Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Menig: ‘Ik vind het niet veel interessanter of mooier dan wat ik hier heb’

Laatste update:

Queensy Menig is niet van plan om FC Twente in te ruilen voor Partizan Belgrado. De topclub uit Servië bracht vorige week een bod uit, dat door de Eredivisionist werd geweigerd. Aan RTV Oost vertelt Menig dinsdagavond dat hij geen interesse heeft in een overstap naar Belgrado. Ook een overstap naar het geïnteresseerde FC Utrecht lijkt ver weg voor de 25-jarige linksbuiten.

"Ik weet dat er interesse is, clubs komen en gaan. Ik ben gewoon hier, ik zit op m'n plek en ben happy", maakt Menig duidelijk in een interview met de regionale omroep. "Het is zeker geen straf om bij Twente te spelen. Twente is een mooie club, heeft me veel gegeven en dat ga ik niet zomaar inruilen. Als er iets komt waar ik geen nee tegen kan zeggen, moeten we kijken. Maar op dit moment is dat nog niet langsgekomen."

Menig speelde al voor Nantes en Oldham Athletic en zou nog wel een nieuw buitenlands avontuur willen meemaken. "Ik ben een paar jaar ouder, heb iets meer ervaring. Ik denk dat ik er wel klaar voor zou zijn, maar het plaatje moet compleet zijn. Ik weet wat ik heb. Ik zit hier twee jaar. Ik wil happy zijn", geeft hij aan. Partizan heeft Menig niet weten te verleiden. "Ik vind het niet veel interessanter of mooier dan wat ik hier heb."

FC Twente staat niet te springen om Menig te verkopen, maakte technisch directeur Jan Streuer donderdag duidelijk. Hij noemde de buitenspeler in gesprek met TC Tubantia 'een van de belangrijkste aanvallers' van Twente. "Zo’n speler kunnen wij niet makkelijk missen. Zeker niet, omdat we vlak voor de competitie staan en al twee buitenspelers kwijt zijn", doelde Streuer op Jody Lukoki en Virgil Misidjan, die momenteel allebei geblesseerd zijn.

Menig geniet volgens eerdere berichtgeving van De Telegraaf ook interesse van ‘meerdere clubs’ en FC Twente heeft bovendien laten weten graag langer met de aanvaller door te willen. Hij was vorig seizoen, na een moeizaam eerste jaar, goed voor acht doelpunten en twee assists. FC Twente lichtte dit kalenderjaar een optie in het contract van Menig met een seizoen. De club wilde in eerste instantie graag zijn contract langer openbreken, maar die intenties leverden tot dusver geen resultaat op.

FC Twente is achter de schermen bezig met het vastleggen van Denilho Cleonise. De negentienjarige vleugelaanvaller, transfervrij na zijn vertrek bij Genoa, draait al vanaf het begin van de voorbereiding mee bij de selectie van Ron Jans. De clubleiding wil volgens TC Tubantia nóg een buitenspeler aantrekken, los van de komst van Cleonise. FC Twente is ook nog altijd op zoek naar een aanvallende middenvelder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik begrijp dat zo een avontuur niet voor iedereen is weggelegd, maar alleen voor de atmosfeer in dat stadion zou ik het in ieder geval overwegen. Ik vraag me af of er een club bestaat met intensere supportersgroep dan Partizan.

3 augustus 2021 om 19:54

Je moet er ook wonen/leven he. Het geluk als mens staat altijd bovenop denk ik

3 augustus 2021 om 19:55

Stadsgenoot en tevens aardsrivaal Crvena Zvezda kan er anders ook wat van! Qua intensiteit zitten er weinig supportersgroepen in de buurt van die twee. Maar ik kan mij ook heel goed voorstellen dat je liever in Enschede woont als in Belgrado. Lijkt daar vooral lekker op zijn plek te zitten en bovendien was hij even in beeld bij Frank de Boer ; )

3 augustus 2021 om 20:03

Voor de atmosfeer in het stadion kan je ook gewoon bij Twente blijven..

3 augustus 2021 om 20:44

Het zal vast een enorme atmosfeer zijn, maar als donkere speler zal je bij aankomst al minder credits hebben bij Partizan. Het zou ook een enorme nachtmerrie kunnen worden.

3 augustus 2021 om 21:14

Reken daar maar op ja, oerwoud geluiden enzo.

3 augustus 2021 om 21:20

Bla bla bla lul niet zo uit je nek man. Momenteel is de topschutter bij Partizan een donkere jongen en als jij kijkt bij de lokale rivaal Rode ster zal je merken dat er gebruikelijk 3 a 4 donkere jongens in het elftal staan. Maar nee je hebt gelijk hij begint met een achterstand wat een zware nachtmerrie kan worden in het o zo afgrijselijke Belgrado 🥴🥴🥴.

3 augustus 2021 om 21:23

Kan jij het meest recente oerwoud geluid uit Servië voor mij vinden? Denk je dat dat echt korter geleden is dan in NL?

3 augustus 2021 om 21:33

Steek die kop maar in het zand. Loopt het even niet, dan hebben ze letterlijk en figuurlijk een zwarte piet. En die zal het helaas merken ook!

3 augustus 2021 om 22:03

Ik merk al dat je nog nooit in Belgrado of ergens anders in Servië bent geweest anders zou je nooit zulke uitspraken doen. Dagdag kerel.

3 augustus 2021 om 22:20

Altijd hetzelfde selectieve gelul over Oost-Europa. Daar is racisme een groot probleem, maar in Italië niet hoor, ook al worden daar zwarte spelers wekelijks met oerwoudgeluiden begroet. Nee alleen in dat enge oost Europa is het een probleem.

3 augustus 2021 om 22:21

Heel vredelievend idd.. welterusten!

Ik denk dat hij een goede vervolgstap naar Alkmaar zou moeten maken na het vertrek van Stengs bij AZ.. Europees voetbal en andere druk als bij Twente.. Gewoon een mooi stapje hogerop.

3 augustus 2021 om 20:42

Nee joh.. Menig is echt geen materiaal voor AZ. Hij is zeer wisselvallig en voetballend stelt het niet veel voor. Technisch zeer beperkt. Afgelopen seizoen heeft hij gewoon gepiekt.

3 augustus 2021 om 21:11

Hey Jopie22 doe eens niet joh! Topspeler voor AZ, voor 2 mljn op te halen met strik!😅 ben bang dat het niveau Twente wel zijn plafond is!

3 augustus 2021 om 22:56

Jongen is vooral ijzersterk op de counter omdat ie voetballend gewoon beperkt is en veel van zijn snelheid moet hebben. Heeft een matige voorzet en dieptepass, geen best afstandsschot en geen overzicht. Kan AZ dus helemaal niks mee denk ik.

3 augustus 2021 om 23:31

Mag top hopen dat mijn clubje niet in die vijver gaat vissen. Dat zal armoe worden.

Hij was erg wisselvallig vorig jaar, maar met de huidige ziekenboeg is hij hard nodig. Van mij mag hij zeker nog wel even blijven (tenzij Streuer nog een goed plan b heeft om alle blessures op te vangen)

Voetbalt soms zonder idee. Maar na Frankrijk stippelt hij z’n carrière zorgvuldig uit. Leuke speler voor subtop NL, maar geen EL speler.

Met Menig heb je diepte zonder bal. Neemt altijd een back of cv mee. Bloedsnel en heeft gewerkt aan z’n schot.

Feyenoord? Is perfect voor hem! hij en Mo Ihattaren,gokcu en jahanbaks,Guus til, en doekhi zouden perfect en het niveau heel hoog brengen van Feyenoord!

3 augustus 2021 om 22:35

Hmm en betaal jij voor mo, menig en doekhi? 😛. Maar even serieus, ik zie menig niet zitten bij feyenoord hoor dat is weer een speler die ons niet verder gaat brengen. Mo ihattarren en doekhie zouden geweldig zijn maar denk beide niet haalbaar. Het kleine beetje geld moet met spoed uitgegeven worden aan een spits.

Als Menig zo happy is bij ons, waarom verlengt hij zijn contract dan niet gewoon?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren