Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City heeft ruim 80 miljoen euro over voor derde topaankoop

Laatste update:

Manchester City maakt serieus werk van de komst van Lucas Paquetá, zo bevestigen diverse gerenommeerde Engelse media in navolging van transfermarktexpert Fabrizio Romano. Volgens The Guardian hebben the Citizens ruim 80 miljoen euro over voor de 25-jarige middenvelder van West Ham United, die nog tot medio 2027 vastligt in het London Stadium. De Conference League-winnaar kan na slechts 41 wedstrijden maar liefst 38 miljoen euro winst maken op Paquetá, die vorige zomer voor 42 miljoen euro overkwam van Olympique Lyon.

City heeft zich aan het begin van deze week gemeld bij de clubleiding van West Ham, die niet happig is om Paquetá te verkopen. The Hammers zagen met Declan Rice al een steunpilaar vertrekken naar Arsenal, waardoor een uittocht van de Braziliaans international niet op de planning staat. Paquetá zelf ziet een transfer naar het Etihad Stadium wel zitten. De technisch vaardige middenvelder droomt er al jaren van om in de top van de Premier League aan de slag te gaan.

Bij West Ham staat de teller voor Paquetá momenteel op 41 officiële duels, waarin hij goed was voor 5 doelpunten en 7 assists. De 42-voudig international van Brazilië speelde een belangrijke rol in het ontlopen van degradatie uit de Premier League én het winnen van Europees zilverwerk. Bij City kan Paquetá na Josko Gvardiol en Mateo Kovacic de derde grote zomeraanwinst worden. Gvardiol kwam voor zo’n 90 miljoen euro over van RB Leipzig, terwijl Kovacic voor 29 miljoen euro werd opgepikt bij Chelsea. City zag met Riyad Mahrez (Al-Ahli) en Ilkay Gündogan wel twee grote namen vertrekken deze zomer.

Ondertussen zijn de fans van West Ham de draad kwijt. The Hammers verkochten deze zomer al voor 156 miljoen euro aan spelers, terwijl er nog geen enkele aanwinst werd gepresenteerd. Manager David Moyes hoopt Ajacied Edson Álvarez en James Ward-Prowse (Southampton) snel te verwelkomen in de Engelse hoofdstad. Volgens Romano gaat Álvarez zo’n 40 miljoen euro kosten, terwijl Ward Prowse een prijskaartje van 35 miljoen euro om zijn nek heeft hangen. De BBC geeft aan dat West Ham al rond is met beide clubs.

Is Paquetá een aanwinst voor Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

nu nog 1 vleugelaanvaller en dan is city wel klaar in mij ogen

9 augustus 2023 om 19:25

Een rechtsbuiten zou de topprioriteit moeten zijn. Ik denk dat ze Olise gaan proberen te halen.

9 augustus 2023 om 20:26

Olise is al akkoord met Chelsea. Is ook totaal andere type dan Mahrez. Je krijgt wel erg veel hetzelfde als je Olise ook nog haalt.

9 augustus 2023 om 21:30

Is dat al zeker? Ik zou ook niet direct heel blij zijn met Olise, maar hij is wel jong en betaalbaar. Er kan niet zo veel fout gaan als je hem haalt. Die kan je een jaar of twee later nog wel met winst verkopen zoals een Torres. Ik zie liever een type Mahrez komen, maar zou niet weten wie.

Vz, Paqueta werd overgenomen van Lyon.

Wel veel geld wat City voor hem over heeft, leuke speler maar geen topaankoop. Terwijl je dat wel mag verwachten van een speler die zo.veel kost.

9 augustus 2023 om 19:00

Inderdaad, kan me niet herinneren dat AC Milan hem als speler had afgelopen zomer. Al konden ze de geld wel goed gebruiken.

9 augustus 2023 om 19:27

@Th3SpecialOne, ging na twee seizoenen Milan naar Lyon, vanuit daar de transfer naar WHU gemaakt.

9 augustus 2023 om 20:01

Guardiola maakt van hem wel een topaankoop.

9 augustus 2023 om 21:54

Dat kan best zijn maar een juwelenmaker betaalt ook niet de prijs van een trouwring wanneer ie ruwe materialen koopt.

10 augustus 2023 om 00:01

Ik denk niet dat City hem daadwerkelijk gaat kopen, laat staan voor dat bedrag.

Vreemde keuze van city imo. Wat moet je met een paqueta als je foden en bernardo silva in de gelederen hebt. Daarnaast vind ik Paqueta een goede technische voetballer, maar is 80mln veel te veel voor een breedteversterking

9 augustus 2023 om 19:26

Doorselecteren. Bernardo staat al een paar jaar open voor vertrek en ik kan me voorstellen dat als ie niet wil verlengen, ze alvast een vervanger op het oog hebben. En in Paqueta zit nog wel veel rek, ondanks zijn jaren '90 Hollywoodboevenbaardje.

9 augustus 2023 om 21:39

Die goatee van hem is inderdaad 100% schurk idd lol

9 augustus 2023 om 19:30

Geld teveel

Lekker man, met zo een leipe bank nog niet tevreden zijn met je wissels en gewoon door kopen.

9 augustus 2023 om 19:21

Nah Pep koopt niet zoveel gap, hij heeft niet zoveel nodig. Man city verkoopt best goed en geven niet veel uit, alleen als het moet. Wat zij doen is top beleid, yup. Kunnen anderen veel van leren, het is ook best eerlijk.

9 augustus 2023 om 20:13

Daar heb je wel een punt. Ze geven niet meer uit dan een United of Chelsea en die twee hebben een elftal zonder absolute topspelers en sterren. City heeft een prima beleid en Newcastle ook.

9 augustus 2023 om 20:29

Naja geeft niet veel uit? Zon geldkraan die het altijd maar blijft doen maakt het wel een stuk makkelijker om het huidige beleid uit te voeren.

9 augustus 2023 om 21:24

King,

Ze geven niet zoveel uit omdat er al een gekocht top-elftal staat. Maar in het verleden zijn ze van ver gekomen en hebben ze echt veel geld uitgegeven waarvan ze nu (afgelopen seizoenen) profiteren.

9 augustus 2023 om 21:36

Pep koopt inderdaad niet veel. Tot nu pas €1,353,058,181 volgens transfermarkt. City is alleen ook goed in het verkopen van spelers, wat de net spend een stuk lager maakt

9 augustus 2023 om 21:55

Koopt niet veel? Geeft niet veel uit? Niets mis met dyscalculie maar dan spreek je je wellicht beter niet over zulke zaken uit.

Heel eerlijk is het ook niet wanneer ze via artificiele sponsorcontracten de ffp omzeilen.

80 miljoen voor Paqueta… Goede speler maar die gaat net als Philips daar veel op de bank zitten. Bizar wat City weer even neerlegt.

10 augustus 2023 om 00:04

Ik geloof er niks van. City zou dit alleen doen als er een topper vertrekt. En dan vind ik hem niet eens goed genoeg

Geen aanwinst als je het mij vraagt, heeft ook helemaal niet zo’n buitengewoon seizoen gedraaid. Vond hem niet opvallend bij WH en ik zou het gelijk accepteren 80miljoen is uiteraard bizar maar dat is de norm blijkbaar 😂

Haha die vangen dalijk gewoon 200 miljoen voor 2/3e van het middenveld, bizar

Goede speler. Komt een beetje beperkt over soms maar misschien komt dat door zijn ploeggenoten. Heeft nog niet eerder in een goed team gespeeld in balbezit. Zelfs niet bij Brazilië. Heeft een kleine draaicirkel en heeft loopvermogen. Ik zie veel potentie in hem. City kan hem goed gebruiken.

Dit verbaast me niets, ik vond t vorig jaar al raar dat Paqueta niet naar een grotere club ging.

Dit is onverwachts. Heeft dit te maken met een vertrek van Bernardo Silva? Of een uitleenbeurt voor Cole Parmer?

Was ooit niet goed genoeg voor Milan, althans kon goed voetballen, maar was beetje een slappe speler, niet constant genoeg en niet genoeg pit; gaat nu naar City, lol. Ben benieuwd of Pioli wel eens schrikkend wakker wordt. Al vind ik hem zoals sommige hier ook al benoemen, niet helemaal vlekkeloos. Dat net niet, wat hij helemaal in tijd Milan had, heeft hij af en toe nog steeds. Maar Pep heeft mijn tegendeel al bewezen met aantrekken Ake en Grealish die ik ook niet goed genoeg vond voor de absolute wereldtop wat City is, dus ik vertrouw hem nu volledig

Ik ben wel fan van Ward-Prouse. Stak er bovenuit en kan zeker meerwaarde zijn voor de Hammers!

10 augustus 2023 om 10:34

Ward-Prowse zou mooie WHU versterking zijn.

Jammer , had hem graag bij Arsenal gezien.

10 augustus 2023 om 13:29

Ik ook Blink, maar vorig jaar al voordat hij naar Newcastle ging. Jammer dat we toen de gok niet aandurfden. Maar goed, voor dit seizoen is de bezetting wat mij betreft wel goed genoeg op het middenveld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren