Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé: ‘Die avond veranderde ik van een goede in een héle goede speler’

Laatste update:

Kylian Mbappé is van mening dat hij in een memorabele Champions League-wedstrijd tegen Barcelona in 2021 definitief zijn naam vestigde in het mondiale voetbal. De inmiddels 23-jarige Fransman vernederde Barça destijds door tijdens een 1-4 zege een hattrick voor zijn rekening te nemen.

Mbappé is pas de derde speler die in de Champions League een hattrick wist te maken tegen Barcelona, na Andriy Shevchenko (Dinamo Kyiv, 1997) en Faustino Asprilla (Newcastle United, 1997). Dankzij deze knappe prestatie schakelde PSG Barcelona destijds in de achtste finales van de Champions League over twee duels uit (5-2). “Ik denk dat ik die avond veranderde van een goede speler in een héle goede speler”, zegt de aanvaller tegenover PSG TV. “Ik maakte een hattrick in Camp Nou, het was iets speciaals en eerlijk gezegd was ik trots omdat ik met veel persoonlijkheid speelde, zoals ik dat altijd zeg.”

“Op Champions League-avonden kun je je niet verstoppen en die avond verstopten we ons niet”, vervolgt Mbappé. “Ik heb al eerder de kans gekregen om alle Champions League-wedstrijden te spelen tot aan de finale”, doelt hij op de verloren eindstrijd in 2019/20 tegen Bayern München (1-0). “Ik heb alle mogelijke emoties gevoeld. De Champions League winnen is iets bijzonders, mocht ik deze prijs ooit met PSG weten te winnen, zou dat extra speciaal zijn.”

PSG neemt het woensdagavond in het miljardenbal om 21.00 uur op tegen Maccabi Haifa. Vorige week werd het eerste groepsduel met Juventus omgezet in een 2-1 overwinning. De laatste poulegenoot van de Parijzenaren in Groep H is Benfica, dat eveneens zijn eerste groepsduel wist te winnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En het was in 2022 dat Mbappe veranderde van een hele goede voetballer naar een zelfingenomen arrogante voetballer. Wel jammer dat een speler met zijn kwaliteiten niet kiest voor sportieve ambitie door in een lagere competitie te blijven.

14 september 2022 om 15:58

Ach ja, meer dan 125 miljoen per jaar, zeg maar eens nee

14 september 2022 om 16:11

Née.

14 september 2022 om 16:11

Pff, rupsje nooitgenoeg.

14 september 2022 om 17:37

Die 125mil oké, maar ze hebben hem te veel zeggenschap gegeven

14 september 2022 om 16:12

Waarom jammer? Speelt bij zijn favoriete club, is een koning in zijn land en speelt elk jaar mee om de CL titel. En hij zal heus ooit wel ff La liga of de Premier league komen slopen hoor.

14 september 2022 om 16:23

Ben benieuwd of hij die competities kan slopen. Het dominante messi-ronaldo tijdperk is al een tijdje voorbij, maar meneer heeft nog geen gouden bal. Ontstijgt nog niet het niveau van de lewandowski's, benzema's, modric's van deze wereld. Nog een hoop stappen te maken.

14 september 2022 om 17:03

Mbappe is ook aanzienlijk jonger dan die spelers natuurlijk.Je hebt het over spelers van 34 en 36 jaar. Mbappe is geloof ik 22 jaar en een sterspeler met een WK op zak. Wij doen al lyrisch over De Ligt die net zo oud is en de bank warm houdt bij Bayern Munchen. Mbappe is gewoon een absoluut toptalent

14 september 2022 om 17:04

Lewa,benzema en modric slopen alle drie laliga dus waarom zou mbappe dat niet kunnen? Kijk het is wel een beetje een naar ventje qua uitsralinkg maar hij kan wel echt niet normaal goed voetballen die gozer.

14 september 2022 om 17:35

Ja ik ben ook niet zodanig onder de indruk van hem eerlijk gezegd. Absolute topspeler hoor maar vraag me af of hij al op zijn maximale zit. Denk dat het net als Neymar zal gaan

14 september 2022 om 18:16

Ontstijgt dat niveau niet, lol. Geslapen de afgelopen CL periodes? Afgelopen seizoen slachtte hij allerlei clubs af. Carvajal is nog steeds duizelig van hem. Barcelona heeft hij ook al een keer in zijn 1tje afgemaakt. Hij is helaas afhankelijk van andere en PSG bezwijkt gek genoeg altijd maar dat ligt aan alles behalve Mbappe.

14 september 2022 om 18:39

Nee natuurlijk effe de finale tegen Bayern terugkijken met je ligt nooit aan Mbappe die miste toch een bosje kansen zeg bah bah!

14 september 2022 om 18:44

Zijn favoriete club? Ik krijg juist altijd de indruk dat juist real zijn favoriete club is, maar kan het mis hebben.

14 september 2022 om 19:11

Vraag me af of hij bij zijn favoriete club speelt. Het lijkt er toch vooral op dat hij voor geld en status gegaan is. Ik weet natuurlijk niet zeker of dat zo is. Maar als dat beeld klopt vind ik het eigenlijk vooral treurig. Dat je bij Real kan voetballen, je droomclub, en dat je dan toch voor PSG kiest voor nog meer geld.

14 september 2022 om 19:12

Toptalent? Zeer zeker Japie. Maar laat hij eerst beginnen de beste speler van zijn club te worden voordat hij zichzelf met lauweren tooit.

14 september 2022 om 16:26

waarom moet iemand in het oog van het publiek nederig zijn? een oprechte vraag.
Vind dat hij alle recht mag hebben om zo zelfingenomen te zijn. Hij is namelijk de grootste reden dat hij het zover heeft geschopt. Veel van de grootste sportmensen zijn vol van zichzelf. Ik kan wel genieten van deze vorm van zelfverzekerheid

14 september 2022 om 18:11

Je mag best zelfverzekerd zijn over je eigen prestaties, maar om dan die wedstrijd tegen Barca te noemen? Dat was een van de zwakste Barca elftallen in de afgelopen 30 jaar. Om dan die wedstrijd eruit te pikken om jezelf een hele goede speler te noemen...

Ik vind hem zelf nog biet die speler. Faalde opzichtig op het vorige EK. In de CL finale tegen Bayern paar hele grote kansen gemist. Als hij in dat soort wedstrijden het verschil maakt, dan kan die een Ballon D'or winnen, maar hij heeft nog niet laten zien dat hij het in die wedstrijden kan.

14 september 2022 om 19:50

Marrie

Tuurlijk heeft hij het recht. En wij hebben het recht om dan een oordeel over zijn persoonlijkheid te hebben.

Ik ben absoluut geen CR7 fan, maar toen hij getergd werd riep hij een keer “jullie zijn allemaal jaloers omdat ik mooier, rijker en succesvoller ben dan jullie”. Walgelijk arrogant natuurlijk, maar ik vond het ook wel mooi. Hij had namelijk wel gelijk.

14 september 2022 om 16:27

Eens met de eerste zin, maar die tweede is natuurlijk onzin. Dit zeg je ook niet als spelers van Ajax bijtekenen in plaats van verkassen bij wijze van spreken. De Ligue 1 mag dan maar 1 topclub hebben qua niveau, maar zo fenomenaal is Laliga ook niet op 't moment buiten het feit dat het twee topclubs heeft. Wel beter dan de Ligue 1 uiteraard, maar het is zeker geen verschil van dag en nacht.

Betreft Mbappe: Die is veranderd van een geweldige speler met een compleet rendement in een geweldenaar die enkel nog voor zichzelf speelt. Ik vraag me af of Real Madrid daar in de toekomst nog op staat te wachten. Daar waar Ronaldo wel iets soortgelijks heeft, is hij wel degelijk op 't team gericht geweest in het verleden. Mbappe heeft dat op dit moment helemaal niet. Die speelt enkel om zoveel mogelijk zelf te scoren. Dat moet je bij Real Madrid niet doen.

14 september 2022 om 16:54

Ronaldo is nooit op het team gericht geweest bij Madrid. CR7 was altijd rupsje nooitgenoeg, alleen wel met sensationele kwaliteiten waardoor het niet uitmaakte, want hij maakte er gewoon 50+ per jaar. Ik weet niet of Mbappe al op dat level is

14 september 2022 om 18:13

La Liga staat bog steeds mijlenver boven de Ligue 1. Kijk eens hoe ver Spaanse teams komen in de CL en EL. Daar kunnen Franse teams niet tegenop (behalve PSG).

14 september 2022 om 18:28

Hoe komen vele mensen er toch bij dat La Liga niet zoveel is op dit moment? La Liga is dat juist wel. Probleem is alleen dat Real sterker en sterker wordt en Barcelona daar nu (onterecht) bij aan is gehaakt. Atletico zit er vaak net onder en de rest is het vaak stuivertje wisselen. De ploegen doen het Europees ook gewoon goed getuige de prijzen en hoeveel ploegen er telkens bij de laatste 8 zit.

Je verhaal over Mbappe is ook onzin. Kijk het aantal assists wat Mbappe heeft. Ik vraag mij af of je überhaupt PSG ziet spelen? Ja Mbappe is wat egoïstischer geworden, ja Mbappe treedt meer op op de voorgrond maar mag het? Hij is niet meer de speler dat in de schaduw staat van een Neymar, Messi of Di Maria. Het is nu Mbappe en dan de andere.

Of Real op hem zit te wachten is meer de vraag die hij zelf kan beantwoorden door daar opnieuw nederig te zijn en de rol in te nemen zoals het eerder was bij PSG.

14 september 2022 om 16:27

Ik denk dat die daar nog genoeg tijd voor heeft toch? Als die over 2 jaar weggaat heeft die nog een goede 5 jaar om in la Liga of premier League te spelen.

14 september 2022 om 18:12

De beste voetballers zijn vaak arrogant. Dat krijg je ook wel als je zoveel aanbidders hebt en alle deuren vokr je open gaan. Zomaar een paar: Ronaldo, Messi, Neymar en Zlatan. Allemaal super sterren dat niet bepaald normaal zijn gebleven. Mbappe doet geen gekkere dingen dan bovenstaande en hoort qua kwaliteiten in dat rijtje.

14 september 2022 om 18:36

Mbappe hoort qua kwaliteiten helemaal niet in het rijtje van Messi. Zal die ook nooit komen. Zoveel talent heeft hij echt niet. Doet het vooral allemaal op snelheid. Neymar en CR7 en Zlatan zijn ook allen beter of beter geweest.

14 september 2022 om 20:17

Beter of beter geweest? Zoek anders even de leeftijd van Mbappe op en wat hij al heeft laten zien op deze leeftijd…

Mooie prestatie en natuurlijk een topspeler. Maar het blijft een speler in de Mickey Mouse competitie met wekelijks tegenstanders niveautje Rkc waalwijk.

14 september 2022 om 15:58

Ligeau 1 clubs vergelijken met RKC... Gaat nergens over.

14 september 2022 om 16:07

Dat moet haast wel een undercover account van Ruud van Nistelrooij zijn

14 september 2022 om 16:09

Alleen omdat RKC een punt hoorde te verdienen tegen PSV en PSV doorging tegen Monaco schat je RKC hoger in???

14 september 2022 om 16:12

Als je ziet welke Nederlanders er basis staan bij Toulouse ga je wel serieus aan het niveau twijfelen toch?

14 september 2022 om 16:13

Nederland staat een puntje achter de Ligue 1. Zo groot is het verschil dus niet.

14 september 2022 om 16:16

Eens Jsmooth.

Op de UEFA coefficienten ranking, waarmee de Nederlanders de laatste tijd zo graag pronken, staat de Franse competite sinds 2002 onafgebroken op de 5de plaats, met zelfs een periode van 3 jaar dat ze 4de stonden.

Nederland heeft zich in diezelfde periode steevast ergens tussen plaats 6 (waar ze nu staan en wat hun hoogste notering is sinds 2022) en plaats 14 bevonden.

Maar de laatste jaren is het verschil op de ranking tussen NL en FR kleiner geworden maar alsnog is de historische rangschikking zwaar in het voordeel van de FR competitie. Geen idee van waar die misplaatste arrogantie dan vandaan komt om de FR competitie 'niveau Rkc' te noemen.

14 september 2022 om 16:16

Nee? Clermont Foot bijvoorbeeld is heel veel beter dan? 13/14 van de clubs in die competitie zijn gewoon van dat niveau.

14 september 2022 om 16:32

@fcg95 - Dat is een slechte graadmeter. We hebben enorm gemazzeld met die Conference League en in de breedte is de Ligue 1 een stuk sterker. De degradatiekandidaten hebben een veelvoud van het budget van de Eredivisie. Middenmoters daar zijn direct subtoppers hier. Het behoeft dus absoluut nuance.

14 september 2022 om 16:36

Franse competitie is gewoon een aanfluiting vergeleken met de top 3 competities Premier League La Liga serie a zonder de punten van PSG zouden ze niet eens top 5 staan!

14 september 2022 om 16:30

Natuurlijk grote onzin. Het grootste verschil tussen Laliga en de Ligue 1 is het feit dat Laliga twee topclubs heeft. Buiten dat is de Laliga echt niet zo verschrikkelijk veel beter. Wel beter, maar dat is ook wel veranderd sinds clubs hun financiele zaakjes op orde moeten hebben. Dat was voorheen een grote schuldencompetitie. Daarnaast heeft de degradatiekandidaat van de Ligue 1 nog altijd het een veelvoudig budget als dat van een RKC. Nogal subjectief wat je hier staat te schrijven.

14 september 2022 om 16:38

La Liga is verschrikkelijk veel beter aangezien la Liga subtop tig keer de Europa League won terwijl Franse subtop een grap is in Europa!

14 september 2022 om 17:31

Haha. Buiten barca, real en atletico. Sevilla, villareal, real betis, real sociedad , bilbao en valencia ook zouden gewoon 2e eindigen in frankrijk . belachelijk niveau daar.

15 september 2022 om 21:27

@draufganger1 - Totdat de schulden weggewerkt moesten worden en de banken niet meer bij mochten springen. Sindsdien is Laliga toch wel aardig in verval en nog hebben veel clubs hun financiele zaakjes allesbehalve op orde. Alleen Barcelona en Real Madrid zijn natuurlijk de uitzondering gezien hun status en omzet. Uiteindelijk draait het gewoon om geld, inwoners en kijkers hoe goed een competitie is. Ik snap dus niet waarom mensen er gelijk zo'n discussie gebaseerd op emoties van maken. Ik geef daarnaast ook duidelijk aan dat Laliga sterker is, maar zeker niet zoveel sterker dat de Ligue 1 te omschrijven is als een "mickey Mouse competitie met wekelijks tegenstanders als Rkc". Da's puur subjectief gebazel van een fanboy.

Oke leuk. Normaal hou ik veel van dit soort spelers met een bepaalde arrogantie, maar die dag toen hij Messi wegduwde en ruzie maakte met Neymar, en stopte met de aanval omdat de bal naar Messi ging ipv hem ben ik zowat al mijn respect voor hem verloren. Mbappe heeft nog een hele lange weg te gaan voordat hij niveau Neymar, laat staan Messi is. Ik denk dat hij dat nooit gaat redden. Helemaal niveau Messi zal hij nooit halen. Daarnaast hartstikke leuk in de Franse competitie waarbij hun nummer 2 word uitgeschakeld door Feyenoord.. Het is deze jongen helemaal naar zijn bol gestegen. Jochie heeft een paar goals gemaakt en gedraagt zich als een God. Kijk naar Messi. 7 ballon d'ors, beste voetballer ooit, maar is nooit veranderd qua karakter.

14 september 2022 om 15:58

Daarentegen heeft hij wel al een wk gewonnen , iets wat neymar en messi niet gelukt is . Ik ben het wel eens dat hij weg moet uit Frankrijk want die competitie is gewoon niet zo sterk

14 september 2022 om 16:04

Arbeloa heeft ook een wk gewonnen en Cruijff niet. Wat is je punt

14 september 2022 om 16:07

Hij heeft een WK gewonnen? Wist niet dat je een WK alleen speelt? WK is echt de meest overrated prijs ooit. Je wint een WK omdat je toevallig uit het sterkste land uit je moeder bent komen rollen en dat land net op zijn piek is/was qua spelers.. Vind dat zo een kul argument. Dus giroud is beter dan Van Basten. Griezmann beter dan Messi. Pogba beter dan Modric en umtiti beter dan Van dijk? Messi is echt 3 klasses beter dan Mbappe is en ooit zal zijn.

14 september 2022 om 16:11

Zeg niet dat ze beter zijn , maar dat is wel de mooiste prijs om te winnen . Ronaldo was al blij met een ek en messi met de zuid amerikaanse prijs , zegt genoeg . Elke speler wilt wk worden

14 september 2022 om 16:15

r.vatros// dan is elke prijs de meest overrated prijs ooit? Je bent gewoon geirriteerd dat messi nooit een wk heeft gewonnen of uberhaupt een kenmerkende wk heeft gespeeld (waarschijnlijk zal je aankomen met wk 2014 maar dat was een blamage om hem de beste speler van het wk te geven ondanks de (voor hem) matige spel en enkel een paar doelpunten in de groepsfase tegen nietszeggende landen.

14 september 2022 om 16:17



@r.vatrosen als Messi dalijk het WK wint, is het dan ook overrated? Deze ga ik onthouden.

14 september 2022 om 16:30

Het enige waarom ik Messi een WK zou gunnen is voor hemzelf. Hij is voor mij sowieso de beste speler ooit.

14 september 2022 om 16:32

Natuurlijk zijn spelers blij meteen WK. Het is natuurlijk wel speciaal om een WK te winnen. Aangezien het maar 1x in de 4 jaar is, maar ik bedoel er vooral mee te zeggen dat mensen die prijs veel te zwaar laten meetellen hoe goed iemand is.

14 september 2022 om 16:40

Dat is wat jij vindt , als jij alle spelers vraagt die zullen toch zeggen dat ze liever wk worden dan een gouden bal of een champions league

14 september 2022 om 16:41

Dat maradonna en pele gezien worden als de beste ooit is onder andere vanwege de wk's, maar dat vind jij dus onterecht?

En maradonna won het wk met een shit-team voor jouw informatie.

14 september 2022 om 16:49

Een wk is letterlijk maar 7 wedstrijden. Met een beetje geluk kan je altijd stunten. Als de scheids zijn hands had gezien had ie nooit een wk gewonnen

14 september 2022 om 17:04

@realxlll

Huh? Natuurlijk niet.. Maradona en Pele waren absolute wereldspelers. Beide in het rijtje van beste ooit.. Prijzen interesseren mij sowieso niet zoveel om iemand als "beste" te zien, aangezien voetbal een teamsport is.

Wat voor mij bijvoorbeeld Messi zo goed maakt is dat hij op elke positie van middenveld tot aanval tot de beste behoort. Beste dribbelaar, beste afmaker, beste passer, beste spelmaker, technisch de beste. Dat hadden Maradona en Pele bijvoorbeeld ook. Alleen Messi voor mij nog een niveau of 1/2 daarboven, plus hij heeft het 15+ jaar gedaan. Meestal hebben spelers een piek van een jaar of 3/4 maximaal en dan word het snel minder. Messi was al buitenaards, en zijn piek was absurd, en nog nooit eerder vertoond. Dat maakt mij voor mij een speler de beste. Niet hoeveel prijzen hij pakt in een teamsport.

14 september 2022 om 17:07

Een beetje onzin. Maradona is tot vandaag voor de Argentijnen hun grootste held ooit omdat hij ze een WK schonk. Niet Messi. Een WK is wel degelijk een prijs die iets voorstelt

14 september 2022 om 17:40

Natuurlijk is het WK een prijs die iets voorstelt. En ja iedereen wil hem winnen. En ja als je hem wint ben je een “God” in eigen land. Maar dat wil niet zeggen dat je een betere voetballer bent dan iemand die niet het WK heeft gewonnen. En DAAR gaat het hier om. Mbappe heeft een WK gewonnen maar Messi (was) is toch echt de betere voetballer. En wat Pluisje betreft…ja die heeft Argentinië het WK geschonken…maar of die beter was als Messi…zeker niet qua tijds duur!!!

14 september 2022 om 17:51

Maradona won het WK door vals te spelen, voor jouw informatie.

14 september 2022 om 17:54

@Tiptopp Ik vond Maradona wel degelijk beter. Die speelde alleen niet met de kwaliteit om hem heen waarmee Messi heeft gespeeld, die alleen heeft gevoetbald bij Europese topclubs. Maradona zorgde er in zijn eentje voor dat matige teams topprestaties leverden. Messi kwam eigenlijk altijd in een gespreid bedje terecht, wat niet wil zeggen verder dat hij niet geweldig heeft gepresteerd. Mbappe vind ik idd niet beter dan Messi

14 september 2022 om 18:17

Maar stel je bent de beste clubvoetballer ter wereld maar bent toevallig in Liechtenstein geboren. Dan kun je nooit een WK winnen. Dus WK is wel degelijk een grote prijs, maar als je niet de juiste nationaliteit hebt kun je die prijs eigenlijk niet winnen.

14 september 2022 om 18:19

Messi kwam in gespreid bedje ja? Messi is bij Barca en Argentinië de gene die zorgt dat spelers in een gespreid bedje slapen. Kijk anders zijn stats er op na. Vooral de laatste jaren bij Barca daalde het niveau wekelijks tot een diepte punt, Messi heeft letterlijk de club gedragen naar kampioenschappen.

14 september 2022 om 18:21

Dat is ook zeker waar, maar Maradona en Messi komen uit hetzelfde land en Argentinie is een groot voetballand, al hebben zowel Maradona en Messi in een matig Argentinie gespeeld. In het Argentinie van Maradona bv zat buiten Valdano niemand van een Europese topclub

14 september 2022 om 18:23

@barcalover123 Kijk even met wie Maradona heeft samengespeeld. Die had echt minder topspelers om hem heen dan Messi hoor. Zowel bij Barca als bij Argentinie. Zoals ik zei heeft Messi het geweldig gedaan, maar Maradona is voor mij de beste voetballer allertijden. Als andere mensen een voorkeur hebben voor Messi, Pelle, CR7 of andere grootheden kan ik dat ook respecteren, maar persoonlijk heb ik nooit meer een speler zien voetballen van wie ik zo heb genoten als van Maradona. Vooral zijn techniek was ongekend en dat op ontiegelijk slechte velden en amper camera's waardoor hij vaak met enorm veel pogingen op een doodschop te maken had

14 september 2022 om 20:12

Haha als je de slidings eens terugkijkt die op hem werden gemaakt dan ga je bijna denken dat je naar een soort mix van karate en voetbal aan het kijken bent. Die kreeg elke wedstrijd wel een doodstrap om ze oren. In die tijd had niemand een jaar of 15 achter mekaar op zo'n hoog niveau kunnen voetballen en dat is het enige argument wat ronaldo en messi op hem hebben.

14 september 2022 om 16:04

We hoeven spelers ook niet te vergelijken met C Ronaldo en Messi. We zijn enorm verwend met spelers van dit kaliber. Een speler die dat niveau aan tikt gaat echt niet zo maar komen de komende 10 jaar. Echter denk ik wel dat Mbappe het dichtst bij zit/ kan komen van dit niveau en enorm veel prijzen gaat winnen.

14 september 2022 om 16:42

Ik zet mijn geld op Haaland die het nu ook in serieuze competitie terwijl Mbappe tegen de boeren van Brest en Clermont enzo! Aardig verschil natuurlijk

14 september 2022 om 18:31

Hele lange weg te gaan voor niveau Neymar? Leg uit? Wat heeft Neymar laten zien wat Mbappe niet heeft laten zien? De rangorde bij PSG is volgens mij ook duidelijk zichtbaar wie waar staat en dan staat Mbappe er toch echt boven.

En hij is qua gedrag helaas ook veranderd na die contractverlenging. Is veel te veel naar zijn hoofd gestegen met zijn gedrag. Kan niet eens fatsoenlijk samenspelen met Neymar en Messi. En ook met dat moment dat hij letterlijk stil liep omdat Vitinha de bal niet naar hem passte was ook te gênant voor woorden. Hij mag wel iets meer nederig zijn op het veld.

14 september 2022 om 16:30

Hij is nooit veranderd. Ken persoonlijk mensen in zijn krijgen en hij was altijd zo geweest, deze geruchten over zijn ‘karakter’ ging al rond sinds hij 16 was bij Monaco.

Laat andere dat lekker bepalen. Komt altijd een beetje arrogant over om over jezelf te gaan zeggen hoe goed je wel niet bent.

Nou het was vooral koeman die het je heel makkelijk maakte door een niet-wedstrijdfitte pique en dest tegenover je te zetten. Wat hij vervolgens tegen bayern liet zien vond ik al een stuk indrukwekkender.

Wat een stuitende arrogantie. Haaland heeft 100% meer die gunfactor. Hoop ook dat ie elke gouden bal in de toekomst van Mbappe afpakt. Mbappe blinkt tegenwoordig uit in arrogantie, zeuren en duiken

nou we weten in ieder geval dat hij een echte fransman is... wat een arrogantie zeg.

daarnaast wel geinig dat die andere twee hattricks in hetzelfde jaar gemaakt werden tegen barca.

14 september 2022 om 16:15

Want alle Fransen zijn gigantisch arrogant? Hoe erg wil je een volk over 1 kam scheren op basis van een uitspraak van een individu?

On: Mbappé is natuurlijk wel een geweldige speler, alleen begint zijn karakter nu wel te veranderen. Hoop dat iemand hem eens even een keer weer op zijn plek zat, want het zou zonde zijn als hij dit zo voortzet.

14 september 2022 om 16:22

Ik weet niet waar jij ooit in Frankrijk bent geweest, maar echt veel lieve mensen daar ontmoet. Altijd met een goeiedag, zelfs als ze je niet kennen. Heb ik nergens anders meegemaakt. Maar neen, vooral je oordeel laten afhangen van een jonge voetballer met miljoenen zat op de bank. Wat geeft je het recht om een volk zo te verwijten? Ik zie het vaker voorbij komen op Vz t.o.v Fransen.

14 september 2022 om 16:32

Gisteren werden alle Nederlanders hier arrogant genoemd, morgen worden alle Grieken lui genoemd en alle Spanjaarden dik. So what? We weten ondertussen toch wel hoe het hier op vz en eigenlijk in de hele maatschappij werkt met dat generaliseren? Waarom zo druk over maken?

14 september 2022 om 16:34

Ik vind Fransen op zich wel een vriendelijk volk. Alleen het stoort me verschrikkelijk dat ze geen woord Engels kunnen, of niet willen praten.

Nu hij gaat trouwen met een omgebouwde man, zal zijn carriére als een nachtkaars uitgaan. In elke stadion zal het vanaf de tribunes "Mbappé is een gay, olé, olé" klinken. Dat voetbalt niet lekker.

14 september 2022 om 16:36

Dit vind ik wel vrij denigrerend richting transseksuelen. Hoe zou je het vinden als iemand zo over Turken zou praten?

14 september 2022 om 16:39

Als zo’n Transgender dood gaat, en archeologen vinden over 80 jaar zijn botten krijgen na onderzoek de gender te zien, wat denk je dat ze te zien krijgen? Dit was een man of dit was een vrouw?

14 september 2022 om 16:58

Ik neem aan dat hij dat ook niet fijn zou vinden. Goede is dat hij het nergens goedkeurt. Hij voorspelt alleen dat dat is wat er gaat gebeuren, en gezien het gemiddelde IQ bij de harde kernen (en al helemaal in Frankrijk), is het best een realistische voorspelling.

14 september 2022 om 17:10

Hoezo is dat denigrererend? Een transgender is toch een vrouw of man die zich voordoet als het andere geslacht? Als ik me morgen verkleed als een oerangutang wil dat niet zeggen dat ik een oerangoetang ben. Ook niet als ik me laat ombouwen tot oerangoetang

14 september 2022 om 17:39

@Japie Haha. Hoi ik ben een fiets! Groetjes van fiets.

14 september 2022 om 18:15

Door te suggereren dat het 'zal' gebeuren en dat zn carriere als een nachtkaars uit zal gaan klinkt het weinig respectvol richting transseksuelen. Wat een bekrompen reacties hier weer zeg.

14 september 2022 om 18:26

Leg eens uit waarom het bekrompen is. Iemand die als man is geboren is toch gewoon een man? Niemand veroordeelt hier verder in de reacties dat zo een man zich een vrouw voelt. Er wordt alleen aangegeven dat het zo iemand dan nog niet officieel een vrouw maakt. Je bent namelijk alleen een echte vrouw als je als vrouw wordt geboren

14 september 2022 om 18:56

Maar Japie, als je transgender zijn vergelijkt met jezelf wanneer je je voordoet als oerang oetan dan snap je het niet en wil je het ook niet snappen. Prima hoor. Ik snap de relativiteitstheorie niet, die wil ik ook niet snappen, maar dan ga ik dus niet aan een natuurkundige vragen me die uit te leggen.

14 september 2022 om 19:01

Leg mij dat eens uit dan. Een transgender mag zich voelen als iets als wat hij of zij niet geboren is, maar iemand anders mag zich niet voelen als iets als wat hij of zij niet geboren is, omdat het dit keer dan toevallig geen ander geslacht betreft maar iets anders?

14 september 2022 om 19:24

Nee maar ik ga het dus niet uitleggen omdat de basis voor een discussie erover niet is als je een transgender (man vrouw) vergelijkt met jezelf (mens aap). Een natuurkundige gaat ook niet de relativiteitstheorie uitleggen aan iemand die 1x1 niet kan uitrekenen of daar zelfs geen zin in heeft. Als je het echt wil begrijpen, is volgens mij de beste oplossing om contact te hebben met datgene wat je niet begrijpt. Praat eens met een transgender, die kunnen het sowieso beter uitleggen dan ik, want ik ben ook maar een man met een piemel bovenstaande klinkt arroganter dan ik bedoel trouwens, ik ben absoluut geen natuurkundige op transgendergebied. Ongelukkig opgeschreven, nouja.

14 september 2022 om 19:40

Ik zal het nooit kunnen begrijpen, maar dat wil niet zeggen dat ik deze mensen niet in hun waarde laat

14 september 2022 om 20:00

Dat is top en geloof ik ook wel! Ik denk dat je dan beter de vergelijking met oerang oetans niet tegen ze kan maken trouwens 😂

14 september 2022 om 20:03

Ik zal er vanaf nu rekening mee houden 😄

14 september 2022 om 18:53

Tsja. Ging Brobbey minder goed voetballen toen er apengeluiden werden gemaakt? Haat vanaf de tribunes is er altijd. Van racisten of net zo erg, van homofoben. Daar gaat een voetballer niet per se slechter van spelen. Net zoals Ajax spelers ook niet per se slechter spelen in de kuip.

14 september 2022 om 19:38

Dat zijn maar artikels die nergens op gebaseerd zijn, Mbappe is niet samen met een transgender.

14 september 2022 om 20:02

Nou, er zijn zelfs filmpjes. Ik schrok toen ik het zag, maar goed die jongen moet het zelf weten. Tegenwoordig is alles "normaal".

14 september 2022 om 20:46

De enige filmpjes die ik heb gezien zijn die met afbeeldingen. Dat kan iedereen in elkaar knutselen. Dat meisje die hij draagt lijkt niet op die andere.

14 september 2022 om 20:05

Of andersom? Denk dat hij juist veel steun zal krijgen. We leven in 2022 en niet in 1999. Er hangt overal van die vlaggen en grote bedrijven zien dit als een kans. Wat ik er van vind, tja, dat houd ik liever voor mezelf..

Of Mbappe een arrogant persoon is of niet daar ga ik me niet over uitlaten maar dat in het zijn hoofd zit om de aller beste te worden is wel duidelijk.Heeft wel wat Ronaldo trekjes op dat vlak.Nu heeft die gewoon nog veel te bewijzen om op het niveau van Ronaldo te komen of van Messi.Zijn start is in ieder geval heel indrukwekkend maar of die het 15 jaar volhoud zoals die ander 2 zal de tijd moeten uitwijzen.In ieder geval puur technisch komt die helemaal niet in de buurt bij Messi ook qua spelinzicht niet.Mbappe is echter meer te vergelijken met Ronaldo qua speelstijl.

14 september 2022 om 17:06

De beste willen worden is prima, en een prachtige ambitie, maar je moet je wel gedragen tegen andere oud wereldspelers. Bijvoorbeeld Ronaldo bij United had die ambitie ook, maar heeft altijd respect gehad voor zijn teamgenoten bij United.

Ik denk persoonlijk dat hij dat deed op het WK van 2018. Die idiote solo tegen Argentinië zorgde ervoor dat hij bij mij een naam was die je moest volgen als voetballiefhebber. Ik vind zijn maniertjes vreselijk maar als voetballer is hij echt fenomenaal

Leuk Mbappe tegen een zwak Barcelona. Tegen Real, geen hattrick. Toen moest je opstaan. Finale tegen Bayern. Waar was je. NERGENS. Sorry gun hem niks meer.

14 september 2022 om 20:48

Tegen Real stond hij toch op, wat zeg je nu allemaal? Of moet hij Donnarumma ook nog eens gaan uitleggen hoe je moet uitvoetballen als doelman?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren