een hele leuke, spannende competitie, waar iedere club elk jaar wel een kans maakt op het kampioenschap. Keerzijde is dan dat je niet kan degraderen.

16 juni 2023 om 00:31

Niet helemaal relevant om te wijzen op het laatste staan in de competitie, gezien het binnenkomen van enkele heel grote voetbalnamen. Wie weet komend seizoen ineens kampioen, kan zomaar daar, hoewel dat natuurlijk afwachten is.
Daarnaast sowieso voor beide teams slechts een speler voor het 2e. Heb je in de MLS wellicht iets meer kans om iets te betekenen dan in de Premier League.

16 juni 2023 om 08:50

Daarentegen zou ik het ook wel weten of ik in Miami wil wonen of in Brentford. Als je dan toch in het tweede elftal speelt, zou ik de leefomgeving ook meewegen

16 juni 2023 om 09:30

Qua weer wel ja. Ik heb zelf in de VS gewoond en wat ik altijd iedereen mee geef: “geloof niet alles wat je op televisie ziet.” Amerika heeft hele rauwe randen, zeker in steden als Miami. Dan is Brentford een stuk veiliger en waarschijnlijk de achterstandsbuurten ook beter.

16 juni 2023 om 14:02

Inderdaad, ik als 2e generatie Amerikaan weet dat wat je soms in de film ziet totaal niet realistisch is, maar mensen denken dat het fantastisch is. Mijn 2 dochters zijn jaren geleden vertrokken naar Nederland om te studeren en inmiddels beide een gezin en denken er niet over ooit nog weg te gaan uit Nederland.

16 juni 2023 om 09:58

Als ik het goed lees, speelt hij bij het B elftal van Brentford. Ik weet niet hoe hog dat niveau is, maar dat is niet de premier League Brentford waar hij direct in zit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren