Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cívitas Metropolitano houdt adem in: topscorer Morata verlaat veld ontroostbaar

Laatste update:

Atlético Madrid heeft zondagavond een pijnlijke nederlaag geleden. Op bezoek bij de nummer vijftien van LaLiga, Sevilla, ging de ploeg van trainer Diego Simeone met 1-0 onderuit. Isaac Romero maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. Het werd bovendien een verschrikkelijke avond voor clubtopscorer Álvaro Morata, die het veld met een ogenschijnlijk ernstige knieblessure het veld verliet.

Sevilla - Atlético Madrid 1-0


Het ging al vroeg in de wedstrijd mis voor Atlético Madrid, dat na vijftien speelminuten op achterstand kwam. Lucas Ocampos verlengde een hoekschop vanaf links met het hoofd tot bij de tweede paal, waar Isaac Romero van dichtbij afrondde. Het was duidelijk niet de wedstrijd van Morata, die in de eerste helft al twee opgelegde kansen miste.

Op slag van het rustsignaal raakte de spits plotseling ernstig geblesseerd aan zijn knie en de clubtopscorer (dertien LaLiga-goals) verliet het veld in tranen. Vervanger Memphis Depay kon in het tweede bedrijf geen potten breken en aan de stand op het scorebord kwam geen verandering meer: 1-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Top voor Depay, kan die mooi fit worden voor het EK!

11 februari 2024 om 20:39

En verschrikkelijk voor Morata! Die ziet wellicht zijn EK door het putje verdwijnen.

11 februari 2024 om 20:39

Natuurlijk ook erg voor Morata, maar nu zal Memphis vast in de basis staan in plaats van afwisselen met Morata.

11 februari 2024 om 20:59

Idd, dat is waar je als reserve toch altijd een beetje op hoopt, bij Barcelona had hij hetzelfde toen Aguero wegviel.

11 februari 2024 om 20:54

Wat een domme reactie

12 februari 2024 om 07:28

depay was zo slecht had hem lekker thuis gelaten

Belangrijke punten voor Sevilla, die horen gewoon thuis in La Liga. Verder ben ik geen fan van Depay, maar dat heeft vooral met zijn maniertjes te maken. Eigenwijs en speelt vaak niet in het teambelang bij het NL elftal. Al neem ik dat vooral Koeman kwalijk. Onder van Gaal speelde Depay meer in het teambelang.

Rot voor Morata, maar wel mooi dat die smerige schoppers van Atleti verliezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren