Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Marsch gaat na ontslag bij Leeds degradatiestrijd aan met ex-werkgever’

Laatste update:

Jesse Marsch wordt de nieuwe manager van Southampton, zo meldt The Athletic. De Engelse hekkensluiter wil de 49-jarige Amerikaan op korte termijn aanstellen als opvolger van Nathan Jones, die afgelopen zondag na drie maanden zijn congé kreeg. Marsch zat maandag aan tafel met Southampton om onder meer te bespreken tot wanneer hij aan het roer gaat staan in het St. Mary’s Stadium.

Daardoor kan Marsch razendsnel aan een nieuwe job beginnen. De Amerikaanse oefenmeester werd op 6 februari van dit jaar de laan uitgestuurd bij Leeds United, vanwege de teleurstellende prestaties van the Peacocks. Met Southampton kan hij de degradatiestrijd aangaan met zijn oude werkgever, daar the Saints momenteel vier punten achterstand hebben op Leeds, dat ook nog zoekende is naar een nieuwe manager. Leeds staat na 22 wedstrijden op negentien punten, Southampton heeft er slechts vijftien verzameld.

Southampton wil voor het duel met Chelsea van zaterdag al een nieuwe trainer hebben aangesteld. Jones was acht wedstrijden manager bij de club, maar moest na zeven verloren wedstrijden alweer vertrekken. Southampton gaf afgelopen winter tientallen miljoenen uit aan inkomende transfers van onder meer Kamaldeen Sulemana (Stade Rennes) en Paul Onuachu (KRC Genk), maar de prestaties werden er niet beter op.

Southampton kan voor Marsch de zesde club worden als hoofdtrainer. Via CF Montréal, de New York Red Bulls, RB Salzburg en RB Leipzig belandde hij in februari 2022 in de Premier League om Leeds te redden. Als opvolger van Marcelo Bielsa lukte het hem om handhaving veilig te stellen, maar dit seizoen waren de prestaties een stuk minder. De supporters van Leeds waren dan ook niet rouwig om zijn vertrek bij de club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Southampton en Bournemouth zijn voor mij een zekerheidje eigenlijk. Ben wel benieuwd wie de derde zal zijn want dat zal waarschijnlijk een club zijn met een grote naam bijvoorbeeld Leeds, Wolves, Everton of West Ham

14 februari 2023 om 14:40

West Ham en Wolves sowieso niet, daar zit meer potentie in en die zullen wel gaan handhaven, wellicht komt Notthingham ook wel in de problemen.

14 februari 2023 om 14:57

Hoop het niet natuurlijk, maar het zal lastig zat worden. Zeker gezien onze resultaten in uit wedstrijden.

14 februari 2023 om 15:14

Ik zou het vooral zonde vinden als West Ham degradeert. Deed vaak mee voor Europese ticket en door één seizoen, gelijk terug naar de Championship.

14 februari 2023 om 15:45

@sankento Hetzelfde kan natuurlijk gezegd worden van Everton en Wolves. Beide waren niet zolang geleden nog de sub-toppers in de PL, vlak onder de traditionele top 6 en beleven beide een rotseizoen. Al is de neergang van Everton wel al langer bezig.

14 februari 2023 om 15:17

Denk dat de degradanten Southampton, Bournemouth en Leeds zullen zijn. Hoop op Everton, West Ham en Bournemouth.

Dit is in Nederland toch ondenkbaar!

Een Amerikaanse trainer die na 1,5 jaar in Oostenrijk wordt ontslagen gaat bij Groningen aan de slag... wordt ontslagen en gaat bij concurrent Emmen werken (zonder enige staat van dienst in het het land, zoals bijv. Wormuth wel zou hebben vanuit Heracles).

We doen net alsof alles in Nederland slechter is... maar dit beleid is totaal niet te verklaren in 's werelds grootste competitie waarin alles met geld mogelijk is!

14 februari 2023 om 14:49

Jesse is niet ontslagen in Oostenrijk (Salzburg) maar bij Leipzig. Heeft Leeds vorig seizoen van degradatie behoedt.. dat waren zijn enige credits in Engeland. Voor de rest wel met je eens dat dit een rare aanstelling is...

14 februari 2023 om 15:09

Nee want wij hebben niet van die trainers die telkens terugkeren nadat ze overal falen? Zoals Peter Bosz is iedereen positief over terwijl hij bij Ajax niks heeft gewonnen en vervolgens overal gefaald is.. Nog steeds wordt hij genoemd rondom Nederlands Elftal en Ajax. Los van deze aanstelling..

14 februari 2023 om 16:13

Tilburg013

Weer 1 die de media na kraait m.b.t. Peter Bosz.

Amateurkampioen met Agovv
Kampioen met Heracles (na 20 jaar 1e divisie) Daarna 17 jaar eredivisie.

Bij Vitesse is hij 5e en 6e geworden
Bij Bayer Leverkusen is hij bij zijn aanstelling op plek 9 begonnen en op plek 4 geã«indigd, een seizoen later 5e en werd ontslagen toen hij 6e stond. (momenteel staat Bayer al weer 8e)

Mensen zoals jij denken dat je met Vitesse en Bayer Leverkusen of Lyon kampioen kunt worden in competies met Bayern en Paris?

Hij is in 1 jaar Ajax 2e geworden, maar de wereldprestatie om de finale van de Europa League te halen wordt weggezet als weer 2e.... Triest, dat het glas altijd half leeg is.

Overigens wordt Peter Bosz benoemd bij Twente... dan zullen die volgend jaar vast geen kampioen worden

14 februari 2023 om 16:50

Ik praat de media niet na. Ik observeer het zelf. Ja, hij heeft met Ajax de EL finale gehaald wat een zeer knappe prestatie is maar hij heeft alsnog niks gewonnen. Bij Dortmund en Lyon is hij gewoon gefaald, los van het feit dat andere trainers dit ook doen. Bij Leverkusen had hij toentertijd een veel betere selectie dan dat er nu staat. Uiteindelijk kwam ook gewoon de klad erin. Bij Vitesse en Heracles heeft hij inderdaad prima gepresteerd of zelfs erg goed. Het gaat me niet om het feit dat het een goede of slechte trainer is maar meer dat hierboven wordt gezegd dat dit alleen in Engeland gebeurd. Daarnaast zei ik ook vervolgens dus dat betekent in de periode na Ajax en niet ervoor. Bosz wordt toch ook telkens genoemd bij Ajax en Nederlands Elftal? Werd Frank de Boer niet aangesteld als bondscoach na letterlijk overal gefaald te zijn na Ajax? Zo zijn er nog meer voorbeelden. Ik pakte gewoon Bosz eruit

14 februari 2023 om 17:52

Bij Dortmund speelde er veel meer, maar het geheugen laat ons vaak in de steek en dan kijken we naar tabelletjes!

Ook zo'n verhaal over Bosz... krijgt veel tegengoals. Bij Dortmund had hij na 5 wedstrijden 13 punten en 0 tegengoals!

Daarna begon zijn sterspeler Aubameyang (einde transferperiode) te muiten, zelfs zo erg dat er geen land meer mee te bezeilen was en geschorst werd. In de achterhoede kwamen er blessures en moest hij jeugd opstellen.

Als je dan de tijd niet krijgt, noem ik dat geen falen, zoals bijvoorbeeld Schreuder, die de meest dure selectie ooit heeft gekregen en bijna altijd iedereen fit had.

Bij Lyon ben ik het wel met je eens dat het beter had gekund, maar top 3 was echt onmogelijk met het materiaal.

Daarna maak je een aantal vergelijkingen, die geen vergelijking zijn. Bosz is een Nederlander en wordt gelinkt aan Nederlandse clubs en het Nederlands elftal na ook een aantal goede resultaten. Ik heb het over een Amerikaan die mislukt is in Duitsland, in Engeland weer een baan krijgt en vervolgens door een concurrent wordt opgevist nadat die ontslagen is....

Je vergelijkt geen appels met peren, maar appels met broodjes worst!

Om het voor jou duidelijk te maken wat ik bedoel: Stel Fortuna staat op speelronde 24 16e. Dan denk jij dat Groningen bedenkt Velazquez te halen? No way dat dat in Nederland kan!

14 februari 2023 om 15:15

Wat is het andere alternatief? Goede coaches zoals Gallardo, Bielsa, Tuchel etc gaan niet halverwege een seizoen bij de nummer laatst aan het werk, die wachten tot de zomer wetende dat ze genoeg aanbiedingen gaan krijgen.

Dan hou je de coaches zoals Lampard, Gerrard, Wilder en Marsch over. Je hebt iemand nodig die ervaring heeft met degradatie voetbal in de PL. Van die lijst is Marsch de meest ervaren en naar mijn mening de beste optie.

Met de selectie dat we hebben moet een degelijke tussen plaats 12 en 15 kunnen eindigen. Het ging afgelopen zomer fout toen ze geen spits gekocht hebben en de aanstelling van Jones was vanaf dag 1 al een ramp.

Degradatie gaan we mogelijk niet meer ontlopen dankzij de fouten van het bestuur.

14 februari 2023 om 16:21

Iemand als Tuchel zou toch misschien wel te porren zijn? Althans, hij heeft er toch weinig aan te verliezen en vooral veel te winnen denk ik dan. Afspreken dat je sws maar tot het einde van het seizoen komt. Hou je ze erin ben je een held en als het niet lukt heeft het imo weinig afbreuk gedaan aan je rep.

14 februari 2023 om 16:52

Wat is het betere alternatief? Hallo Alfred Schreuder lag voor het oprapen!

14 februari 2023 om 18:34

Tuchel krijgt nog zijn riante Chelsea salaris doorbetaald tot het einde van zijn contract. Als hij bij ons zou komen stopt dat direct.
Ik meen dat hij nog in Londen woont en voor hem zou het dan gunstiger zijn om te wachten tot West Ham Moyes ontslaat. Dichterbij, betere selectie en ze kunnen hem een hoger salaris geven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren