Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé dineert dinsdag met de emir van Qatar, Emmanuel Macron en Al-Khelaïfi

Laatste update:

Kylian Mbappé gaat dinsdagavond dineren met de emir van Qatar en de president van Frankrijk, Emmanuel Macron, zo weet L’Équipe te melden. Het etentje van de Franse ster voedt de geruchten over een contractverlenging bij Paris Saint-Germain.

Naast de emir van Qatar, Tamim al-Thani, zal ook Nasser Al-Khelaïfi aanwezig zijn bij het diner. Al-Khelaïfi is de president van de Parijse club. Naar verwachting worden er nog meer spelers van PSG uitgenodigd.

Volgens de Franse sportkrant is het zeer waarschijnlijk dat Mbappé en de bestuurders van PSG samen met Macron een woordje zullen wisselen over zijn toekomst.

Het contract van de 25-jarige buitenspeler loopt komende zomer af en Mbappé heeft nog altijd niet verlengd. Volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano is Real Madrid heel dicht bij zijn komst, maar heeft hij ook daar zijn handtekening nog niet gezet.

Zodra Mbappé zijn verbintenis heeft ondertekend, zal hij samen met PSG in een statement zijn vertrek bij de Franse grootmacht wereldkundig maken. Een van de details waar de aanvaller nog met Real over moet onderhandelen zijn de portretrechten. Volgens Romano heeft Mbappé op dit gebied ‘enorm veel power’.

Romano geeft ook een indicatie van het salaris dat de 75-voudig international van Frankrijk op gaat strijken in Madrid. Romano weet dat Mbappé een soortgelijk salaris als Jude Bellingham en Vinícius Júnior tegemoet kan zien. Beide sterspelers van Real verdienen momenteel zo’n 400.000 euro per week, wat neerkomt op ruim 20 miljoen per jaar.

The Athletic schreef eerder deze maand dat Mbappé bij PSG wel drie keer zo veel geld kan verdienen dan de twintig miljoen euro per jaar die Real Madrid hem biedt.

Volgens bronnen rond de emir van Qatar gaat hij zijn businesstrip naar Parijs benutten om Mbappé nog één keer van gedachten te doen veranderen. Romano ontkracht dit gerucht op X. "Hij heeft zijn beslissing al gemaakt en is in onderhandeling met Real Madrid."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Here we go again… Mbappe nieuwe president van Frankrijk in ruil voor 2 seizoenen PSG.

27 februari 2024 om 11:29

En dan is hij nog altijd pas 27. Daarna kan hij nog altijd rustig 5 jaar bij REal zitten.wat krijgt hij nu? 200 mil per jaar ofzo las ik ergens, Stel hij krijgt half miljard per jaar is het toch aanlokkelijk. Kijk. Als hij al 30 was, is het nu of nooit voor avontuurtje bij Real. Maar is nog altijd pas 25

27 februari 2024 om 12:14

Ik vind hem eigenlijk al 25 en zonde dat hij nog altijd in de L1 speelt, maar hij heeft het er zelf ook zo naar gemaakt natuurlijk. PSG uitgeknepen en nu zo'n hoog salaris dat hij nergens anders kan gaan pakken.

27 februari 2024 om 12:20

Als jij denkt dat Real nog een keer terug komt als mbappe nu een nieuw contract in Parijs tekend zit je er helemaal naast. Als Mbappe naar Real Madrid wil dan is het nu of nooit. En datzelfde statement geld ook of we zijn voetballoopbaan serieus moeten nemen. Als hij nu weer voor de munten kiest in plaats van zijn droom als klein ventje neemt niemand hem meer serieus als 1 van de allerbeste spelers van deze tijd.

27 februari 2024 om 13:32

Dat zeiden we eerder ook, en toch is real ook weer voor hem gegaan.

27 februari 2024 om 13:40

Als hij 2 jaar geleden naar Real was gegaan dan werd hij nu waarschijnlijk al een beetje genoemd als echte opvolger van Messi/ronaldo. En grote kans dat hij dan ook een Ballon D'or had gewonnen al.

27 februari 2024 om 12:06

Voor wat het waard is: Ik diner morgen met mijn zwager en schoonzus.
Deze man gaat gewoon naar Madrid.

27 februari 2024 om 12:14

Met je schoonbroer en schoonzus? Geen eigen familie dus?

27 februari 2024 om 13:17

Lekker man. Wat ga je eten?

27 februari 2024 om 12:15

Het is gewoon ziek. Een voetballer gaat dineren met de president van Frankrijk en de emir van Qatar om het over zijn voetbalcarriere te hebben. Waar zijn we in vredesnaam in beland zo onderhand.

27 februari 2024 om 12:19

Het slaat natuurlijk ook nergens op. En maar roepen dat iedereenvoetbal en politiek gescheiden moet houden.

27 februari 2024 om 12:46

In de wereld van het voetbal, alles draait alleen nog maar om geld

27 februari 2024 om 14:32

En voor je het weet heb je een nieuw Pogba.
In deze fase van de competitie, moet je niet met publiciteitsgeile mensen inlaten en je volledige concentreren op het enige waar je in goed bent.

Kom naar madrid win je ook nog is de cl welkom ben je kylian

In principe zorgen de laatste twee zinnen van dit artikel ervoor dat dit hele artikel niet geschreven had hoeven worden. Fabrizio is namelijk 100x betrouwbaarder dan L'equipe.

27 februari 2024 om 12:20

Ook Fabrizio kan ernaast zitten. Daarnaast is de transfer vab Mbappe in alle opzichten anders dan alle andere voetbal transfers. Bij welke andere voetballer probeert de Emir van Qatar en President van Frankrijk de druk op te voeren?

27 februari 2024 om 12:44

Wie zegt dat het waar is? De roddelpers waar over wordt gerept? Diezelfde roddelpers schrijft morgen weer dat Man City wss zich in de strijd gaat mengen let maar op. Denk dat Macron wel wat beters te doen heeft in de Franse politiek ipv zich druk te maken of Mbappe bijtekent.

27 februari 2024 om 12:54

Macron bemoeit zich altijd met Mbappe ook de vorige keer dus nee hij heeft niet wat beters te doen

27 februari 2024 om 13:01

Vorige keer heeft Macron zich er ook mee bemoeit hoor

27 februari 2024 om 13:47

Omdat de vorige keer (red. 2022) de president zich er ook mee bemoeid heeft, dat hebben Macron en Mbappã© zelf benoemd. Kleine citaat hieronder.

"zelfs de Franse president Emmanuel Macron heeft zich met het besluit van Mbappã© bemoeid. "ja, we hebben gesproken. Het was een goed advies. Als nationaal figuur heb je rechten en plichten. Je moet aannemen wat je bent, als een toneelstuk en een man. Ik heb hem op de hoogte gebracht van mijn keuze. Hij zei dat hij erg blij was en dat het geweldig nieuws was voor het land. Ik heb veel respect voor hem, maar ik heb mijn beslissing niet genomen omdat hij zei dat ik moest blijven. Maar het was onder meer een factor."

27 februari 2024 om 14:43

Fabrizio kan er natuurlijk naast zitten, maar hij is wel al geruime tijd de spreekbuis van Nasser, dus het kan ook zo zijn dat hij opzettelijk iets vertelt dat hem door de praeses van de Franse kampioen is ingefluisterd

27 februari 2024 om 14:47

Waarom zou Fabrizio zijn bijna perfecte status laten verprutsen door PSG? Op enkele last minute kapingen na heeft hij het 999 van de 1000 keer aan het juiste eind, maar zoals ik hierboven al noemde is dit gewoon een hele aparte situatie. Bij Mbappé weet je iig dat alles kan gebeuren totdat hij daadwerkelijk zijn krabbel onder een contract heeft gezet.

'voedt de geruchten over een contractverlenging bij Psg' Welke geruchten? Tot nu toe hoor ik alleen dat hij naar Real gaat en juist niet wil verlengen.

Bijna vermoeiend deze soap. Gaan van ene gerucht naar de andere. Zou mooi zijn als het over een paar maanden klaar is. En we eindelijk weten wat de waarheid is.

Haha, dit is echt zo treurig. Hele land bukt krom om hem maar in de Uber Eats league te houden.

Ik vraag me af of zo'n etentje nou echt gezellig is.. Vermoedelijk zal er nog wel een koffertje met zwart geld op tafel worden gelegd, maar ik hoop toch echt dat Mbappe nou eindelijk eens vertrekt. Madrid gaat echt een doodeng team worden op deze manier, wellicht dat zij voortaan de eerste helft met 10 man moeten gaan spelen om het een beetje eerlijk te houden.

Stel je voor dat Rutte dit zou doen. Kan het me niet voorstellen. Wat een triestheid dat de president van een land ingezet wordt om een sportman in de eigen competitie te houden

27 februari 2024 om 11:25

Haha Rutte om de tafel met Wout Weghorst of hij aub nog ff 2 seizoenen naar Twente wilt komen

27 februari 2024 om 11:26

Dat lijkt me eerder iets voor Yesilgöz 😉

27 februari 2024 om 12:42

Als hij dat gedaan had, zou die rooie van Verheydt nu nog lekkah bij ADO gespeeld. Gemiste kans

Flashbacks naar de transfergeruchten in 2022 haha. Maar goed dat kennen we wel allemaal. De Emir van Qatar en de President van Frankrijk erbij betrekken. Hopelijk dat hij gewoon nog bij zijn beslissing staat zoals Fabrizio heeft aangegeven. Maar ja heb er wel vertrouwen in dat hij deze zomer gewoon spelers is van Real Madrid.

27 februari 2024 om 12:23

Denk je als hij naar Real gaat dat hij spits gaat spelen of zal hij Vini verdrijven van de linkerkant?

27 februari 2024 om 12:29

Ik ga ervanuit dat het 4-2-2-2 systeem gewoon wordt behouden. Gaat denk ik ten koste van Rodrygo. Dus zowel Vinicius als Mbappe staan gewoon in de spits. Die gaan daar gewoon afwisselen.

27 februari 2024 om 12:42

Ik zou blij zijn als Mbappe naar Madrid komt, maar ik hoop niet dat we dan hetzelfde gaan meemaken zoals PSG nu, met allerlei berichten dat hij weg wilt etc. want dat is niet goed voor het team.

27 februari 2024 om 13:28

Als hij voor 5 jaar tekent zullen er niet zo snel berichten zijn, dan is hij ook al bijna 32 jaar als zijn contract afloopt.





Leuke clickbait. Zoals je in het artikel kan lezen zijn er meerdere spelers van PSG bij betrokken. Ze gaan het misschien nog wel proberen, maar ik denk persoonlijk echt wel dat Mbappe nu niet meer gaat twijfelen. Die ziet ook dat er in Madrid heel veel mooie dingen te gebeuren staan en dat ze echt wel een monsterlijk elftal gaan krijgen. Davies zal daar hoogstwss nog bijkomen en dan is Hakimi in 2025 ook nog transfervrij.

Gaat echt niet gebeuren.

PS : Vind het overigens schandalig dat de president van Frankrijk zich gaat bemoeien. Alsof dat Frankrijk (en de wereld) geen grotere problemen heeft dan Mbappe's verlenging. Nu snap ik wel dat Macron daar aanwezig zal zijn omdat de emir van Qatar daar ook zal zijn, maar dan nog. Hij kan hem ook nog ontvangen zonder Mbappe





27 februari 2024 om 11:51

Er zal ongetwijfeld een moment worden gecreëerd dat die vier aan een tafel afzonderlijk zitten hoor. Naar verwachting worden meer spelers uitgenodigd... uhm... ze zullen niet naar buiten brengen of het risico nemen dat het een besloten meeting is.

27 februari 2024 om 11:55

@unbeliebeble

Als dat het geval is moet Mbappé gewoon voet bij stuk houden. De meeting weigeren is wat onrespectvol tov zijn huidige werkgever, maar gewoon zeggen dat hij zijn beslissing heeft gemaakt en daar niet meer op gaat terugkomen.

Dan kunnen ze ineens een vergadering inlassen dat hij kenbaar maakt dat hij PSG zal verlaten.

Einde soap. Beste voor iedereen. Hoe langer dat Kylian dit laat aanslepen, hoe lastiger het wordt. Als dit echt gaat blijven duren denk ik dat Real het ook eens zat gaat worden.

27 februari 2024 om 12:38

Ik hoop dat hij tegen die druk is opgewassen. Ik heb altijd hem kwalijk genomen dat hij zich over heeft laten halen door Macron in de vorige episode waarbij de president betrokken was. Achteraf gezien was dat prematuur denk ik: het is niet niks om als jonkie zo op de troon gedragen te worden en zelfs exclusief gesprekjes met de president te voeren. Nu is hij in een situatie dat ook nog de emir erbij zit die hem wss tegen de miljard(en) aan kan bieder (daar gaan ze wel een 'legale' constructie voor vinden). Tja, zit je daar als een jongvolwassen man van 25 jaar. Dit is gewoon niet oké. Mochten ze Mbappe toch overtuigen, dan zal ik het hem in mindere mate kwalijk nemen gezien dit alles. Maar ik vind wil dat mijn club dan alsnog, ongeacht hoe erg hij ook beïnvloed is geweest definitief de deur dicht moet slaan voor Mbappe.

Ik sta al een lange tijd vrij nuchter in deze hele soap: voor mij zou het alleen op sportief gebied wat boeien of Mbappe komt (daarmee bedoel ik dat ik niet per se blij ben als Mbappe tekent, maar ook zeker er niet om rauw als hij niet komt). Verder neem ik elke (betrouwbare) gerucht niet serieus. Hij is en blijft een speler van PSG totdat mijn club via de officiële kanalen bevestigd dat de handtekening is gezet.

27 februari 2024 om 13:30

@unbeliebeble

De Uefa zou hier eigenlijk een onderzoek moeten starten. Als Macron daadwerkelijk betrokken is in de onderhandelingen, dan zal die misschien toezeggingen doen adhv belastingsvermindering of dat een deel van zijn inkomen onbelast wordt.

Als dat het geval is er toch sprake van competitievervalsing.

Ik snap dat je er zo naar kijkt, Real is namelijk nu al zonder Mbappé één van de sterkste ploegen in Europa. Mbappé erbij zal ze economisch een boost geven, sportief zal dat ook wel het geval zijn maar niet dermate dat Real alles overboord moet gooien om hem te halen. Ze zijn daar nu goed bezig , goed beleid aan het voeren.

27 februari 2024 om 20:06

De Uefa? Ceferin? Je weet dat die elke nacht in een negligé van Nasser slaapt toch? Die twee zijn holmaatjes, dat onderzoek komt er niet.

27 februari 2024 om 12:46

@fcbinsider1899

Eens ze willen Mbappe gewoon koste wat het koste is behouden.

Dit doet me denken aan de soap van 2022 toen Mbappe gewoon bijtekende op het laatste moment. Hoop oprecht dat hij gewoon weggaat bij PSG

Gewoon eng dit. Voetbal moet bijzaak blijven geen hoofdzaak. Daarbij lopen er voldoende egoïstische spelers rond denk ik met al die kapitalen.

Macron houdt dit diner natuurlijk in het kader van zijn plan om grondtroepen te sturen naar Oekraïne om daar voor onze westerse waarden door de gehaktmolen te laten draaien.
Ik ben ervan overtuigd dat hij Mbappé wil warm maken voor dit idee zodat velen zijn voorbeeld zullen volgen. Goed dat dit hoog op Macron zijn agenda staat!

Geloof er niks van dat hij daar voor rond de 20 miljoen per jaar gaat voetballen. Hij is 3 of 4 keer zo veel waard. Ik sou het super dom van hem vinden als hij hiervoor tekent.

Dit is echt te gek voor woorden. Hoe kan een president die zoveel shit aan zijn hoofd heeft in zijn eigen land zich zo druk maken over een voetbaltransfer? Hij gaat gezellig een hapje eten met een sterspeler, een emir van Qatar en de clubbaas van PSG, en iedereen weet dat dit geen afscheidsdiner is voor Mbappe…

Nee, dit slaat echt nergens op. Een president die zich twee keer bemoeit met de transfermarkt. Wat heeft dat nou te maken met zijn rol als politiek leider om Frankrijk uit de problemen te helpen? Meneer Macron denkt zeker dat hij nog even tijd heeft om Mbappe te paaien om in Parijs te blijven en de problemen van de Franse bevolking daaraan voorrang moeten sorteren.

27 februari 2024 om 12:18

Vrij naïef om te denken dat die lui 24/7 met de problematiek in eigen land en de wereld bezig zijn.

Natuurlijk is het onzin dat deze Macron überhaupt betrokken wordt bij het voetbal, maar je moet niet onderschatten hoe diep Macron bij die Qatari erin zit en hoeveel vastgoed, projecten, ontwikkelingen en vooral macht ze in Parijs/frankrijk hebben.

27 februari 2024 om 12:31

Dat was ook niet de kern van mijn boodschap, maar het is wel ongekend dat een politieke leider zich in één specifieke transfer mengt. Niet een keer, maar nu mogelijk dus voor de tweede keer.

27 februari 2024 om 13:44

Klopt, dat is ongekend, maar tegelijk is het dus niet zo heel gek omdat die Qatari zoveel invloed hebben in Parijs en dus niet hun kroonjuweel willen zien vertrekken. Grote kans dat zij dan ook tegen Ome Manuel zeggen dat ze wat dingen anders gaan doen en hij hier weinig tegen kan doen omwille van de portemonnee. Cream ...maar dan staat de M voor Macron.

27 februari 2024 om 12:48

@unbeliebeble

Helemaal mee eens bro.

Mbappe zie ik deze keer gewoon weigeren wat Macron hem te bieden heeft.

Wilt Mbappe de CL winnen en ooit de goudenbal dan moet hij gewoon weg bij PSG.

Real is ook gewoon de beste bestemming voor hem eerlijk is eerlijk

27 februari 2024 om 14:33

Dank je wel, ik waardeer jouw eerlijkheid!

We zullen het zien. Ik maak me oprecht meer zorgen om het feit dat die Macron als staatshoofd zich nu voor de tweede keer gaat bemoeien met zo iets als een transfer van een bepaalde speler: ga je land regeren, en blijf binnen je boekje.

Of Mbappe komt of niet, laat me eerlijk gezegd best wel koud. Ik denk eerlijk gezegd dat Mbappe meer baat heeft bij het spelen bij ons dan wij baat en noodzaak hebben aan hem. Zoals je zegt: als hij ooit nog een keer en met wat geluk zelfs vaker de CL en de goudenbal winnen, dan maakt hij bij ons meer kans dan bij PSG.

Ach ja, we zullen zien hoe deze soap zich weer gaat ontrafelen.

27 februari 2024 om 15:26

@Unbeliebeble

Geen dank maat!!

En ja verder helemaal met je eens. Het blijft gek na mijn mening hoeveel kansen Mbappe krijgt van Perez om nog voor Real te spelen was dit onder een andere president gebeurd denk ik oprecht dat Real nooit meet interesse in Mbappe had getoond.

Het is nu of nooit voor Mbappe.

27 februari 2024 om 14:51

De vorige keer heeft die Macron erop aangedrongen bij Mbappe om te blijven in Parijs omdat het lot van het land in zijn handen ligt en nog geen jaar later werd een deal beklonken waarbij Frankrijk gevechtsvliegtuigen aan Qatar leverde. Wellicht is er weer een miljardendeal op tafel?

Kijk als Frankrijk hem nodig heeft, sja, hij is toch Fransman. Hij zal natuurlijk ook wel beseffen dat als het om voetbal gaat, hij Real Madrid harder nodig heeft dan Real Madrid hem.

Als ik Mbappe was, had ik weinig meer gedaan voor mijn club, maar gewoon puur geld geharkt. Nog een keer de CL winnen en daarna naar Saudi Arabie voor 700 miljoen per jaar. Daar lekker tot je 35e lekker voetballen. Heb je toch straks paar miljard op je rekening. Bouw overal huizen en kom in verschillende commercials. Dan ben je binnen voor de rest van je leven. Volgens mij heeft Mbappe geen goede trainer nodig om fit te blijven. Er zit zoveel talent in zijn grote teen dat hij het puur kan doen op klasse.

27 februari 2024 om 12:10

Dan pas ben je binnen voor de rest van je leven?

27 februari 2024 om 12:33

@erodinho

Als Mbappé nu al niet meer binnen is voor de rest van het leven, dan zijn wij gewone plebs ook gewoon kansloos voor de rest van ons leven.

Goed om te zien dat Macron z'n prioriteiten op orde heeft.

Het is de taak van een president van een groot land als Frankrijk helemaal niet om actief deel te nemen aan contractonderhandelingen. Ik ben geen jurist en verder ook juridisch niet onderlegd maar ik kan me voorstellen dat dit zelfs strafbaar kan zijn. Dat hij aanwezig is tijdens een bijenkomst is niet meer dan normaal overigens. Ik denk daarom dat de media hier een mooi verhaal van heeft gemaakt en dat Mbappe middels een officieel document zijn beslissing heeft doorgegeven.

Een nieuwe dieptepunt voor PSG als dit klopt...gaan ze serieus de leiders van 2 landen inschakelen om Mbappe van gedachte te veranderen? Echt kansloos dit.

En de soap gaat verder

Mbappé soap is om moe van te worden. Die jongen is al zo ontiegelijk vaak van gedachten veranderd, dat ieder gerucht niet te vertrouwen is.

Off: wist niet dat Macron tegelijkertijd president was van Frankrijk en Emir van Qatar. Waar haalt hij de tijd vandaan? Komma's zijn belangrijk mensen!

Frankrijk verzuipt in de inflatie, de boeren staan op het punt guillotines te bouwen en de bastille te bestormen en Macron is een speler in de oorlog tussen Oekraine en Rusland maar deze clown heeft tijd om zich hier mee bezig te houden

27 februari 2024 om 14:16

@real8madrid

Ik zie niet wat het een met het ander te maken heeft, vooral gezien dit met Mbappé een momentopname is en hij dus consistent bezig is met alles wat je opnoemt.

27 februari 2024 om 14:24

Besef dan dat het om meer gaat dan Mbappe. Het gaat hier om Qatar gas- en olie deals. Mbappe is hier slechts een pion in. Zie ook waarom Europa gematigd was tegen Qatar op het WK.

Schijnt dat dit al wekenlang op de planning stond. Ook toen Mbappe nog niet heeft aangekondigd dat die zou vertrekken. Heeft ook niks te maken met de toekomst van Mbappe. Maar ik begrijp de geruchten al te goed. Het is Macron in 2022 al eerder gelukt om Mbappe in Frankrijk te houden, dus waarom niet nog een keer proberen zal die nare Nasser El Khelaifi wel niet denken.

Kijk. We kunnen allemaal wel roepen ja Macron dit, Emir van Qatari dat. Maar Mbappe is toch mans en volwassen genoeg dat die nu aan zijn carriere gaat denken? Sjezus, het lijkt wel alsof het land Frankrijk in elkaar stort als Mbappe vertrekt. Ben echt oprecht benieuwd hoe de andere clubs in de Franse competitie hier wel niet over denken dat de president van Frankrijk, iedere keer wordt ingezet om Mbappe in Frankrijk te houden.

De hele wereld staat in de fik en macron moet mbape even overhalen om te blijven lol. Ik denk dat macron dit gebruikt voor politisch gewin. Ik zou ook alles aanpakken om die verschrikkelijke lepenn af te Schudden..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren