Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis moet toekijken terwijl zijn concurrenten trefzeker zijn voor Atlético

Laatste update:

Atlético Madrid heeft zondagavond met enige moeite afgerekend met Almería. In eigen huis had de ploeg van Diego Simeone aan een sterk eerste halfuur genoeg: 2-1. De doelpunten kwamen op naam van Álvaro Morata en Ángel Correa. De Madrilenen kenden een mindere tweede helft, maar ondanks een tegentreffer kwam de zege niet meer in gevaar.

Bijzonderheden
Memphis Depay begon wederom op de bank bij Atleti. De 88-voudig international van Oranje zag toe hoe zijn ploeg al snel op voorsprong leek te komen, toen Antoine Griezmann na acht minuten van dichtbij binnenschoot. De Fransman stond echter buitenspel en dus werd de goal afgekeurd. Zo'n tien minuten later kon Griezmann wel een assist bijschrijven, nadat zijn pass op fraaie wijze werd gepromoveerd tot doelpunt door Morata: 1-0.

Niet veel later maakte Correa er op aangeven van Marcos Llorente 2-0 van, waardoor Atlético op een eenvoudige zege leek af te stevenen. In de tweede helft werd Almería dreigender en dat leverde via Léo Baptistão zelfs een aansluitingstreffer op, maar de drie punten bleven alsnog in de Spaanse hoofdstad: 2-1. Memphis moest uiteindelijk genoegen nemen met een invalbeurt van een halfuur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap dat depay bij een grote club wil spelen maar hij moet naar club waar hij onbetwiste basisspeler is.
Natuurlijk heeft die blessures gehad maar toch. Als je morata er niet uit kan spelen houd het al gauw op

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren