Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis zit heel duel op de bank en ziet zijn concurrenten Atleti zege bezorgen

Laatste update:

Atlético Madrid heeft maandagavond een typische Diego Simeone-overwinning geboekt: 0-1. De Spaanse topclub creëerde zelf weinig op bezoek bij Granada, maar gaf tegelijkertijd amper kansen weg. Een doelpunt van Álvaro Morata bleek daardoor genoeg voor drie punten.

Simeone voerde de nodige wijzigingen door ten opzichte van het gewonnen bekerduel met Real Madrid (4-2 na verlenging) donderdag. Zo was er achterin een basisplek voor Stefan Savic en Nahuel Molina en startten Rodrigo Riquelme en Pablo Barrios op het middenveld, waar zij alle vier midweeks nog op de bank zaten. Memphis Depay moest wederom ook toekijken vanaf de zijkant. De Nederlandse aanvaller heeft de concurrentiestrijd verloren van Antoine Griezmann en Morata en komt ook na het herstellen van zijn blessure amper aan spelen toe.

De eerste helft kende weinig kansen. Atlético kwam onder meer via zijn twee aanvalsleiders wel tot kleine mogelijkheden, maar van groot gevaar was geen sprake. Ook Granada kon in het eerste bedrijf aanvallend weinig potten breken, mede door de sterke defensie van Atleti.

In de tweede helft werd de uitploeg enigszins sterker. Snel na rust volgden enkele mogelijkheden, waarbij met name Morata gevaarlijk werd. Dat leidde in de 54ste minuut tot een openingstreffer.

De aanval werd opgezet door de inmiddels ingevallen Rodrigo de Paul, die met een dieptepass Griezmann wist te bereiken. De Fransman had vanaf de rechterflank een piekfijne voorzet in huis op Morata, die iets te veel ruimte kreeg van de Granada-defensie en kon binnenkoppen: 0-1. De treffer werd nog enige tijd bekeken door de VAR, maar uiteindelijk werd geconcludeerd dat de Spaanse spits niet buitenspel stond.

Na ruim een uur spelen dacht Morata de marge naar twee te brengen, maar ditmaal werd zijn goal wél afgekeurd wegens buitenspel. Granada zou richting het einde van de wedstrijd middels een slotoffensief sterker worden, maar Atlético-doelman Jan Oblak werd hield zijn doel schoon. De grootste kans van de slotfase viel aan de andere kant, toen invaller Ángel Correa van dichtbij recht op Augusto Batalla schoot.

Griezmann dacht in de blessuretijd alsnog de 0-2 op het scorebord te zetten, maar ook zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel in aanloop naar de treffer. Aan de stand veranderde niks meer, waardoor Atlético plek vier op de ranglijst overneemt van Athletic Club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Memphis moet daar heel gauw weg wil hij mee gaan en in vorm gaan raken voor het ek.

22 januari 2024 om 23:07

Het seizoen is nog lang, hij gaat echt zijn wedstrijdjes wel krijgen.

Morata blijft maar doorgaan trouwens, 19 goals dit seizoen al.

23 januari 2024 om 06:26

Liever niet. Zeer matige en overschatte speler deze Memphis. Vreselijk dat vertragen en constante balverlies van hem. Ben hem liever kwijt dan rijk!

Doelpunt van Morata is 100% buitenspel, kijken of er nu net zo veel commotie ontstaat als met Real Madrid van afgelopen weekend.

23 januari 2024 om 07:50

Op dit moment kijkt de wereld alleen naar Girona en Real, Atleti is op dit moment geen concurrentie. Zijn er maar weinig die deze wedstrijd gekeken hebben verwacht ik.
Ps. ik probeer niet uit te lokken door atleti geen concurrentie te noemen, IK VIND dat atleti te ver achter Real en Girona staat.

23 januari 2024 om 07:55

Het was close en de goal van Morata was randje buitenspel. Als ‘compensatie’ werd daarna de goal van Saul afgekeurd. Terwijl hier juist geen sprake van buitenspel was.

Ga gewoon naar een kleine club, of des oods terug naar PSV. Hij is pas 29, maar hij moet zich realiseren dat ie geen wereldster is, maar een degelijke speler voor clubs wat onder de top.

22 januari 2024 om 23:14

Tsja, iemand moet toch reserve zijn bij de topclubs, waarom dan niet Memphis? Een jeugdspeler laten bankzitten is zonde, en je kan altijd de mazzel hebben dat er een basisspeler geblesseerd raakt.

Depay moet gewoon zijn trots opzij zetten en terug naar Nederland voor meer speeltijd. Of voor het geld kiezen en ergens in het Verweggistan gaan cashen.

22 januari 2024 om 23:29

Of Duitsland, PL of waarom niet Serie A? Weliswaar niet voor de top 4, maar alles daaronder is het een prima spits voor. Ajax en PSV komt hij op dit moment niet voor in aanmerking, waar Feynoord misschien wel een mooie club zou zijn als Santi nog vertrekt.

22 januari 2024 om 23:36

Denk hij kan prima bij een Fiorentina of Atalanta mee zouden perfecte clubs voor hem zijn, maar Bundesliga al helemaal.

Eindelijk snapt Diego het nu ook.
Depay is leuk voor de breedte maar niet die geweldenaar als Depay zelf denkt of de tafel analisten vaak willen geloven!
Alsof Depay vergelijkbaar was met een topspeler 🤦🏼‍♂️

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren