Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City heeft 50 miljoen euro over voor beoogde derde zomeraanwinst

Laatste update:

Manchester City gaat zich waarschijnlijk op korte termijn versterken met Wolverhampton Wanderers-middenvelder Matheus Nunes, zo maakt transfermarktexpert Fabrizio Romano donderdagochtend bekend. The Citizens hebben een bod van vijftig miljoen euro plus bonussen neergelegd bij de competitiegenoot. City hoopt de deal binnen 48 uur af te ronden.

Volgens de Italiaanse journalist is City-manager Josep Guardiola groot fan van Nunes en heeft de Portugese middenvelder zelf een overstap naar de Engelse kampioen al geaccepteerd. Daarmee komt er naar verwachting al na slechts één seizoen een einde aan het avontuur van Nunes bij the Wolves, die hem afgelopen zomer voor 45 miljoen euro overnamen van Sporting Portugal.

Wolverhampton maakt dus ‘maar’ vijf miljoen euro winst op de Portugese middenvelder. Nunes kwam bij Wolverhampton tot 36 Premier League-duels, waarin hij één doelpunt maakte en evenveel assists gaf. Vorig weekend kreeg de 24-jarige spelverdeler nog een rode kaart in het duel met Brighton & Hove Albion (1-4 verlies). Hierdoor zal hij komend weekend niet inzetbaar zijn.

Nunes moet op het middenveld de concurrentiestrijd aangaan met Mateo Kovacic, Rodri, Kalvin Phillips en John Stones. Hij wordt de derde zomeraanwinst van City, dat eerder deze transferperiode Josko Gvardiol voor negentig miljoen euro overnam van RB Leipzig. Ook lijfde de club Kovacic in, die voor iets minder dan dertig miljoen euro overkwam van Chelsea.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wolves heeft er een jaar geleden 45mio voor betaald, weinig kans dat ze hem nu voor 50mio laten gaan. Helemaal nu hij dit seizoen erg sterk begonnen is. Zou als Wolves gewoon beginnen met 80, City heeft toch geld zat. Dan nog even 80mio stuk slaan op Doku en ze kunnen weer verder.

24 augustus 2023 om 10:47

Nunes was wel erg gewild afgelopen jaar, voor Wolves hem haalde. Ik denk eerlijk gezegd dat er een clausule in zijn contract zit voor clubs met CL-voetbal. Dat kan voor alle partijen gunstig zijn; Wolves heeft een goede speler voor 1, 2 jaar die ze tegen de aankoopwaarde plus salaris weer verkopen en Nunes kan een jaar wennen bij de Portugese enclave in de Pl.

Het zou ook kunnen zijn dat die clausule verloopt binnen 1 of 2 jaar en dat City daarom nu maar hapt.

24 augustus 2023 om 10:57

Geen gekke gedachte inderdaad. Ik denk alleen wel, dat ze die clausule dan wel hoger hebben liggen.

24 augustus 2023 om 11:13

Het is dus juist omdat dit bedrag wordt genoemd dat ik denk dat het precies dat bedrag is- en ook juist omdat Nunes zoveel aandacht kreeg vorig jaar zomer van clubs van een groter kaliber dan Wolves.

24 augustus 2023 om 10:55

Ik dacht dat Doku "maar" 65 miljoen kostte? Nunes is een goede speler maar vind het geen type die Kevin zal vervangen. Ik denk dat City op de korte termijn meer aan Eze heeft van Palace, maar ze gaan dus voor Nunes.

24 augustus 2023 om 11:02

Is de komst van Paqueta niet meer aan de orde? Hij zou toch de Bruyne gaan vervangen?

24 augustus 2023 om 11:02

Nee, die wordt nu verdacht van gokken, dus die deal is van de baan.

24 augustus 2023 om 11:51

Dani Olmo was de beste mogelijk vervanger van de Bruyne geweest en multifunctioneel inzetbaar daar hij ook vanaf de linkervleugel kan komen a la Grealish. Maar tevens ook de duurste optie.

24 augustus 2023 om 12:06

Wolves zit wel in serieuze financiële problemen.
Hebben laatste jaren veel uitgegeven maar de resultaten zijn uitgebleven.
Tijdens deze transferperiode was het niet zomaar heel stil qua inkomende transfers.

Hamstereeeenn!

On: Hoe kan het dat je elke positie ongeveer 4 dubbel bezet hebt en ook nog eens 40/50 miljoen als minimum bedrag per speler hebt betaald. Wat een grap dit City en alle andere stinkend rijke clubs in het moderne voetbal.

24 augustus 2023 om 10:59

Dit is een van de redenen waarom ik liever een wedstrijd bezoek van een subtopper(grote volksclub) dan naar een topclub. Bij grote volksclubs leeft het voetbal echt. De teams met het grote geld pakken helaas vaak de prijzen.

24 augustus 2023 om 11:02

Valt toch wel mee hoeveel ze uitgeven? Afgelopen 5 jaar is het juist bijzonder weinig. Mensen kijken alleen naar een positieve transfer balans. Wat denk je dat het beste voetbalteam van de wereld aan inkomsten binnenhaalt?

24 augustus 2023 om 11:26

Misschien moet jij je feiten op orde krijgen en niet zomaar onzin roepen. City heeft echt niet een hele brede selectie op dit moment. Veel spelers zijn vertrokken of verkocht. Raar heb dat ze dan vervangers willen

24 augustus 2023 om 12:14

Waar heb jij het over? City heeft in totaal 15 spelers die goed genoeg zijn, met Doku en Nunes erbij (17). San kom je misschien op 20 spelers in totaal uit als je de talentjes mee gaat tellen. Dat is alles behalve 4 dubbel bezet. Gundogan, Mahrez, Laporte en Cancelo zijn zo goed als vertrokken en De Bruyne geblesseerd. Dan houdt je Kovacic en Bernardo Silva over voor de 2 aanvallende middenvelder posities met alleen Foden die daar ook zou kunnen spelen. Alvarez vind ik meer een spits

Voor 50 mil een prima aankoop voor city. Gaat Philips blijven trouwens.
Philips vond ik altijd een vreemde aankoop bij zijn vorige club zag je al dat hij net de techniek en handelingsnelheid tekort komt voor Pep bal.
Hij past beter bij Chelsea en Man Utd.
Nunes is technisch en ervaren past perfect bij Pep. Ik had liever Neves daar gezien.

24 augustus 2023 om 11:39

Het is een Engelsman, daarom is zo'n speler interessant. Phillips is minder dan een Wieffer.

24 augustus 2023 om 11:52

Philips minder dan Wieffer vind ik een heel statement.

Kon beter voor Duijvestijn gaan als dit je 4e of 5e middenvelder wordt, maarja zelfs de derde keuzes moeten van topkwaliteit zijn

24 augustus 2023 om 11:27

Ohja want city heeft zoveel middenvelders. Kijk nog maar eens goed

Ben wel blij dat Man City dit soort spelers gaat halen. Zelfs zij hebben moeite op de transfermarkt. Nunes is een redelijke speler maar niet echt iemand die hun beter maakt en al helemaal niet op het niveau van Gundogan. En dan ook nog Doku als vervanger voor Mahrez. Ik zie ruimte voor ploegen als Arsenal om de gat te verkleinen. Ben daarom blij dat Rice niet naar City wilde gaan.

24 augustus 2023 om 11:42

Arsenal is de enige ploeg die op korte termijn het gat kan verkleinen. Newcastle op de langere termijn. Verlies van de Bruyne en Gundogan is best groot en ik vind aankopen zoals een Kovacevic nou ook niet denderend.

24 augustus 2023 om 11:50

Het zijn geen geweldige aankopen nee. Vind Gvardiol de enige dat City echt versterkt. Newcastle koopt goed in vind ik, zie ze op de langere termijn een goede concurrent voor de grote prijzen.

24 augustus 2023 om 11:52

City heeft echter een groot wapen: Pep Guardiola. Die kan elke speler boven zichzelf laten uitstijgen en laten acclimatiseren in het spel dat hij wil spelen. Zul je net zien dat juist spelers als Doku en deze Nunes ineens hun volledige potentie tot uiting gaat komen. Het zal me niets verbazen.

24 augustus 2023 om 12:36

Hopen dan maar dat Pep er nog een keer wat weken uit ligt omdat ie littekenweefsel moet laten verwijderen

24 augustus 2023 om 12:59

Guardiola heeft genoeg spelers die niet gelukt zijn en ieder trainer is afhankelijk van zijn selectie. We moeten niet doen alsof Guardiola vaak met slechte spelers heeft gewerkt en weinig heeft uitgegeven. Ik vind hem de beste trainer op dit moment maar vind zijn aankopen deze zomer niet van een hoog niveau wat City echt nodig heeft.

24 augustus 2023 om 15:44

Guardiola heeft nooit met slechte spelers gewerkt, maar heel veel goede spelers wel tot wereldtoppers omgetoverd. Aké, Stones, of een Sterling en Sane waren bij een andere club nooit zo goed geworden. Sane en Sterling zijn een stuk minder nu dan bij City onder Guardiola.

24 augustus 2023 om 12:35

Stel je voor dat Arsenal als top prioriteit Bellingham had en daar naast greep. Vervolgens probeerde om Rice te kapen, ook gefaald. Dan komt het niet rond met Paqueta en komen ze bij Nunes uit. Ik denk dat Emirates dan weer aan een renovatie toe was geweest

Dat gezegd hebbende, City heeft idd niet zo'n indrukwekkende mercato tot nu toe en met het wegvallen van KDB denk ik dat ze er niet opvallend bovenuit gaan steken dit seizoen.

24 augustus 2023 om 12:58

Als dat bij Arsenal zou gebeuren dan zou het een grote meltdown zijn. Edu out zal je dan overal zien. . De boel wordt dan afgebroken. Ik krijg wel het gevoel dat de fans in de stadion veel beter zijn dan de meeste online fans. Zij hebben Arteta altijd gesteund, vooral de uitfans.

24 augustus 2023 om 14:29

Edu out werd al geroepen toen city zich kwam bemoeien met rice. Onze fans zijn veel te emotioneel af en toe ben ik er zelf ook schuldig aan. Maar we zijn gelukkig geen loverpool die al hun nummer 1 targets missen.

24 augustus 2023 om 15:48

Denk dat je hier nog wel eens op terug zou kunnen komen Ik zie kans dat Matheus Nunes al snel uitgroeit tot één van de beste middenvelders. Hij heeft een Frenkie-achtige skillset, maar dan wat agressiever en aanvallender. Als hij met gemak bij zijn directe tegenstander(s) wegdraait en steekballen gaat geven op Haaland...

24 augustus 2023 om 15:57

Ik heb hem tegen United gezien en vond hem erg goed spelen. Wat je zegt, draait makkelijk weg, agressie op de bal, speelde ook een paar keer zomaar twee man uit om vervolgens iemand diep te sturen. Dacht toen echt van; koop je Mount voor een hoog bedrag wat geen acht is terwijl zo'n jongen in je achtertuin voetbalde.

Voor 50 miljoen. Zou Wolves hem daarvoor laten gaan dan? Ze hebben toch nog voldoende verkocht en toch niet super veel ingekocht?

In de huidige, ontplofte, markt, zou ik deze Nunes echt niet voor 50 miljoen laten gaan. Zeker niet naar een City, waarvan je weet dat ze voldoende cash hebben.

Ze betalen notabene nog meer voor een speler als Doku...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren