Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marokko weet in oefenduel niet te winnen van Ivoorkust; Sébastien Haller scoort

Laatste update:

Marokko heeft in een oefenduel gelijkgespeeld in en tegen Ivoorkust. In Abidjan scoorden beide landen één keer: 1-1. Sébastien Haller opende de score namens Ivoorkust aan het einde van de eerste helft, waarna Ayoub El Kaabi in de 81ste minuut voor de eindstand tekende. Komende dinsdag speelt Marokko de volgende interland: het kwalificatieduel voor de Afrika Cup, tegen Liberia.

Bijzonderheden:
Aan de kant van Ivoorkust was er een basisplaats voor twee voormalig Eredivisionisten: Ibrahim Sangaré en Haller. Marokko startte met Noussair Mazraoui in de basis, terwijl Hakim Ziyech, Ismael Saibari, Tarik Tissoudali en Oussama El Azzouzi allemaal op de bank begonnen.

Ivoorkust opende de score vlak voor rust uit een counter. De razendsnelle Jonathan Bamba ging er met de bal vandoor en stuurde Haller weg. De spits wipte de bal vervolgens kalm over de uitkomende Yassine Bounou heen: 1-0.

Die voorsprong hield Ivoorkust lang vast, maar vlak voor tijd werd het alsnog gelijk. Abakar Sylla onderschepte de bal in zijn eigen strafschopgebied, maar tikte hem ook te ver voor zich uit. El Kaabi was er vervolgens als de kippen bij om de eindstand op het bord te zetten: 1-1.

Ivoorkust – Marokko 1-1
45+3’ 1-0 Sébastien Haller (assist: Jonathan Bamba)
81’ 1-1 Ayoub El Kaabi

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verschrikkelijke wedstrijd van de kant van Marokko. Ivoorkust had vandaag makkelijk 4-0/ 5-0 kunnen winnen. Het Marokko van het WK js niks meer van terug te zien. Ik snap dat het een oefenwedstrijd is maar kom op. De coach moet echt beginnen met andere mensen op te stellen. Bounou, Saiss, Amallah, Attyat-Allah behalen allemaal het niveau niet. Mazraoui is ook geen middenvelder al helemaal niet in dit team. Als er niet snel iets gebeurt wordt het komende Afrika cup en snelle exit voor Marokko.

14 oktober 2023 om 21:20

Probleem met dit Marokko is dat we 9 goede spelers hebben. Zodra er één van de kern uitvalt, stort het in elkaar. Vandaag bijv het gemis van Amrabat en Ziyech.Edit: Boufal missen we ook echt.

14 oktober 2023 om 21:27

Welke 9? Enige die het niveau altijd behalen zijn Hakimi, Aguerd, Amrabat, Ounahi en ziyech. De rest legt nooit een constante prestatie neer. Al helemaal niet op Afrikaans gebied. Snap ook nog steeds niet dat een Mmaee bijvoorbeeld nooit meer wordt meegenomen. Die was onder Vahid een van de jongens die juist altijd belangrijk was.

14 oktober 2023 om 21:31

Je weet wat ik bedoel, 9 of 7 zal me even een worst wezen. Gaat om de kern. Ik ben zwaar een fan van Ounahi sinds zijn debuut maar “altijd niveau behalen”? Vandaag gaf hij echt niet thuis, evenals Hakimi.

Mmae ben ik helemaal met je eens. Die is respectloos afgeserveerd nadat hij echt een aandeel had in wk kwalificatie. En dan voor Cheddira en Hamedallah 🤦🏼‍♂️

14 oktober 2023 om 21:41

Marokko is gewoon een ploeg die het heel goed gedaan heeft in Qatar maar denk dat ze wel het voordeel hadden van beter gewend zijn aan de temperaturen in Qatar dan de meeste andere landen, als je het opbjectief bekijkt is het geen topland en hoort het ook niet thuis in de top 15 van de Fifa ranglijst. Neemt niet weg dat ze het in qatar heel goed gedaan hebben maar Griekenland is ook eens EK winnaar geworden en daarna stelde het niets meer voor, soort een dags ploeg, dat is nu ook bij Marokko het geval spelers gaan ook zelf denken dat ze heel goed zijn waardoor teambelang niet voorop staat. Neem nu Ounahi op WK een van de uitblinkers, tegen Ajax de slechtste speler op het veld.....

14 oktober 2023 om 21:47

Ik denk dat het echt te simpel is wat betreft temperatuur. Stadions waren redelijk goede temperatuur. En ook erg makkelijk om de prestatie op deze manier te verminderen. En Ounahi slechtste noemen bij Marseille tegen Ajax is ook overdreven. Was zeker niet goed, maar Mbemba was verreweg de slechtste. Is ook maar 1 wedstrijd, beetje makkelijk.

14 oktober 2023 om 22:10

Meerderheid van marokkaanse spelers speelt gewoon in europa dus dat vd temperatuur zal wel meevallen

Ben benieuwd hoe er zal worden overgeschakeld naar de volgende generatie want talenten zijn er zat

15 oktober 2023 om 00:23

Klopt Soccer81 ounahi moet gewoon het vertrouwen krijgen van zijn trainer want de vorige trainer gooide hem gewoon op de bank, terwijl de trainer ervoor wel vertrouwen in hem had en dat zag je ook aan zijn spel terug tot zijn blessure en hij terug kwam.

heb er vertrouwen in regragui hij is zijn elftal aan het laten oefenen tegen team en natuurlijk gaat niemand 100% geven zodat hij weet waar het aan te kort komt tegen sommige Afrikaans landen om daaraan te werken. Dit is Afrika, voor de mensen die denken dat we ze op z'n Braziliaans gaan spelen en het even gaan doen, die hebben het verkeerd. Je moet fysiek en mentaal goed voorbereid zijn voor zulke wedstrijden."

14 oktober 2023 om 21:28

@kalmalmo

Zodra een van onze beste spelers eruit ligt is het echt zoveel minder, Ik vertrouw echt wel in Walid hoor hij is een held wat ie afgelopen WK heeft gedaan.

Leuk feitje ik heet in het echt ook Walid dus heb nog meer vertrouwen in hem

14 oktober 2023 om 21:36

Wow wat een leuk feitje dat je in het echt ook Walid heet.. eerlijk nu heb ik er nog minder vertrouwen in.

Gewoon 442 spelen met Tissoudali Nesyri van voor.

Sorry maar vandaag was echt slecht

14 oktober 2023 om 21:41

@imtheboss

Wat verwacht je dan als onze beste spelers niet aanwezig zijn? Amrabat en Ziyech zijn zo'n beetje onze belangrijkste spelers Amrabat zorgt vaak voor de opbouw je zag het vandaag al, als hij er niet is het opbouwend niks..

14 oktober 2023 om 21:34

Het schijnt dat El Khannouss goed is ingevallen?

14 oktober 2023 om 21:38

Khanouss is een echte baller. Hij houdt van het spelletje. Altijd naar voren spelen, soms risky maar hij zoekt echt die openingen. En dat zag je vandaag inderdaad ook. Vanaf dat hij er in
Kwam begon het wat aanvallender te gaan

14 oktober 2023 om 21:38

Ja die deed het niet slecht en toen hij met El Kaabi kwam, gingen ze een beetje voetballen




Heb de wedstrijd niet kunnen zien ivm met werken, Maar heb net een stukje samenvatting gekeken en het zag er niet uit, Mazraoui is gewoon geen middenvelder, Amrabat wordt wel heel erg gemist. ik Hoop dat Amrabat snel weer terug is want zonder hem is ons middenveld stukken minder.

Nog 2 dagen en ga ik heerlijk op vakantie naar Marokko na 4 jaar weer enorm veel zin in, en ik ga ook zeker Marokko daar live kijken in Cafe's met mijn Familie genieten wordt het!!



Wat een slechte wedstrijd van Marokko was dat? 1ste helft kon het al 3-0 staan voor Ivoorkust.. de linksback kon er niks van, dan liever Maz tegen zijn voet. Ze hadden er precies geen zin in vandaag, het was echt slecht, niet normaal. Geen pas kwam aan, duels verloren ze, de goesting was er precies niet,..

Na de wissels ( Ez Abde en Khannous) begon het een beetje te lopen. De Afrika cup wordt wéér niks

Ik had nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar ik krijg steeds meer het gevoel dat Regragui met zijn tactiek door de mand valt als hij tegen een land moet waar hij het spel moet gaan maken. Dit was heel matig van Marokko. Het wordt tijd dat hij een vaste 11 gaat creëren en de team gaat klaar stomen voor de AFC.

Ik dacht dat Ziyech teruggestuurd was naar Istanbul vanwege zijn blessure. Hij is ook niet ingevallen blijkbaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren