Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kane blijft maar scoren en leidt Bayern naar overwinning in topwedstrijd

Laatste update:

Bayern München heeft zondagavond weer uitstekende zaken gedaan in de jacht op de Bundesliga-titel. In de eigen Allianz Arena was de regerend kampioen met 3-0 te sterk voor VfB Stuttgart. Harry Kane nam twee doelpunten voor zijn rekening. Kim Min-jae maakte zijn eerste in het shirt van Bayern.

Bayern wist al na twee minuten spelen op voorsprong te komen. Leroy Sané omspeelde Stuttgart-doelman Alexander Nübel en legde vervolgens klaar voor Kane, die alweer zijn negentiende treffer van dit Bundesliga-seizoen maakte.

Twintig minuten leek de ploeg van Thomas Tuchel op 2-0 te komen. Verdediger Kim Min-jae knikte de bal uit een indirecte vrije trap binnen. Hij stond echter in buitenspelpositie en dus ging de treffer niet door.

Bayern werd in het restant van de eerste helft nog twee keer gevaarlijk via Sané. De Duitse vleugelaanvaller schoot een vrije trap hard op doel en had ook het vizier niet op scherp bij een-op-een-kans. Hij ging Nübel weer voorbij, maar dit keer was de hoek te moeilijk en schoot hij naast.

In de slotfase van het eerste bedrijf maakte veteraan Thomas Müller de tweede Beierse treffer. Na controle van de VAR werd ook deze afgekeurd wegens buitenspel, waardoor Stuttgart voor de tweede keer opgelucht kon ademhalen.

In de tweede helft nam der Rekordmeister alsnog afstand van Stuttgart. Kane knikte een indirecte vrije trap tegen de touwen en tien minuten later maakte Kim, die in de eerste helft nog een treffer afgekeurd zag worden, de derde Beierse goal uit een hoekschop.

Dankzij zijn twee treffers staat Kane nu op twintig Bundesliga-treffers. Het record staat op naam van Robert Lewandowski. Hij maakte ooit eens 41 treffers in een Bundesliga-seizoen. Mocht Kane zo doorgaat, schiet hij dat record aan diggelen: hij maakte er tot dusver twintig in vijftien duels.

Bayern staat door de overwinning nog maar vier punten achter op koploper Bayer Leverkusen. De ploeg uit München heeft tevens een wedstrijd achter de hand. Stuttgart blijft vierde.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is het toch knap van Thomas Tuchel hoe hij dit Bayern Munchen zo aan de praat heeft gekregen. Uiteraard was het verlies tegen Eintracht Frankfurt een enorme tegenslag. Maar tovenaar Tuchel heeft heel snel een nieuwe spreuk in zijn spreukenfabriek kunnen ontwikkelen, waardoor Bayern München weer heel sterk speelt. Knap hoor, want na de nederlaag tegen Eintracht Frankfurt denk je toch dat de komende wedstrijden tegen Manchester United en VFB Stuttgart een lastige opgave worden, maar in tegendeel Bayern München heeft beide in beide wedstrijden zeer sterk gespeeld. Je ziet toch vaak dat een club na een tegenslag echt in een negatieve spiraal kan blijven hangen. Zie bijvoorbeeld Manchester City op dit moment, waar Guardiola het tij niet weet te keren, zelfde als met Arsenal vorig seizoen.

Het is erg leuk dat Bayer Leverkussen het ook zo goed doet dit seizoen. In een regulier Bundesliga seizoen had Bayern München met deze prestatie al een redelijk gat geslagen met de concurrentie. Ik ben er benieuwd na hoe Bayer Leverkusen het blijft doen, ze winnen tot nu toe al hun wedstrijden tegen de clubs buiten de top 5. Ben wel echt benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen, Bayern München en Bayer Leverkusen zijn op toch echt beduidend sterker dan de rest dit seizoen!

17 december 2023 om 21:34

Ja tactisch erg sterk gedaan. Schrok wel dat iemand vandaag ten Hag als hoger niveau zag als Tuchel

17 december 2023 om 21:48

Vergeet Leipzig niet doen ook gewoon goed mee en als die Olmo weer terug hebben zie ik ze ook een een ijzersterke reeks neerzetten. Veel spelers van Leverkusen moeten straks naar de Africa Cup ook Bayern zal dan nog een smallere selectie krijgen. Kan wel eens een cruciale maand worden met o.a. Leipzig vs Leverkusen wat dan op het programma staat.

17 december 2023 om 21:59

Nog smaller dan vandaag waar ook nog Kimmich en Goretzka wegens ziekte er niet bij waren zal het niet zijn. De Ligt zal weer beschikbaar zijn en voor Kim spelen. Laimer zal op de positie van Mazraoui spelen en Choupo-Moting is al helemaal vervangbaar.

17 december 2023 om 22:02

Maar de selectie is al zo smal. Als Sarr, Choupo en Mazraoui ook nog wegvallen heb je niet eens meer een bank van 7 veldspelers.

17 december 2023 om 22:47

Sarr is al geblesseerd (kruisband). Smaller dan vandaag wordt het niet meer. Vandaag Guerreiro en Pavlovic op zes. Allebei nog zonder complete wedstrijd dit seizoen maar Pavlovic met twee standaards voor goals. Ik weet niet hoe het woensdag uitziet maar daarna zijn Goretzka, Kimmich en de Ligt terug. Bij Gnabry en Coman zijn het ook geen langdurige blessures volgens mij. Daar komt bij dat Bayern van plan is drie spelers in de transferperiode aan de selectie toe te voegen.

17 december 2023 om 22:20

@Heinazijn ik vond de eerste helft Stuttgart ontzettend goed spelen, waren ondanks dat zij niet scoorden de bovenliggende partij met 70% balbezit. Dat zie je niet vaak bij Bayern. Tuchel heeft er een mooi en interessant counter ploegje van gemaakt.

Stel dat Engeland goed presteert op het ek, dan ben ik benieuwd naar de gouden bal. Dan vechten Bellingham en Kane het uit. Sowieso vind ik hen momenteel de besten in Europa.

17 december 2023 om 22:04

Kane, saka, rice, bellingham.. noem ze maar op.. southgate zit op goud

18 december 2023 om 10:11

Southgate zit inderdaad op goud, alleen is hij zelf niet capabel.. dat is een flink nadeel. Zet een andere coach bij Engeland neer en ze maken in mijn optiek direct meer kans.

17 december 2023 om 22:06

Jammer dat tegenwoordig alleen maar de focus op doelpunten ligt. Persoonlijk vind ik Wirtz de grote man dit jaar in de Bundesliga en de beste speler. Guirassy heeft er ook 16 in 12 potten maar die gaan we toch ook geen gouden bal geven. Zelfde als met Haaland vorig jaar. Het waren Rodri en De Bruyne die de kar trekten,Haaland totaal geghost in de grote potten toch eindigde hij in de top-3.

17 december 2023 om 22:37

Wirtz speelt geweldig maar je kan echt niet om Kane heen die naast zijn belachelijke g/a ook voetballend geweldig meedoet. Daarnaast is het trokken.

17 december 2023 om 22:39

Bij Spurs hoorde ik niemand er over dat die een gouden bal moesten winnen, elke spits zal scoren in dit Bayern. Zelfs Choupo Moting kreeg dat voor elkaar.

17 december 2023 om 22:55

Daarom zegt hij er ook bij; indien Engeland goed presteert op het EK. Als ze minstens de finale halen met goed spel en goals van Kane, dan kom je natuurlijk wel in aanmerking voor een gouden met zo'n enorm aantal doelpunten in de competitie erbij.

Alhoewel, ik denk dat hij dan nog steeds minstens 2 prijzen moet pakken dit jaar om echt in aanmerking te komen.

18 december 2023 om 00:04

Mane lukte het niet vorig jaar.

18 december 2023 om 00:18

Omdat de ietwat overgewaardeerde Mane stiekem maar twee daadwerkelijk wereldklasse seizoenen heeft gedraaid in z'n gehele carrière, en de laatste 2 seizoenen bij Liverpool was hij zéér wisselvallig.

18 december 2023 om 07:57

Mane was dan ook geen echte spits.

17 december 2023 om 22:08

Ligt natuurlijk ook een beetje aan de CL. Stel Bayern en Real loten Psg/inter, dan kan het kwartje zomaar de verkeerde kant opvallen en lig je er snel uit. Gaat toch doorslaggevend zijn denk ik, zeker als een Bayern of Real ook nog eens naast de titel grijpt.

17 december 2023 om 22:39

Ligt er ook aan wie de CL en/of de PL wint..

18 december 2023 om 01:41

@real8: Daar heeft de gouden bal weinig tot niets mee te maken, wie de beste is.

Deze gozer blijft ook maar scoren. Wat een spits zeg. Bellingham en hij zijn tot nu toe toch wel topfavoriet voor de komende ballon dor. Al is het natuurlijk te vroeg om te oordelen. Bellingham voor mij natuurlijk topfavoriet haha.

18 december 2023 om 00:05

Hangt er helemaal van af wie de prijzen wint, Mbappe en Haaland zijn ook grote kanshebbers.

18 december 2023 om 00:20

Blijft vreemd hoe Salah, die net zoals Haaland Mbappe 18 g/a heeft in de competitie, zo wordt overgeslagen. Bellingham staat op 14 g/a bovendien, dan zijn Haaland, Salah, Kane en Mbappe (afhankelijk van prijzen) grotere kanshebbers in mijn optiek. Vorig seizoen nota bene 11e plaats ondanks bijna 50 g/a (tweede mvp na respectievelijk Haaland)

18 december 2023 om 00:46

Je vindt 18 g/a van spitsen knapper dan 14 g/a van een middenvelder van 20 die in zijn debuutseizoen in een ander land de kar trekt bij de grootste club ter wereld?
Oke, ieder zijn ding.

18 december 2023 om 08:37

Salah is opeens een "spits"? En eigenhandig betrokken bij ongeveer letterlijk 50% van alle Liverpool goals is volgens jou niet ook de kar trekken? En dat in nota bene een zwaardere competitie dan La Liga.

18 december 2023 om 09:43

@hangover96 Daarom zeg ik ook “ tot nu toe” maar vorig jaar was het ook al rond december bekend wie hem zal winnen, maar ja hij heeft dan weer een andere status dan een Kane en bellingham, want geloof me als zij een wk zouden winnen en zouden de volgende periode veel minder presteren dan andere spelers zouden zij hem niet krijgen.

18 december 2023 om 09:04

Mwah. De weg is nog lang. Bellingham, Haaland, Salah, Kane zijn wel grootste kanshebber gok ik zo. Jammer dat een Vini JR geblesseerd is, als die alles had kunnen spelen had die ook nog erbij kunnen komen.

Verder vind ik Saka persoonlijk ook steeds meer in de buurt komen. Misschien ietwat minder rendement, maar zo ontzettend belangrijk en gevaarlijk.

Verder vind ik dat er ook spelers als Rodri, B.silva, Rice (al is dat wat vroeg) onderschat worden. Natuurlijk niet het rendement van spitsen/aanvallers, maar zijn zo ontzettend goed en belangrijk!

18 december 2023 om 09:36

Allison!!!! Wordt misschien eens tijd dat keepers ook in de discussie betrokken worden, die vent is echt cruciaal voor Liverpool, laatst geblesseerd en prompt 3 goals slikken tegen een Fullham... op Anfield nota bene. Zegt ook wel wat.

Ik snap dat BM hem niet drukt om hem uit dat dure hotel te krijgen waar hij in verblijft op kosten van de zaak. Als je zo blijft scoren en wedstrijden blijft winnen betaalt dat zich dubbel en dwars terug

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren