Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man van 5,4 miljoen’ neemt zonder te hebben gespeeld afscheid van Chelsea

Laatste update:

Chelsea neemt in januari afscheid van Michael Hector, zo maken the Blues via de officiële kanalen bekend. De 27-jarige centrumverdediger zal in de winterse transferwindow voor een nog onbekend bedrag de overstap naar Fulham maken. Hector zet bij the Cottagers zijn handtekening onder een contract tot medio 2022, met een optie voor nog een seizoen, en traint nu al mee.

Het betekent dat er na ruim vier jaar een einde komt aan de samenwerking tussen Hector en Chelsea. The Blues telden in de zomer van 2015 5,4 miljoen euro neer om de verdediger los te weken bij Reading. Hector werd direct op huurbasis teruggestuurd naar the Royals en vertrok in de jaren daarna tijdelijk naar achtereenvolgens Eintracht Frankfurt, Hull City en Sheffield Wednesday. Gedurende zijn dienstverband bij Chelsea maakte Hector nooit deel uit van de wedstrijdselectie, waardoor ook zijn debuut uitbleef.

In januari zal Hector de overstap maken naar Fulham, dat vorig seizoen degradeerde uit de Premier League en momenteel in de Championship de zesde plaats bezet. “Het is goed om deel uit te maken van de selectie hier, ik hoop dat we promotie kunnen afdwingen”, zegt Hector op de website van Fulham. De verdediger traint reeds mee bij the Cottagers. “Ik weet hoe moeilijk de Championship is en dat zal nu niet anders zijn. We zullen hard moeten werken, maar de selectie is goed genoeg.”

Fulham is voor Hector alweer de vijftiende club in zijn professionele loopbaan. De verdediger speelde in de jeugdopleiding van Millwall, alvorens Reading hem binnenhaalde. The Royals stalden hem bij Havant & Waterlooville, Bracknell, Horsham, Dundalk, Barnet, Shrewsbury Town, Aldershot Town, Cheltenham Town en Aberdeen, voordat hij een plaats in de hoofdmacht veroverde en een transfer naar Chelsea verdiende. The Blues leenden hem dus drie keer uit, maar nu mag de Jamaicaans international definitief vertrekken.

Is Michael Hector een aanwinst voor Fulham?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het aantal spelers wat geloost is door Chelsea is echt heel fors. Normaal gesproken hebben we ook bijna 20 leenspelers meer uitgestald dan we dit seizoen hebben. Het lijkt er op dat Chelsea zijn beleid wat aan gaat passen. Ik vraag me af waarom, misschien is het met oog op een potentiele nieuwe regel die een limiet legt op het aantal contractspelers wat 1 club mag hebben!

5 september 2019 om 19:27

Denk dat dat komt omdat Abromovic niet wilt wedijveren met City en Psg geld erin steken doet hij wel maar ik bedoel meer dat hij niet zover wilt gaan de Arabieren. Met gezond beleid is dat ook niet kijk naar Bayrn Real Barca

5 september 2019 om 19:52

Abramovich probeert de club eigen al sinds 2012 op eigen pootjes te laten staan. Dat lukte met deze werkwijze bijna, want door dit soort spelers uiteindelijk te verkopen verdiende de club bakken met geld!

5 september 2019 om 19:28

Zou zomaar kunnen. Persoonlijk vind ik het wel fijn dat al deze ''nobodies'' geloosd worden. Ja, het zal misschien wel iets opleveren om talloze spelers te verhuren ieder jaar, maar ik zie toch liever dat er wordt ingekocht op kwaliteit, in plaats van kwantiteit. Want van spelers zoals deze Hector heeft nooit iemand gedacht dat hij mogelijk een volwaardige selectiespeler zou kunnen worden bij ons.

5 september 2019 om 19:57

Dat vind ik ook. Als ik zie dat we toch de Drinkwater’s, Batshuayi’s en Barkley’s moesten kopen omdat het geld op was weet ik niet of we deze spelers niet beter niet hadden kunnen kopen!

5 september 2019 om 22:09

Je vergeet nog o.a. Giroud en Bakayoko.

5 september 2019 om 23:07

Ik kan een hele, hele lange lijst maken als ik er echt voor ga zitten haha

5 september 2019 om 23:10

Brand alsjeblieft los! Ik kan altijd erg genieten van lijstjes met miskopen. Ook bij Ajax hebben we er tig gehad. Goud

5 september 2019 om 21:45

@yoericfc, dat valt toch wel mee? 27 spelers dit seizoen. 2015/16 waren het er bv 32. 27 is iets minder dan normaal maar dat komt ook door de transferban en geblesseerde spelers lijkt me.

5 september 2019 om 23:09

Maar dat is in voetbaltermen erg lang geleden. Veel van de 27 spelers die dit seizoen “verhuurd” zijn, komen niet meer terug. Denk aan Morata, Drinkwater en waarschijnlijk ook Bakayoko. Vorig seizoen hadden we 47 uitgeleende spelers die in juli allemaal weer terug zouden komen naar Chelsea! Dat is een enorm verschil!

5 september 2019 om 23:09

Maar dat is in voetbaltermen erg lang geleden. Veel van de 27 spelers die dit seizoen “verhuurd” zijn, komen niet meer terug. Denk aan Morata, Drinkwater en waarschijnlijk ook Bakayoko. Vorig seizoen hadden we 47 uitgeleende spelers die in juli allemaal weer terug zouden komen naar Chelsea! Dat is een enorm verschil!

5 september 2019 om 23:33

@youricfc, 47 vorig seizoen? Heb ff gekeken en ik zie overal dat het er 41 waren. Dat is een verschil van 14 ipv 20. Wat minder spelers lijkt me logisch. CHO en RLC missen een groot deel van de eerste halfjaar, Hazard en Luiz zijn vertrokken. Jonge spelers zien het ook als hun kans om bij Chelsea te blijven ipv verhuurd te worden.

Verschil is dat Morata zelf ook gewoon niet terug wil, Chelsea laat spelers altijd wel gaan als ze geen zin (meer) in het loansystem hebben. Drinkwater is toch maar halfjaar huur dus die is in januari alweer terug.

Ik vind het Lampard leuk doen tot nu toe. Spelen leuk voetbal met snel combinatiespel met spelers als Mount en Abraham wat ook nog is eigen jeugd is. Hoop ze in de top 4 eindigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren