Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maurice Steijn onthult dat recorddoelpunt van Sparta kopie is uit het buitenland

Laatste update:

Assistent-trainer Nourdin Boukhari oefende afgelopen zaterdag nog met de spelers van Sparta Rotterdam op het nemen van de aftrap, zo onthult Maurice Steijn in gesprek met ESPN. Sparta kwam zondagmiddag al na acht seconden op voorsprong dankzij een doelpunt van Vito van Crooij, die daarmee het veertig jaar oude record van Koos Waslander evenaarde.

De Sparta marsch was pas net afgelopen toen Younes Namli de bal direct diep stuurde op de sprintende van Crooij, die AZ-keeper Hobie Verhulst omspeelde en de bal in het lege doel schoot. Even leek het feest niet door te gaan omdat de grensrechter met zijn vlag wapperde, maar uiteindelijk konden de Spartanen alsnog feest vieren. Van Crooij evenaarde hiermee het record van Waslander, die als speler van NAC Breda op 20 maart 1982 al na acht seconden de score opende tegen PEC Zwolle.

“We hebben deze aftrap zaterdag getraind en toen schoot Van Crooij nog op de lat. Het is geweldig als je zo aan de wedstrijd kan beginnen”, aldus Steijn. De Spartanen keken de aftrap af van AFC Bournemouth, dat vorig seizoen in een wedstrijd tegen Fulham na rust op identieke wijze scoorde. Voormalig Vitesse-huurling Dominic Solanke was toen het eindstation van de ingestudeerde aftrap. “Daar hebben we hem van, ja”, erkende Steijn.

Boukhari houdt zich bij Sparta bezig met de standaardsituaties en daar geeft Steijn hem nu alle credits voor. “Nourdin Boukhari houdt zich in onze staf bezig met de standaardsituaties en hij kwam met deze variant. Dan moet ik ook mijn assistent de vrijheid geven om dit te oefenen. Geweldig dat het zo uitpakt, ja. Maar hij was minder mooi dan die van Bournemouth, haha. We kunnen dit ook maar één keer per seizoen doen.” Sparta raakte het na de snelle voorsprong volledig kwijt en verloor uiteindelijk met 2-3 van AZ op Het Kasteel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als dit getraind was, dan doe je iets zeer goed als trainer.
Dom om dit naar buiten te brengen, ook al heb je die veren graag in reedt.

14 augustus 2022 om 21:00

Hoezo? Jij snapt ook wel dat dit maar één keer lukt…. Mag aannemen dat Ajax komende zondag wel even alert is bij het eerste fluitsignaal en dit niet ook laat overkomen.

14 augustus 2022 om 21:04

Over een paar weken is iedereen dit weer vergeten hoor. Of denk je dat elke tegenstander hier zich nu op gaat voorbereiden de rest van het jaar?

14 augustus 2022 om 21:07

Als ze dit kunstje nog een keer flikken gaat iedere ploeg daar op letten.
Ik had het lekker anoniem gehouden.
Als speler ben je met je man bezig ipv een strategie bij een aftrap.

14 augustus 2022 om 21:45

Denk dat je dit een paar keer per seizoen kunt doen, zal niet altijd lukken, en je kunt het ook bijvoorbeeld een keer de tweede helft doen, of na een doelpunt.

14 augustus 2022 om 21:49

Jup, maar dit moet je wel stil houden. Dit was ons nooit opgevallen.

14 augustus 2022 om 21:55

Iedereen met voetbalinzicht zag dat dit een ingestudeerde aftrap was.

14 augustus 2022 om 21:58

Ik ben met andere dingen bezig met een aftrap. Zal wel aan mij liggen.

14 augustus 2022 om 22:05

Daarbij ben ik het wel enigszins eens met u. Maar zolang ze niet duidelijk zeggen hoe ze hierop trainen is het nog steeds aan andere trainers om uit te zoeken hier effectief op te leren verdedigen

Volgens mij kan er veel vaker gescoord worden uit standaard situaties, je zag monaco dat ook doen tegen psv. Je zou er goed op kunnen trainen...

Perfecte opening. Hoop dat Sparta komend seizoen vaker de tegenstander te slim af kan zijn bij dode spelmomenten., want de goals zijn hard nodig!

Kan ook alleen tegen AZ met BMI dit. manman wat was dit weer slecht. Wel een mooie pass en goed afgemaakt maar dit mag natuurlijk nooit gebeuren.

Kan alleen maar waarderen dat dit soort dingen worden geprobeerd! Je ziet toch dat het heeft gewerkt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren