Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester City krijgt concurrentie van Liverpool in strijd om oude bekende’

Laatste update:

Zowel Manchester City als Liverpool is geïnteresseerd om Leroy Sané komende zomer over te nemen van Bayern München. Dat meldt Christian Falk van SportBILD donderdag.

Het contract van de 27-jarige buitenspeler loopt in de Allianz Arena nog door tot medio 2025, waardoor de kans zeer aannemelijk is dat Bayern komende zomer duidelijkheid wil. Sané wordt door Transfermarkt getaxeerd op 75 miljoen euro en er is der Rekordmeister alles aan gelegen om hem niet transfervrij te laten gaan.

De 57-voudig international van Duitsland is dit seizoen een onbetwiste basisspeler onder Thomas Tuchel en betaalde dat vertrouwen tot dusver terug met negen doelpunten en zeven assists in achttien wedstrijden.

Sané ligt op koers om zijn rendement van vorig seizoen flink te verbeteren. Toen was de linkspoot goed voor 14 goals en 10 assists in 44 wedstrijden.

De Duitser is geen onbekende van City. Sané, die in de zomer van 2016 voor 52 miljoen euro overkwam van Schalke 04, speelde in vier jaar tijd 135 wedstrijden voor the Citizens. Daarin was hij goed voor 39 doelpunten en 46 assists. Sané legde samen met manager Josep Guardiola beslag op twee landstitels, Community Shields en EFL Cups. Ook won hij één keer de FA Cup.

Mocht Sané terugkeren bij de blauwe club uit Manchester, dan krijgt hij te maken met flinke concurrentie. Zo heeft Guardiola op de flanken de beschikking over onder anderen Jack Grealish, Jérémy Doku, Phil Foden en Bernardo Silva.

Bij Liverpool zou hij te maken krijgen met onder meer Diogo Jota, Luis Díaz en Cody Gakpo, hoewel laatstgenoemde doorgaans in de punt van de aanval speelt. Het is de vraag of the Reds Mohamed Salah komende zomer kunnen behouden, daar clubs uit Saudi-Arabië al maanden hengelen naar zijn diensten en zijn contract medio 2025 afloopt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mocht Salah vertrekken voor een heel groot bedrag dan zou ik de komst van Sane toejuichen. Met het geld wat Salah zou moeten oplevertlen kan Liverpool. 3 goede gerichte aankopen doen volgend jaar zomer. Waaronder een centrale verdediger, rechtsback en Sane. Zou mooi zijn, maar ik verwacht er niet te veel van.

16 november 2023 om 13:04

Ze gaan nooit meer dat bedrag voor salah krijgen zoals voor het seizoen. Ook weer een jaartje ouder, maar goed het is wat de gek er voor betaald of wil betalen.

16 november 2023 om 15:34

Op basis van wat denk je dat ze nooit dat bedrag meer gaan ontvangen? Ik ben er vrij zeker van zelfs dat Liverpool zeker een bod zal ontvangen van minstens 100 miljoen komende zomer. Salah is nog maar 32 en nog steeds de beste speler vd wereld op zijn positie. Ook heeft die een absolute topmentaliteit en verzorgt hij zichzelf geweldig. Kan zeker nog een paar jaar mee. ON TOPIC: Liverpool zal zich wel moeten versterken op meerdere posities dan, want met Sane alleen zal je het gemis van Salah niet opvangen.

Prachtige voetballer met een hele sierlijke motoriek! Zou hem graag bij Liverpool zien onder Jurgen Klopp! Zie het helaas niet snel gebeuren

Leroy Sane gaat gewoon verlengen bij Bayern verwacht ik, is dit seizoen echt geweldig bezig en lijkt veel meer zin er in te hebben dan de seizoenen daarvoor.

16 november 2023 om 15:13

Jaa ik denk het ook maar als ze er niet uit zouden komen denk ik dat hij eerder naar liverpool zou gaan dan terug naar city want tussen sane en pep ging het niet zo goed… bij bayern start hij wekelijks en bij pep kan je heel erg goed spelen en volgende wedstrijd zit je 90min op de bank…

16 november 2023 om 15:29

@madrid8484

Ik verwacht gewoon dat die blijft maar zoals je idd al zegt al ze er niet uitkomen dan gewoon laten gaan, Bayern heeft nog altijd Coman en Gnabry die zijn misschien wel iets minder dan Sane maar niet heel veel.

Er waren wel wat geruchten over onvrede van Sane onder Pep, dus ik verwacht niet dat hij snel daar terug zal keren als Pep er nog zit. Als vervanger van Salah zou het best kunnen, maar ik denk dat dit gewoon weer tactieken zijn om een verbeterd contract te kunnen gaan tekenen.

16 november 2023 om 13:55

Bij Bayern is hij de grote man en bij City sta je sowieso onder Haaland en de Bruyne. Guardiola rouleert nu ook veel meer dus ik zie Sané zeker niet naar City komen.
Hij had ook heimwee dat was ook een rede voor hem om terug te keren naar Duitsland.
Ondanks dat Kane de grote man is bij Bayern heeft Sané wel de status in het team om ook vaak voor zichzelf te gaan dus dan kan die beter gewoon blijven.

16 november 2023 om 15:24

Bij Bayern staat hij ook gewoon onder Kane natuurlijk. Ook een Kimmich is populairder, de grote man is hij zeker niet.

16 november 2023 om 17:10

Ik heb het dan ook over het dynamiek van het team op het veld, niet over kleedkamer status.
Als je regelmatig Bayern kijkt dan zie je dat Sané redelijk vaak zonder schaamte voor zichzelf gaat en de rest kan dan alleen teleurgesteld kijken in plaats van het durven corrigeren. Ondanks dat Kane veel heeft gescoord is Sané best vaak voor zichzelf gegaan ondanks dat Kane er soms beter voor stond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren